Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Inglise kohtunikud

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • poldake
    Meeskonnaliige
    • Mar 2009
    • 321

Mbeumo mängis selgelt käega enne Cunha väravat.
    Kas on ikka see veider reegel, et köega võib eeltöö teha aga väravat sa ise lüüa ei tohi.
    Mul Manu fännina väga hea meel aga ei tundu eriti legaalne värav

Kommentaar

• JuriM
      Eesti koondislane
      • Aug 2012
      • 11810

Algselt postitanud kasutaja poldake poolt
      Mbeumo mängis selgelt käega enne Cunha väravat.
      Kas on ikka see veider reegel, et köega võib eeltöö teha aga väravat sa ise lüüa ei tohi.
      Mul Manu fännina väga hea meel aga ei tundu eriti legaalne värav
      Ma tulin täpselt sama kirjutama, et mitte keegi ei saanud aru miks see ära loeti. Täielik käsipäll ju.

Kommentaar

• poldake
        Meeskonnaliige
        • Mar 2009
        • 321

Mida see kohtunik seal VAR i juures vaatas? Ilmselt vaatas kas oli käsi või mitte, aga ilmselgelt oli juu. Mida rohkem seda premier league vaatab, seda vähem ma hakkan jalgpalli reegleid mõistma

Kommentaar

• praanik
          Asjahuviline
          • Jun 2024
          • 33

Algselt postitanud kasutaja poldake poolt
          Mida see kohtunik seal VAR i juures vaatas? Ilmselt vaatas kas oli käsi või mitte, aga ilmselgelt oli juu. Mida rohkem seda premier league vaatab, seda vähem ma hakkan jalgpalli reegleid mõistma
          Ma arvan, et pigem vaadati kaitsja puudet enne käe olukorda. Võimatu, et käe puudet keegi ei näinud.

Kommentaar

• golgolgol
            Professionaal
            • Nov 2014
            • 442

A very clear deflection that results in a significant change in the trajectory of the ball should carry greater weight than arm position when considering a handball offence.​

Seal saab selle deflectioni taha pugeda ja et käsi oli natural position. Aga minu jaoks ta suunas palli käega ette endale ja eeldanuks ka, et VAR tühistab värava ära.

Kommentaar

• Wingback
              Eesti koondislane
              • Aug 2001
              • 7969

Jälle ühed illegaalsed punktid jagatud ManUle - piinlik. Selge käsi ja VAR ruumi järjekordne fuckup. Hoiavad stabiilsust oma fakkappide osas, iga teine voor on kui mitte iga voor.

Keegi ei tea enam mis on viga.
              Keegi ei tea enam mis on käsi.
              Keegi ei tea enam kes mida tegelikult otsustab.

Trumpi sugust psühhi on vaja PGMOL'i ette/taha et see pask clearout'i saaks.
              YNWA!

Kommentaar

• Daz Booob
                naughty by nature
                • Sep 2003
                • 11838

Now we see more.
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• poldake
                  Meeskonnaliige
                  • Mar 2009
                  • 321

Nägin just hiljuti kus kiideti, et arsenal nii disiplineeritud meeskond, et pole see hooaeg ühtegi penaltit ega punast enda vastu saanud
                  Kirjutan seda hetkel kui var otsustas mitte havretzile punast anda.
                  Ilmselt põhjendavad seda otsust kuna ei taha tiitli saatust otsustada või et on maikuu

Kommentaar

• golgolgol
                    Professionaal
                    • Nov 2014
                    • 442

Havertzil ei olnud mittemingisugust varianti palli mängida, tagant tald ees hypeka lähedale (excessive force). 10st üheksal juhul on see kindel punane. Juhtumisi oli see see mäng, kus seda ei antud…

Kommentaar

• Linnupoja
                      Eesti koondislane
                      • Jan 2013
                      • 6461

Algselt postitanud kasutaja Wingback poolt

Trumpi sugust psühhi on vaja PGMOL'i ette/taha et see pask clearout'i saaks.
                      Et liiga tiitli otsustaks see kes härrale kõige rohkem raha taskusse paneb? võiks ikka mõni inimene tulla kes tahab asja paremaks teha
                      Dreams cant be buy

Kommentaar

Töötlen...