Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustmängu vaatasite? nufci vennad olid mitu minutit pikali maas juJe suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
ma olen kahe käega poolt, aga siis võiks kõik kohtunikud samamoodi käituda, mitte, et üks kord 10 mängu jooksul on asi lõpus aus?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Mhmh. See ebastabiilsus on korralik tapja. Samas saavad trennad ise ka palju teha - näiteks mulle on jäänud mulje, et Klopp mingit suurt näitemängu ei luba end hoolealustel korraldada.
Nali naljaks, aga sellist päris silmatorkavalt vastikut näitemängu on üldse võrdlemisi vähe nii Premmis kui teistes suurtes liigades. Fännidel eesotsas jalgpalli kajastava meediaga on halb komme sellel teemal väiksestest asjadest meeletu probleem üles puhuda. Paraku on sellel praeguseks selgelt nähtav mõju kohtunike hoiakutele ja tegevusele. Kaugelt liiga oluliseks on muutunud pehmete vilede vältimine ja mängu nö. voolata laskmine, samas kui olulisemad aspektid (näiteks jalgpalli reeglid ja nende järjepidev järgimine) jäävad tagaplaanile. Siis imestame, et mida kuradit see vilega mees seal väljakul ja ta sõbrad ekraani taga korraldavad.
Kommentaar
-
Tragikomöödia nimega Inglise kohtunikud jätkub. Kõigepealt jätab Taylor andmata ilmse vea Nuneze kasuks, kui talle korgid ees varvaste pihta tuldi. Seejärel pääseb Van Dijk surmkindlast punasest. Viaplay kommentaatori käest, kes seal oranžist jauras, tahaks teada, kas tema arust on asi punast väärt alles siis, kui luu reaalselt pooleks lüüakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas diver Vaata postitustTragikomöödia nimega Inglise kohtunikud jätkub. Kõigepealt jätab Taylor andmata ilmse vea Nuneze kasuks, kui talle korgid ees varvaste pihta tuldi. Seejärel pääseb Van Dijk surmkindlast punasest. Viaplay kommentaatori käest, kes seal oranžist jauras, tahaks teada, kas tema arust on asi punast väärt alles siis, kui luu reaalselt pooleks lüüakse.
Kommentaar
-
Klippi?
Edit: https://clip.dubz.co/v/7wd99t
Väga väike hoog sees, ikka oranzikas. Vist? Samas ikka jube halvasti "meelega" peale astutud.
Hea, et VAR vist isegi ei vaatanud olukorda? :dJe suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustoota see westhami disallowed värav peab küll mingi nali olema ju? see on ikka premi kohtunike tipptase.
https://clip.dubz.co/v/yxt7pp
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar