Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustõppetund, kui mängus on VAR kasutusel, siis kui keegi sulle sisse sõidab tuleb ühel jalal longates kasti sörkida ja siis seal pikalu viskuda. easy game
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustnoh, lebo ju, siis pole siin enam sittagi arutada.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustEt tulevikus selliseid rumalaid võrdlus/ütlusi vältida, soovitan soojalt regada, veel jõuab: http://jalgpall.ee/ejl/kohtunikud/ko...rsuste-ajakava
Kui oleksin nendel kuupäevadel kodumaal, siis läheks kah, oli juba plaanis, aga see aasta jääb katki.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustSalah kastis, lükkame selga ja peksame venna pikali. Aus värk. See tase on lihtsalt masendav - häbiväärne.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Olge õnnelikud, vähemalt ei ole seis nii hull kui kreekas kus omanik suluseisu värava peale püstoliga väljakule jookseb ja surmaähvardusi teeb. Mäng lõpetatakse 90mindil ja kohtunik 2 tundi pärast mängu muudab oma otsust, sest elu on ju armas? ja loeb suluseisu värava ära ja mängu skooriks 1:0.
UEFA ja FIFA mul popkorn ees ja ootan teie kommentaare.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustKeegi oskab öelda kas soni värava puhul alguses ei vilistatud sulgu ja var keeras otsuse ümber? Kui raske on debiilikutel aru saada, et kui sa sul kulub üle minuti mõtlemiseks kas on sulg või ei ole sulg, siis tuleks esialgne otsus jõusse jätta?
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustMida sa jaurad? Kohtunik andis sulu ja siis vaadati videot, et kas päriselt ka oli.
2. VARi reeglite järgi ei pea sulu olukorda 3minti edasi tagasi kerima. Kui ei saa aru kas on sulg või ei peaks lipukohtuniku ehk peakohtuniku esialgne otsus lugema. Mõttetult kulutatakse aega ja see lükkab ka VARi kasutamist premis/clis edasi.Je suis Nasfal
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar