Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitusthttps://flixtc.com/w/D3VJAEJ
Ma tean, et see kohtunik tegi nö. õiged otsused, aga minu arust see nii ebaõiglane, et stephensi reaktsioon on punane ja kui kolasinac tõmblema jookseb siis ei saa isegi kollast.
Vähemalt ElNeny punane oli aus.
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustWilshere on täielik nali ju. Ebaõnnestunud jalgpallur
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustEks ta ole, sellepärast ta kõrgliigas mängibki. Sellise hea päeva Hendersoni mõõdu andis täna taaskord kahjuks välja jah.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Kollane kaart kinnihoidmise eest - nõus.
Punane kaart vägivaldse käitumise eest - nõus.
Viimase punasega ei ole nõus. Ei olnud vägivaldsust, üleliigset jõudu, vms. Lihtsalt emotsioonid veel keesid ja need oleks võinud kollasega maha rahustada.
Aga Inglise kohtunike lati jooksis eile maha Atkinson. Youngi tald Agüero vastu oli rõlge.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustJärjekordne näide kui aus on inglise kohtunik ja kogu see paneel. Erikseni värav rööviti ja anti Kanele.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
looool.
FA vaatas esimest korda peale - Jep, Erikseni värav.
Tottenham saadab hiljem appeali teele (like wtf, miks üldse?) - muudke Kane'i nimele.
FA vaatab uuesti peale - Jep, Kane 'I Swear on My Daughter's Life I Touched It' oli läheduses. A see juu uus Inglise kuldpoiss, anname muidugi talle. Muidu ei saa Salah'it väravalööjate arvestuses enam kätte.
Ilmselt loevad veel kohtunikele sõnad peale, et pendlaid jagaks meelsasti nende kasuks.
Kommentaar
-
Võiks juba Real Madridi ära minna. Küps kraam.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kui ma õigesti aru sain, toimus see veel Kane enda algatusel, eriline kloun ikka. Shearer on kinnisidee ikka, nõnda jõuab Reali 32 aastaselt"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar