Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leicester City FC
Collapse
X
-
Ei vaadanud eilset Londoni mängu, snuuker oli kõvasti rahuldavam vaadata kui see ärplemine ja händbägs, aga kahtlust mul enam nende tiitlis polnud peale West Hami vastu tagasitulekut. Siis tundus, et see on lihtsalt vältimatu. Ja tänud kogu Lesteri kambale, et rikkale establishmendile üks korralik fuck off tehti ja ka mitte-toetajad unistama pandi, tore on elada ja näha tõsist imet juhtumas
Ei ole ka enam teistel mingeid piinlike 'par' vabandusi võimalik välja käia.
Ja eriti hea meel Ranieri üle - igati respektaabel mees, kes tõestas, et good-guy võib ka hea lõpu leida
Leave a comment:
-
Kasper Schmeichelil on poeg Max. Ta on praegu kuuene, aga ilmselt peaks suvaline klubi ta kindlalt ära krabama ja siis iga hinna eest klubis hoidma. Küll siis kunagi ka vähemalt üks tiitel kukub.
Leave a comment:
-
Fantastiline saavutus! Õnnitlused kõikidele kes seda klubi fännavad!
Ja kõik kes tahavad tähistada kõike seda kohalike Leicesteri kraamiga, siis meite poodides on müügil "Everards Original" nimeline õlu. Õlletehase ja staadioni vahele jääb napp 10 minutiline autosõit.
Leave a comment:
-
seda muidugi. Premieri kontekstis igati lahe sündmusAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKeda see ikka enam kotib. Ajalugu on tehtud.
Leave a comment:
-
Täna hommikul meenus mulle selline asi, et tegelikult olen ma värsket Inglismaa meistrit ju täitsa livena isegi näinud Kadriorus. Googeldasin üle ja oligi nii, et 2004a suvel võitis Leicester Levadiat sõprusmängus 2-3 ning mängu parimaks valiti siis veel päris noor olnud Ats Purje.
Leave a comment:
-
Keda see ikka enam kotib. Ajalugu on tehtud.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustjärgmine hooaeg Euroopas tuleb huvitav. kas klubis on ka tegelikku sisu võitlemaks Euroopa hetke suurtega või saadakse korralikult tala?
Leave a comment:
-
järgmine hooaeg Euroopas tuleb huvitav. kas klubis on ka tegelikku sisu võitlemaks Euroopa hetke suurtega või saadakse korralikult tala?
Leave a comment:
-
Tuli ära - väga kena
Kurat olin eile rampväsinud ja läksin magama kui Chelsea 2-0 taha jäi. Hommikul oli nüüd hea näha tulemust positiivset.
Leave a comment:
-
Minu eluea jooksul pole jalgpalliajaloos midagi selleväärset toimunud. Absoluutselt ime-kategooriasse kuuluv hooaeg Leicesterilt.Algselt postitas Gallacher Vaata postitustMõtlesin tükk aega, mis võiks üleüldse olla spordiajaloos midagi samaväärset uskumatut. Ei meenunud.
Leave a comment:
-
Tervitaks omalt poolt ka kohalikke teadmamehi:

Kas Ekspress Grupi töötajad saaksid selle tüübi IP-aadressi kaudu kätte saada ja siis homme Terevisiooni otse eetris ära teha?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: