https://www.instagram.com/p/BETlqMnnbhn/
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leicester City FC
Collapse
X
-
partypooperAlgselt postitas coco Vaata postitustJustjust, kord mingi 40 aasta jooksul suudab keegi sellises mastaabis sähvatada. Ma olen üsna kindel, et mullune suvine ettevalmistus oli suunatud premmi püsima jäämisele mitte mingile utoopiale. Detsembris loodeti top10s lõpetada, veebruaris top4s, märtsist alates oli selge, et mängitakse ikkagi tiitlile. Ja lõpuks võeti see suht kindlalt ka ära. Kombinatsioon heast taktikalisest juhendamisest vanameistri poolt ja hästi palju joppamist paljudes muus elementides(vigastused, kohtunikud, mängusisene hea jooks jms). Märkimist väärib ka kõikide teiste saamatus, palju on siin juttu olnud arse fuckupist aga mainiks siis ära ka sellised klubid nagu city, manu, liverpool ja eelkõige tselsi, kes selle kõik Leicesterile oma saamatusega võimalikuks tegid.
Leicesteri võit väärib tunnustust, sellest ei ole mitte mingisugust kahtlust, liigatabel ei valeta kunagi. Parim meeskond võitis tiitlit. Tunnustada tuleks ka kõiki teisi suuri, kes selle võimalikuks tegid. Aga päeva lõpuks sport võitis vahelduseks rahakottidele. Good stuff.
kui poisid suudavad viimaseks kaheks mänguks kaineks saada, siis tuleb 80+ punkti hooaja peale ja hetkel on kaotusi vaid 3 ehk meistrivääriline esitus Leicesterilt sõltumata sellest, mida eeldatavad favoriidid hooaja käigus tegid.
Leave a comment:
-
Justjust, kord mingi 40 aasta jooksul suudab keegi sellises mastaabis sähvatada. Ma olen üsna kindel, et mullune suvine ettevalmistus oli suunatud premmi püsima jäämisele mitte mingile utoopiale. Detsembris loodeti top10s lõpetada, veebruaris top4s, märtsist alates oli selge, et mängitakse ikkagi tiitlile. Ja lõpuks võeti see suht kindlalt ka ära. Kombinatsioon heast taktikalisest juhendamisest vanameistri poolt ja hästi palju joppamist paljudes muus elementides(vigastused, kohtunikud, mängusisene hea jooks jms). Märkimist väärib ka kõikide teiste saamatus, palju on siin juttu olnud arse fuckupist aga mainiks siis ära ka sellised klubid nagu city, manu, liverpool ja eelkõige tselsi, kes selle kõik Leicesterile oma saamatusega võimalikuks tegid.Algselt postitas Rebellion Vaata postitustVäga äge. Näitab hästi, et uskudes ja MEESKONNANA millegi nimel tööd tehes, on võimalik korda saata suuri asju!
Leicesteri võit väärib tunnustust, sellest ei ole mitte mingisugust kahtlust, liigatabel ei valeta kunagi. Parim meeskond võitis tiitlit. Tunnustada tuleks ka kõiki teisi suuri, kes selle võimalikuks tegid. Aga päeva lõpuks sport võitis vahelduseks rahakottidele. Good stuff.
Leave a comment:
-
ei, nad võitsid ikka tiitli ka.Algselt postitas Gallacher Vaata postitustAga see oli ühe mängu ime. Sarnaseid võib leida veel palju, nagu Beamoni imehüpe jne. Aga, et terve pikk hooaeg...
Leave a comment:
-
Palju õnne, teenitud võit!
Loodame et järgmine aasta kus CL'is mängitakse, on edu jätkumas
Leave a comment:
-
Väga äge. Näitab hästi, et uskudes ja MEESKONNANA millegi nimel tööd tehes, on võimalik korda saata suuri asju!
Leave a comment:
-
Tegelt see Leicesteri võit polnud üldse ime. Lihtsalt juhuste kokkulangemine ja veidi õnne. Ime on midagi muud. Blabla...Algselt postitas Gallacher Vaata postitustAga see oli ühe mängu ime. Sarnaseid võib leida veel palju, nagu Beamoni imehüpe jne. Aga, et terve pikk hooaeg...
Leave a comment:
-
Tegelikult ei ole see Inglise jalkas esimene ime ja viimane ei juhtunud saja aasta eest. Forest tõusis kevadel 1977 teise divisjoni kolmanda kohaga kõrgliigasse ja oli järgmisel kevadel 1978 Inglismaa meister.
Aga see ei vähenda Leicesteri sooritust karvavõrdki. Nemad tahtsid seda tiitlit sel hooajal ülejäänutest kordades enam. Ja saidki.
Leave a comment:
-
Õnnitlused!
Ma olin vast Spursi fännidega üks vähestest, kes tahtis, et asi oleks viimaste voorudeni põnev ja saaks ülipingelisi mänge näha, aga no ju ei pidanud nii minema. Eepiline retk ikka, kõik ootasid ja ootasid, millal see rong ära vajub ning seda jäädigi ootama.
Kõvad kutid, midagi pole öelda.
Leave a comment:
-
Aga see oli ühe mängu ime. Sarnaseid võib leida veel palju, nagu Beamoni imehüpe jne. Aga, et terve pikk hooaeg...Algselt postitas Jasper Vaata postitustMiracle on Ice.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: