Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Leicester City FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• malagar
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ilus oleks vormistada enda väljakul. Ja üldse on nüüd sisemine dilemma. Tahaks, et 4nda koha heitluses oleks ka intriig, aga selleks peab ManU võitma Liecesterit.
    tegelikult tuleb 2-4 koha peale intriig kui Tottenham kaotab chelseale.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Vardy jätab mänkujänkude mängu ka vahele http://www.theguardian.com/football/...proper-conduct

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ilus oleks vormistada enda väljakul. Ja üldse on nüüd sisemine dilemma. Tahaks, et 4nda koha heitluses oleks ka intriig, aga selleks peab ManU võitma Liecesterit.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied

Leave a comment:

• mjaasa
    replied

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Selle vooruga asi põhimõtteliselt paigas.

Leicester saadab korda tõelise ime ja võtab Premier League võidu.
    Asi pole seejuures isegi mitte 7 punktises edus. Asi on selles, kuidas mängib Leicester ja kuidas mängivad konkurendid. Need 1:0 võidud (nüüdseks juba 5 järjest !!) on meistrite mängu musternäidis. Hoida pea külmana ja suuta taga hoida nulli ja ise korra mängu jooksul võimalus ära kasutada -> just nii tullakse meistriks.

Spurs on viimasel ajal pigem vastupidiselt sellele kaotanud oma võimet mänge algusest lõpuni kontrollida - kaitses on viimasel ajal lastud rohkem sisse kui hooaja keskel toimunud mängudes ja lihtsalt sellist veenvust pole. Leicester on aga hoopis juurde pannud seda. Palju õnne ja well played !
    03.04 I told you so. Leicester näitas meistriteväärilist mängu enne antud kuupäeva kui too tekst postitatud ja on seda kindlasti näidanud pärast seda. Omad tulemused on kätte saadud ja teenitud tiitel! Palju õnne !

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Oleks see vast lõppmäng kui Leicester nüüd tiitli ära annaks. 3 punkti vaja saada, aga ilmselt piisab ka vähemast kuna Spurs oma meeleheites kellegi vastu ilmselt veel koperdab.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Jee!!!

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Huvitav kas WBA tõi nüüd tiitli Leicesterisse ära?

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    haha kõrge viis, ma lootsin, et äkki vihje sisse istumisele annab kellegile mingit märku, aga võttis ikka aega.
    mäletan kuidas juba lapsepõlves vana indiaanlane õpetas, et poiss vaata, poole jooksu pealt ei saa hobuseid vahetada. ehk antud juhul saad kas läbivalt trollida või läbivalt tõsine olla, mitte üle ühe postituse tagantjärgi oma positsiooni vahetada nagu närvihaige küülik. get your shit together, selles mõttes.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Ime...
    Last edited by wiiner; 04.06.19, 15:35.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Natuke kasulikku kah, vaatasin viimase aasta google trende, mis põhinevad siis läbi maailma kõikidel otsitud otsingusõnadel.
    Põnev info igatahes, näitab brändi tugevust.
    Lisatud failid

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    mhmh muidugi. lihtsalt oma arvamuse.

sama lihtne nagu kogu lähenemine.
    haha kõrge viis, ma lootsin, et äkki vihje sisse istumisele annab kellegile mingit märku, aga võttis ikka aega.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Ericc Vaata postitust
    sina oled Itaalias ainult läbus
    Mh, nahui sa hurdid. Je milan

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Ma lihtsalt postitasin oma arvamuse, et mind Leicesteri meeskond ei sümpatiseeri, aga osadele see variant ei sobi.
    mhmh muidugi. lihtsalt oma arvamuse.
    Aga täpselt sama naeruväärne kui suurklubide gloryhunterlus on ka äkitselt tabanud debiilne vaimustus selle vastu.
    sama lihtne nagu kogu lähenemine.
    vaid mingid üllatusvennad võtavad tiitli igavate 1-0 võitudega.
    trollimine siin foorumis on muutnud lihtsamaks kui eales varem.
    Miks sa arvad, et ma üldse mõnda Leicesteri mängu vaatanud olen? See aasta äkki 2 olen näinud

Leave a comment:

Working...
X