Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

English Premier League 2014/15

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Ma saan aru, et Arsenalist pole kedagi, kuid püüdke olla.
    Sanchez?
    varupallivarupumpaja

Kommentaar

Algselt postitas Stjopa Vaata postitust
      Sanchez?
      Aijah, peab siis enne kommenteerimist ka tiimi vaatama
      Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
      Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Mine maga kaineks ennast.
        Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

mingi sümboolne koosseis ja arse omadel kohe valutab igaltpoolt
          ★★★★★★

Kommentaar

Ei muidugi. Kui selline koosseis tuleb, siis kõik vaatavad ja imetlevad seda pilti ja ühegi valiku üle diskuteerida ei tohiks.

Kommentaar

Ma pole küll kõikide osaliste mänge näinud, kuid laias laastus on ju täitsa soliidne valik. Plusse ja miinuseid jagub, kuid prõmmimiseks küll väga ruumi ei näe. Kui sinu sats on sisuliselt ikka terve hooaja olnud esimene, siis on ka loogiline, et mängijad saavad suurema tähelepanu.
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
                Ei muidugi. Kui selline koosseis tuleb, siis kõik vaatavad ja imetlevad seda pilti ja ühegi valiku üle diskuteerida ei tohiks.
                ah et sa diskuteerisid siin ennist?
                ★★★★★★

Kommentaar

Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
                  ah et sa diskuteerisid siin ennist?
                  Väitsin ma seda?

Kommentaar

Ainuke kelle kohta tiba uuriks on ehl Coutinho, aga samas esimesel arutamisel kedagi adekvaatselt paremat ei oskaks ka sinna panna.

Kommentaar

Sigurdsson sobiks iga kell.

Aga muidugi Coutinho puhul ei maksaks ka liialt sinna "vaata kui vähe väravaid ta on löönud" argumentidesse kinni jääda. Igati tubli hooaja on teinud. Teine küsitav koht on minu jaoks Fonte vs Cahill, sest viimane on personaalses plaanis üsna korralikult jama tootnud kohati, aga eks muidugi üldise liini hea töö varjab ära. Ega ei tea muidugi tulemusi ka, vb kaotas kahe protsendiga vms.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

liiga top scorer ei saanud ka satsi sisse, päris huvitav.

oleksin ka samptoni satsist kellegi võtnud veel kaitsesse juurde (fonte või siis clyne) ja saatnud cahilli kus kurat. coutinho lisamine ka päris lamp, rohkem oleks väärinud seal olemist kasvõi sigurdsson. okei matic on hea, aga samuti imo liiga suur tunnustus talle.

kas see formaat peab olema 4-4-2? Kui ei, siis oleks olnud kõige ausam vast

DDG

Ivanovic, Fonte, Terry, Bertrand

Hazard, Alexis, Sigurdsson

Kane, Costa, Kun

Sigurdsson või Eriksen, tegelt maitse asi

Kommentaar

Huvitav tõesti, et premmi hetkel top kollija ning hetkel teisel kohal asetsevast meeskonnast pole kedagi võetud. Nõustun, et enamus on see hooaeg veidi oma lati alt läbi jooksnud, kuid Aguero on ikka seda meeskonda tassinud esimene poolaasta enne oma vigastust.

Kommentaar

Matic on just kindel valik. Ega midagi ette heita ei saagi koosseisule. Stabiilseimad vennad on sees. Coutinho koht on kòige kùsitavam, aga ka mitte miskit protestimist vààrt.

Kommentaar

Maticit isiklikult nimetaksin ka üheks Chelsea edu peamiseks võtmeks sel hooajal, et sobib väga hästi sinna.
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Tegelikult oleks huvitav näha siinsete foorumlaste top11, mis ei sisaldaks "suure kuuiku mängijaid".

Kommentaar

Working...
                                X