Algselt postitas mjaasa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
English Premier League 2014/15
Collapse
X
-
Algselt postitas Stjopa Vaata postitustSanchez?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Ma pole küll kõikide osaliste mänge näinud, kuid laias laastus on ju täitsa soliidne valik. Plusse ja miinuseid jagub, kuid prõmmimiseks küll väga ruumi ei näe. Kui sinu sats on sisuliselt ikka terve hooaja olnud esimene, siis on ka loogiline, et mängijad saavad suurema tähelepanu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustEi muidugi. Kui selline koosseis tuleb, siis kõik vaatavad ja imetlevad seda pilti ja ühegi valiku üle diskuteerida ei tohiks.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustah et sa diskuteerisid siin ennist?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Sigurdsson sobiks iga kell.
Aga muidugi Coutinho puhul ei maksaks ka liialt sinna "vaata kui vähe väravaid ta on löönud" argumentidesse kinni jääda. Igati tubli hooaja on teinud. Teine küsitav koht on minu jaoks Fonte vs Cahill, sest viimane on personaalses plaanis üsna korralikult jama tootnud kohati, aga eks muidugi üldise liini hea töö varjab ära. Ega ei tea muidugi tulemusi ka, vb kaotas kahe protsendiga vms.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
liiga top scorer ei saanud ka satsi sisse, päris huvitav.
oleksin ka samptoni satsist kellegi võtnud veel kaitsesse juurde (fonte või siis clyne) ja saatnud cahilli kus kurat. coutinho lisamine ka päris lamp, rohkem oleks väärinud seal olemist kasvõi sigurdsson. okei matic on hea, aga samuti imo liiga suur tunnustus talle.
kas see formaat peab olema 4-4-2? Kui ei, siis oleks olnud kõige ausam vast
DDG
Ivanovic, Fonte, Terry, Bertrand
Hazard, Alexis, Sigurdsson
Kane, Costa, Kun
Sigurdsson või Eriksen, tegelt maitse asi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar