Selle staadioni asjaga seoses on niipalju bullshitti ning mängude mängimist, et ma olen juba ammu loobunud selle jälgimisest. Katar has fuck all on us, kui peaks tõesti minema käiku plaan, et olümplased ehitavad poole miljardi eest staadioni ja siis tuleme buldooseritega, lükkame selle maha ja ehitame endale uue.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Team news for tomorrow.# Manchester United make one change for the game against Spurs. Mike Dean comes in for the injured Howard Webb."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas ÖzilBaleRobben Vaata postitustTottenham võiks mäne ära ka lüüa, kaua me vaatame siin manU võitude seeriat ?
Kommentaar
-
Täna hävines siis järjekordne hunnik närvirakke. Kahjuks täiesti ilma asjata.
Tänase mängu võitis siis ManU 0:0 .
Tottenham oli igas elemendis üle, ManU suutis enda mängu peale suruda mõlemal poolajal max 10 minutit.
Ma ei saa aru, mismõttega Harry Defoe nii hilja sisse pani, seda oli algusest peale näha, et Crouchist pole sellise keskkaitse paari nagu Vidic-Ferdinand vastu absoluutselt kasu. Terve mängu susserdas seal ees, aga ometi tegi kõige ohtlikuma pealöögi temast hulka lühem VdV. Sellest on ka muidugi kahju, et see Van der Vaartile kingitud löök napid 25 cm ristnurgast mööda vihises, oleks olnud kena arjenrobbenlik värav ju.
Chelsea läks ka mööda ja vahe liidri ehk too sama ManUga 8 punkti + 1 mäng.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustTäna hävines siis järjekordne hunnik närvirakke. Kahjuks täiesti ilma asjata.
Tänase mängu võitis siis ManU 0:0 .
Tottenham oli igas elemendis üle, ManU suutis enda mängu peale suruda mõlemal poolajal max 10 minutit.
Ma ei saa aru, mismõttega Harry Defoe nii hilja sisse pani, seda oli algusest peale näha, et Crouchist pole sellise keskkaitse paari nagu Vidic-Ferdinand vastu absoluutselt kasu. Terve mängu susserdas seal ees, aga ometi tegi kõige ohtlikuma pealöögi temast hulka lühem VdV. Sellest on ka muidugi kahju, et see Van der Vaartile kingitud löök napid 25 cm ristnurgast mööda vihises, oleks olnud kena arjenrobbenlik värav ju.
Chelsea läks ka mööda ja vahe liidri ehk too sama ManUga 8 punkti + 1 mäng.
Kommentaar
-
Vahepeal tundus, et Crouchy hakkab vaikselt aru saama, kuidas jalaga ka väravaid lüüa, aga kahjuks tundub, et see rong on läinud. Sellel hooajal liigas siis 14 mängu ja ... paluks trummipõrinat... üks värav.
Aga vahelduseks minu lõputule virinale, siis Assou-Ekotto tegi täna väga hea mängu ja ega teisel äärel Huttonilgi viga olnud. No muidugi kui saad viigi ManU vastu, ega siis keegi ülikehvasti saanudki mängida, aga jah negatiivse poole pealt tooks välja Crouchi ja positiivse poolt Assou-Ekotto ja muidugi Modrici ja VdV ka.
Kommentaar
-
Minu arust tegi just Redknapp hea lükke, et pika kõrendi meie pikkade keskkaitsjate vastu mängima pani. Teie äärtel lihtsalt ei lastud niipalju tsenderdada, et Crouchini mõni kvaliteet pall peanupuni jõuaks, kes oleks väravale kõksanud või mõnele mängijale ette söötnud, et see ära virutaks.SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustVahepeal tundus, et Crouchy hakkab vaikselt aru saama, kuidas jalaga ka väravaid lüüa, aga kahjuks tundub, et see rong on läinud. Sellel hooajal liigas siis 14 mängu ja ... paluks trummipõrinat... üks värav.
Kommentaar
-
No las tal olla need resultatiivsed söödud. Tubli muidugi, aga ründaja võiks ikka osata väravaid ka lüüa või nii.
Aga see pole praegu peamine teema. Täna tuli Spursi kodulehel välja uudis, et on saadud kokkulepele Evertoni ja Lõuna-Aafrika Vabariigi koondislase, Steven Pienaariga. Spekulatsioonid tiirlesid juba suvel aga nüüd sai see diil tehtud siis lõpuks.
Mis arvate sellest ? Kelle ta põhikoosseisust välja võiks lüüa ? Ja lisaks võiks tema tulek vihjata Kranjari lahkumisele, tema klassiga mees ei tohiks ainult pingil istuda minumeelest. Ja kuna Harry temale mänguaega ei leia, siis oleks mõtekas edasi liikuda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar