Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglise koondise tegemisi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

sol campbell koondisesse!

Kommentaar

No vaevalt, et Dawson pannakse Rio asemel põhikoosseisus, pole mõtet paanitseda. Arvatavasti King või Carragher saab koha algkoosseisus ja Dawson võimalikuks asendajaks ühele neist. Gerrard tõstab karika 11. juulil, olge mureta.

Kommentaar

Valus kaotus, kuid nt Rooney või Gerrardi vigastus oleks halvem variant olnud. Häid keskkaitsjaid on keskpärase hooaja teinud Riole asenduseks mitmeid olemas, mida ei saaks öelda teiste positsioonide kohta.

Kommentaar

no ma koguaeg teadsin, et heskey kaasamine koondisesse on vale, kurat küll!

Kommentaar

Pigem tahaks siinkohal teada, et kuidas see vigastus juhtus, et mitte hakata kohe paika panema, et Heskey on süüdi või mida veel. Kui vigastusealdis mängijas jooksis kokku teise samasuguse lihamäega, siis pole imestada, kelle luud ja kondid ennem üles ütlevad.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
              Sol for England!
              jyriöö for Estonia!

Rio vigastuste tõttu tagasihoidlikuks jäänud hooaja taustal on suurim probleem kogenud, kokkumänginud ja teineteist täiendava koosluse puudumine ja mitte niivõrd üksiku mängija kvaliteet. Samas Terryle võib pseudokapteni eemalolek hoopis toniseerivalt mõjuda.
              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
                jyriöö for Estonia!
                jah, kui nüüd mõelda, et tõenäoliselt hakkab MM-il põhikeskkaitsjana mängima mees, kes ei treeni (unustage ära, kes te kujutate carrat ette põhis - ta on cover glenikesele, ei enamat ), siis kõik on võimalik!

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                  jah, kui nüüd mõelda, et tõenäoliselt hakkab MM-il põhikeskkaitsjana mängima mees, kes ei treeni
                  Ega ta päevad läbi kodus Playstationi taga ka ei istu.
                  Inglise kaitse oli muidugi algusest saati see nõrgim lüli ja hooajal miskine käputäis mänge mänginud Rio pole seal kaugeltki suurim probleem.

Kommentaar

Kodanikud mängisid täna LAVis veel pärispäris viimase treeningmängu mingite kohalike plaatinastaaride ehk klubide lambikoondisega. Võideti 3:0 (Defoe, Joe Cole, Rooney). Mängu näinute kommentaaridest võib lisaks resümeerida, et ülemäära heast kokkumängust pole endiselt juttugi, Carrick ei suudaks ka relva ähvardusel palli hoida, Heskey ei saa isegi tühjale väravale pihta ja need jalgrattapumbast tehtud pasunad tuleks puhujatele ümber kaela sõlme keerata. Same old same old ühesõnaga. Vähemalt ei sõidetud kedagi seekord puruks, aga samas seda muidugi jõuab ka oma trennides teha veel.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

oohoh, tere ilus laupäevane mugul. taipohh, kui crõutš mängu ei saa:S

Kommentaar

Inglismaa MM-i laul.
                        Mitteametlik, aga rokib nagu raibe.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                          (unustage ära, kes te kujutate carrat ette põhis - ta on cover glenikesele, ei enamat )
                          juba poolajal pidin oma sõnu sööma..

aga rohkem ei tahakski inglismaa kohta midagi öelda..

Kommentaar

tra... ma veits vintis ja kõht on ucking grill-liha täis... aga

paar küsimust!!!! esiteks... no heskey... miks see mees on koondises:S
                            teiseks kradi fucking milner? mismõttes... aisad 2 korda kui pildis... kollane kaart ja vahetus. no jeebus christ.

tead.. muidu isegi veel kannataks... aga ma ei saa ikka heskey väegiust aru. tema ainus kasulik omadus on see, et ta suudab vastastele haiget teha ilma, et ise kaarti saaks....

ja miks peab kõige paksem shrek ainsana tööd rügama.... tra....

ah pohhui

MM ei võideta nii, et võidad kõik mängud...

nüüd vähemalt 1 viik... seega on elu lill

Kommentaar

ma jällegi ütleks, et emiil oli täna tegelt täitsa äss, kui see üks-üks olukorra ära löömata jätmine välja arvata.

üldjoontes muidugi midagi väga ilusat ei olnud, aga viisaka vastase ja avamängu kohta käib kah.
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Heskey oli ju super, see et ta selle olukorra ära nussis, oli küll paha, aga rünnakute algatamisega, palli maha võtmise ning edasi toimetamisega sai suurepäraselt hakkama. Lisaks veel assist kah.

Üleüldises plaanis jah täiesti ükskõik, kes seal puuris seisab, koondise eest ei tule nvn välja, miskipärast mulle tundub, et Hart on psühholoogiselt tugevam isiksus, seega olen pettunud, et teda ei kasutatud.

Milner oli muidugi täielik õudusunenägu ja usutavasti tema jaoks on MM lõppenud.

Inglismaa probleemiks kipubki kujunema see et meeste tahtmine on suurem kui vaimne valmisolek. Kujutan ette kui raske on see kogu kupatus realiseerida tulemuseks, kui kogu riik, kes millestki muust ei räägigi, seda sinult ootab.

Kommentaar

Working...
                                X