Inglismaa näitab oma tõelist taset - pigem selle puudulikust...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Algselt postitas count Vaata postitustInglismaa näitab oma tõelist taset - pigem selle puudulikust....
Kommentaar
-
Algselt postitas Tim| Vaata postitustmis väravavahi juttu sa ajad? Barry, Terry ja Upson tunnevad ennast hoopis ründajatena täna, debiilne trolololol.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Ma ei saanud aru miks telerezisöör inglaseid mõnitas? Seisul 4-1 sai Glen Johnson kollase kaardi. Selle peale näidati et "misses next match", et siis jätab järgmise kohtumise vahele. Miks niimoodi inglaseid veel mõnitada? Kas neid ei häbistatud juba piisavalt? Kus on Fifa nõukogu!?!? See insident vajab ülevaatamist!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustMa ei saanud aru miks telerezisöör inglaseid mõnitas? Seisul 4-1 sai Glen Johnson kollase kaardi. Selle peale näidati et "misses next match", et siis jätab järgmise kohtumise vahele. Miks niimoodi inglaseid veel mõnitada? Kas neid ei häbistatud juba piisavalt? Kus on Fifa nõukogu!?!? See insident vajab ülevaatamist!Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustTagantjärgi hea,et see kohtuniku eksimus ei otsustanud... Aga jah, Inglismaa oli sitt ja said tappa teenitult. Uskumatu, kuidas klubihooajal täisti mõistlikul tasemel mängivaid tüüpe ei suudeta koondise eest kuidagi mängima panna.Ja nii juba aastakümneid.
Inglased üritasid 2-2 lüüa, sest kohtunik ei lugenud viigiväravat. Ja sakslased lõid 2. poolaeg 2 väravat kontratest. Inglaste mäng oleks hoopis teine olnud, kui värav oleks lugenud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar