Munnid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Trippier, Maguire ja Pickford. Täiesti ootamatu staarkolmik, tulnud läbi madalamatest liigadest ja pääsenud koondisesse alles hiljaaegu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
Okei, Inglismaa on maailmameister ja puha, aga tegemist on alles KOLMANDA KORRAGA ajaloos, kus pääsetakse 4 parima hulka. Saksamaa, Brasiilia ja mõnegi teise jaoks poleks poolfinaal midagi, aga Inglismaa on juba enda kohta täiesti briljantse tunriiri teinud
Kommentaar
-
Parem ikka, kui Itaalia esinemine MMil.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustAlistada kuu aja sees Tuneesia, Panama, Rootsi ja sinna vahele veel võita penaltiseeria #brilliant
Või et seesama Rootsi lülitas välja igati okeilt / südikalt mänginud Mehhiko ?
Asju tuleb ikka kontekstis vaadata... nagu öeldud, siis paljudele hiidudele poleks see teab mis saavutus, aga Inglismaa ei ole reaalselt mitte kunagi kuulnud hiidude hulka.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustkas tohib meelde tuletada, et kolm lõvi suutsid viimati välja kukkuda Islandi vastu?
Või et seesama Rootsi lülitas välja igati okeilt / südikalt mänginud Mehhiko ?
Asju tuleb ikka kontekstis vaadata... nagu öeldud, siis paljudele hiidudele poleks see teab mis saavutus, aga Inglismaa ei ole reaalselt mitte kunagi kuulnud hiidude hulka.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustRootsi ei lülitanud Mehhikot välja. Aga saan su pointist loomulikult aru.
Nii pika turniiri jooksul hakkab vaikselt lühisesse jooksma - selle asemel saatsid Šveitsi koondise asju pakkima.
Kommentaar
-
Luke Edwards kirjutas Telegraphis, et kui sa praegu ei suuda Inglismaa üle imelik olla, siis sa ilmselt pole seda kunagi.
Natuke veider on öelda, et aga vaata keda ta alistas. Hate the game, not the player. Mida sa siis tegema oleks pidanud? Loobuma oma poolfinaal kohast ja ütlema, nagu juba mainiti, kuna hiiud nii kaugele pole jõudnud, siis pole sellele väärtust? Fakk that!
Ma olen piisavalt noor/vana, et mäletada Southgate penalti eksimust. See oli esimene turniir, mida ma mäletan ja siis valisin Inglismaa toetamise. Mäletan ka Gascoigne väravat, kus ta palli üle kaitsja vasakuga tõstis ja sisse lõi paremaga. Asi mida ma mitu korda kodus järgi vastu ust tegin. Mäletan ka kus ma pidin Soome tantsupeo ajal vihmasabinas pubi akna taga oma nooruse tõttu mängu vaatama. Mäletan kõiki neid penalti seeriaid ja punaseid ja pettumusi ja ka rõõme. Heck, ma isegi vaatasin naiste MMi ja elasin seda üle kui Laura Basset Jaapan vastu õnnetu oma värava lõi. Ja kuidas nad siis kolmanda koha said järgmises mängus. Ja oi see on olnud valus teekond. Nagu laulgi ütleb, et nad munavad kõik ära ja et ma tean ju, et nad oskavad mängida. Nii et fuck off, ma võtan mille ma saan. Olgu vastaske Marshalli saared või Saksamaa või kes iganes.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Ei pea loobuma. Vähem haipi lihtsalt, paluks. Praegu lugedes inglismaa ja ka meie oma meediat, jääb muljet, et Inglismaa ongi juba MM-i kinni pannud. Horvaatia ja Belgia pole ka ammu midagi saavutanud, aga nende puhul ei kuule sellist kiidulaulu, et kuidas ikka nende kahe koondise poolfinaali jõudmine on (eesti) vutifännidel usu jalgpallijumalasse taastanud või et kuidas vanasti tahtsid kõik lapsed palliplatsil Davor Šukeriks saada, aga nüüd Luka Modriciks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEi pea loobuma. Vähem haipi lihtsalt, paluks. Praegu lugedes inglismaa ja ka meie oma meediat, jääb muljet, et Inglismaa ongi juba MM-i kinni pannud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar