Homme kell 3 meie aja järgi on pressikas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMis kell Inglismaa koondis avalikustatakse?
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustLausa 33 mängijat saavad siis nädal aega unistada. Godfrey, Ramsdale, White ja Johnstone siis täielised uustulnukad.
Paneme siis meestest pildi ka..
Kommentaar
-
Goalkeepers: Dean Henderson (Manchester United), Sam Johnstone (West Brom), Jordan Pickford (Everton), Aaron Ramsdale (Sheffield United).
Defenders: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Ben Chilwell (Chelsea), Conor Coady (Wolves), Ben Godfrey (Everton), Reece James (Chelsea), Harry Maguire (Manchester United), Tyrone Mings (Aston Villa), Luke Shaw (Manchester United), John Stones (Manchester City, Kieran Trippier (Atletico Madrid), Kyle Walker (Manchester City), Ben White (Brighton).
Midfielders: Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Jordan Henderson (Liverpool), Jesse Lingard (West Ham), Mason Mount (Chelsea), Kalvin Phillips (Leeds), Declan Rice (West Ham), James Ward-Prowse (Southampton).
Forwards: Dominic Calvert-Lewin (Everton), Phil Foden (Man City), Jack Grealish (Aston Villa), Mason Greenwood (Manchester United), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Bukayo Saka (Arsenal), Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Raheem Sterling (Man City), Ollie Watkins (Aston Villa).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJohnstone
Pope'il läks vigastuse ajastusega väga õnnetult muidugi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustGoalkeepers: Dean Henderson (Manchester United), Sam Johnstone (West Brom), Jordan Pickford (Everton), Aaron Ramsdale (Sheffield United).
Defenders: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Ben Chilwell (Chelsea), Conor Coady (Wolves), Ben Godfrey (Everton), Reece James (Chelsea), Harry Maguire (Manchester United), Tyrone Mings (Aston Villa), Luke Shaw (Manchester United), John Stones (Manchester City, Kieran Trippier (Atletico Madrid), Kyle Walker (Manchester City), Ben White (Brighton).
Midfielders: Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Jordan Henderson (Liverpool), Jesse Lingard (West Ham), Mason Mount (Chelsea), Kalvin Phillips (Leeds), Declan Rice (West Ham), James Ward-Prowse (Southampton).
Forwards: Dominic Calvert-Lewin (Everton), Phil Foden (Man City), Jack Grealish (Aston Villa), Mason Greenwood (Manchester United), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Bukayo Saka (Arsenal), Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Raheem Sterling (Man City), Ollie Watkins (Aston Villa).Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMida Greenwood, Hudson-Odoi, Abraham ja Bamford selles nimekirjas teevad? Kui nemad kohe välja võtta, siis oleks ainult kaks veel vaja kõrvale jätta. Üks oleks DLC/Ings, olenevalt, kumb kehvemas vormis on. Teine vist Maddison.
e: No Greenwood on algses nimekirjas ikkagi olemas, jäi kahe silma vahele. Aga vaevalt ta lõppvalikusse kuulub.
Ma loodan, et Ramsdale saab kaasa. Ta on hooaja teisel poolel selgelt parem kui Johnstone olnud. Aga ma olen kallutatud ka vist
Kommentaar
-
Eks osad ründajad kvalifitseeru keskväljale, kuid sellele vaatamata ei saa hästi aru, millepärast James Maddison eemale on jäetud. Nõrguke? Või on asi eesnimes, sest ka James Tarkowski on ka justkui nagu puudu. Samas Ben'e on kolm... samas kaks nendest on pigem eputamise pärast nimekirjas (ma eeldan).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMa loodan, et Ramsdale saab kaasa. Ta on hooaja teisel poolel selgelt parem kui Johnstone olnud. Aga ma olen kallutatud ka vist
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTundub küll, et oled kallutatud. Sam Johnstone'i ärahoitud väravad on way ülevalpool. Lisaks jalagamängu stats on veidi Johnstone'i kasuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustRamsdale'i tõrjeprotsent on 70,7 ja Johnstone'il 70,6. Arvestades Ramsdale'i hooaja algust, siis teises pooles oli ta Johnstone'ist ikka selgelt parem. Lisaks on Ramsdale jalaga mängus hoopis teine klass.
Kommentaar
-
Vaadates mõlema vahi statistikat, siis suures plaanis on numbrid võrdsed. Suur erinevus on vaid küpsetamises, milles Aaron on olnud osavam (kaks väravat tekitanud) - kuna terve maailm ootab ikka ja jälle, mida inglaste vaht ahju paneb, siis Jordani eas Ramsdale'lil vast pole kiiret turniirile.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVaadates mõlema vahi statistikat, siis suures plaanis on numbrid võrdsed. Suur erinevus on vaid küpsetamises, milles Aaron on olnud osavam (kaks väravat tekitanud) - kuna terve maailm ootab ikka ja jälle, mida inglaste vaht ahju paneb, siis Jordani eas Ramsdale'lil vast pole kiiret turniirile.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAga, noh, kolmas väravavaht on nagunii selline lõbus auhind, et sinna võib vabalt David Jamesi ka vist panna.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar