Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglise koondise tegemisi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
    Sa ei kasutagi veel ignore-listi?
    Rainis loodab, et ta suudab ka saapatallaga argumenteerida.

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    No selgita pigem siis ära, mis kurat Su probleem on seoses Defoega, ma täitsa siiralt ei saa aru.

Mees lööb stabiilselt väravaid, miks tema kaasamine probleem peaks olema?

Su põhjendused on ju totaalne joga ja ainus mingisugunegi vastus küsimustele on see "a kas Sa mõnda tema mängu oled näinud vää??" Olen küll jah. Polegi väitnud, et ta oleks mingisugune mees kes pirrud kahel otsal läidab, aga kes paganamas inglastel selline üldse oleks?

See mis tulevikus juhtub on määramatu. Võib olla Defoe (füüsiline või vaimne) vorm käib alla MMi ajaks. Täiesti võimalik. Võib olla, et seda ei juhtu. Minu meelest on mõistlik valmistuda võimaluseks, et ta suudab vormi säilitada kasutades ära head vormi, mis tal hetkel on. Seda enam kui kedagi ju konkreetselt ja üheselt paremat ei jäänud kõrvale (Kane katki, Vardy mängis ka).
    Sa ei kasutagi veel ignore-listi?

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    No selgita pigem siis ära, mis kurat Su probleem on seoses Defoega, ma täitsa siiralt ei saa aru.

Mees lööb stabiilselt väravaid, miks tema kaasamine probleem peaks olema?

Su põhjendused on ju totaalne joga ja ainus mingisugunegi vastus küsimustele on see "a kas Sa mõnda tema mängu oled näinud vää??" Olen küll jah. Polegi väitnud, et ta oleks mingisugune mees kes pirrud kahel otsal läidab, aga kes paganamas inglastel selline üldse oleks?

See mis tulevikus juhtub on määramatu. Võib olla Defoe (füüsiline või vaimne) vorm käib alla MMi ajaks. Täiesti võimalik. Võib olla, et seda ei juhtu. Minu meelest on mõistlik valmistuda võimaluseks, et ta suudab vormi säilitada kasutades ära head vormi, mis tal hetkel on. Seda enam kui kedagi ju konkreetselt ja üheselt paremat ei jäänud kõrvale (Kane katki, Vardy mängis ka).

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Aga hui oleks Leedut võidetud kui Rashford põhis oleks olnud, sellepärast oligi Defoe.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Loodetavasti troll, kuid terve hooajaga 6 löönud Carroll?
    Ei trolli, pingil võiks olla mingi vend keda viimasteks minutiteks kasti saata.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Kui ma ise valima peaks siis võtaks Carrolli.

Defoe alates detsembrist 8 väravat.
    Vardy alates detsembrist 8 väravat.

üks neist meestest lõi city ja sevilla vastu teine crystali ja liverpooli(mõlemad pendlast)

Statistikat võib igatemoodi keerata ja mu point jääb ilmselt nii mõnelegi siin arusaamatuks.
    Loodetavasti troll, kuid terve hooajaga 6 löönud Carroll?

Leave a comment:

• ChiefK
    replied

üks neist meestest lõi city ja sevilla vastu teine crystali ja liverpooli(mõlemad pendlast)

Statistikat võib igatemoodi keerata ja mu point jääb ilmselt nii mõnelegi siin arusaamatuks.
    aga milles probleem, mõlemad ju koondises!

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Defoe 14 kolli, Vardy 8 kolli. Simple as that! Ning Defoe Kane-i asendus, ei? ... mis muud valikud siis Inglastel? Gray, Deeney, Antonio, Walcott, Austin, Carroll, Wilson - Keda valid ?

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Ühesõnaga kui terve inglismaa meeskond teataks täna päevapealt, et täpselt enne MMi panevad putsad kappi ja enam väljakule ei roni.

Tuleks ikka terve valiktsükkel mängida samade meestega?

Ja mis otsast on Defoe hetkel paremas vormis kui Vardy? Oled mõnda mängu üldse vaadanud ka?
    Vardy võeti ju koosseisu. Lõi Leedu vastu värava ka.
    Defoel liigas 28 mängu 14 väravat 2 söötu, Vardy 25 mänguga 8 väravat 4 söötu.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Kane on Katki. Võeti hetkel parim vormis olev mees asemele ja nii ongi. Kõik oleks poleks tuleb saab on parem kunagi võid ära unustada.
    Ühesõnaga kui terve inglismaa meeskond teataks täna päevapealt, et täpselt enne MMi panevad putsad kappi ja enam väljakule ei roni.

Tuleks ikka terve valiktsükkel mängida samade meestega?

Ja mis otsast on Defoe hetkel paremas vormis kui Vardy? Oled mõnda mängu üldse vaadanud ka?

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Jah, eesmärk on hetkel koondisel MM võita, eesmärki saab täita turniiril mis toimub pooleteise aastapärast. Tulevikku tuleb ka osata vaadata.

Kohe kindlasti ei ole ta parim mängija hetkel sellel positsioonil, Kane on vast enamuse arvates stabiilselt hetkel kõige parem, Vardy on ka hetkel soone üles leidnud ja kindlasti parem kui Defoe.
    Kane on Katki. Võeti hetkel parim vormis olev mees asemele ja nii ongi. Kõik oleks poleks tuleb saab on parem kunagi võid ära unustada.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Sest, et antud hetkel on ta parim Inglise passiga mängija sellel positsioonil. Sellega võib vaielda, võib nõustuda. Sina aga jaurad mingist tulevikuperspektiivist.
    Jah, eesmärk on hetkel koondisel MM võita, eesmärki saab täita turniiril mis toimub pooleteise aastapärast. Tulevikku tuleb ka osata vaadata.

Kohe kindlasti ei ole ta parim mängija hetkel sellel positsioonil, Kane on vast enamuse arvates stabiilselt hetkel kõige parem, Vardy on ka hetkel soone üles leidnud ja kindlasti parem kui Defoe.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied

Defoe on viimased 2 aastat samal tasemel mänginud, miks ta alles nüüd välja kutsuti?
    Sest, et antud hetkel on ta parim Inglise passiga mängija sellel positsioonil. Sellega võib vaielda, võib nõustuda. Sina aga jaurad mingist tulevikuperspektiivist.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Kui mitte katsetada kas siis poleks pidanud Vardy põhis alustama? Mina näiteks arvan, et Defoe põhis oligi üks suur katsetamine, et oleks back-up variant MMiks olemas.

Lihtsalt minu isiklik arvamus on see, et selleks, et terve meeskond ühtsena mängima panna tuleks kasutada neid mängijaid kellel on suurem potentsiaal MMil tegusi teha, back-upina on Defoe ju tore, aga kas siis nüüd tema asemel peavad teisel pinki nühkima.

Defoe on viimased 2 aastat samal tasemel mänginud, miks ta alles nüüd välja kutsuti?

edit: Krissucoolile niipalju, et selliseid poste teevad rohkem tegelased nagu rainis and co

Leave a comment:

Working...
X