Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Inglise koondise tegemisi
Collapse
X
-
-
Ma nii hirmsasti sedapuhku ei kurdaks. Oluliste mängude eel on kõige suurem mure rünnakuga. Pallid ikka kuidagi väravasse ei lähe ja Owen ei paista päästeingli moodi. Kuigi kes seda teab.
Lamps oli tõesti talutav - vähemalt Carrickiga võrreldes. Viimase võlud jalgpallurina on mulle jätkuvalt mõistatuseks. Ja muidugi Richards on oma vanuse kohta fantastiline.
Väravavahimurele lahendust ei näe. Carsonit ei paista usaldatavat - ja eks ta ole muidugi koondise kollkipri jaoks noor ka. Fosteri olukorrast ei tea aga ülepea midagi.
McClareni valik treeneriks tundub mulle iga mänguga üha veidram. Samas tuleb selle valikuga nüüd vähemalt selle tsükli lõpuni elada.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
mcclaren valiti treeneriks sellepärast, et stuart downing imetabase koondisepallurina kuskile kaugele maale maha parseldada. kahjuks pole aga kõik skaudid nii tahmad, nagu on fa omad.Kommentaar
-
Võimalusi oli ikka küllalt lihtsalt ei osatud ja suudetud ära kasutada, kurb. Hea, et see Robinsoni kala siin ära tuli, EM-i mängudes sellist kino ei saa lubada.
Becks mängis ka hästi imo, karistuslõõgid olid suht nürid, aga mängus ta jagas päris ilusaid sööte, mis Lampsi ühel korral ja Dyeri 2-el korral Lehmanniga vastamisi viis.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009Kommentaar
-
Kommentaar
-
pole mängu näinud, kuid loogilisena tundub, et walcott oli vasakul, gabriel paremal ja derbyshire mängis keskelt läbiKommentaar
-
-
-
hahahahaha
Kommentaar
-
Jõudsid must ette
Avaneb siis uuesti võimalus näha siis Heskey & Owen ründeduot
Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse