Algselt postitas moya
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Everton
Collapse
X
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustJätkuvalt bloody hilarious, kuidas jalgpalliklubid inimesi reaalselt kiunuma ajavad. Mis siis täna häda ka? Üldjuhul ma saan sust aru, aga täna oli täitsa viisakas jalgpall ja ka Webb oli täitsa pädev.
Kommentaar
-
Matšist niipalju, et esimesed paarkümmend minutit ei langenud keegi ansamblist välja, aga paratamatult mingi hetk hoog rauges ja mäng muutus võrdsemaks ning üha selgemini oli näha, et Hitz ja Naismith jäävad Gibsonile ja Mirallasele ilmselgelt alla. Naismith lülitas mingi hetk sisse peata kana režiimi ja jäi sellesse mängu lõpuni.
Kurb, et kasvõi viigipunkti ei tulnud, sest tänane esitus oli siiski mõnevõrra parem kui viimastes võidumängudes WHU ja Wigani vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustEi tea tõesti, mis põhjustab ühes tavalises Evertoni fännis taolist viha. Pole ju tegu naabrite ega mankudega. Aga jah. Sel juhul tore, et piirdud vaid 2 Chelsea mänguga aastasGiggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustKusjuures ei näe põhjust miks see Chelsea Mankus nii väga viha peaks tekitama. Manu fännidel on tavaliselt rohkem tegemist Liverpooli ja City vihkamisega, iidsetel aegadel ka Leedsi, et Chelsea vastu mingit erilist viha pidada.Pigem on see rohkem selline universaalne vihkamine naftaklubide nagu City, Chelsea ja PSG vastu, mille puhul ei oma erilist tähtsust mis klubi poolehoidja sa oled. Eriti mõistetav on see minu arust veel Evertoni puhul kes töötavad nö naftameeskondadega võrreldes ristivastupidi.
Aga algne küsimus sai vastuse ja tõesti oh seda rõõmu, et ainult 2 korda per hooaeg kohtutakse. Närvid ja mööbel ja monitorid jäävad tervemaks n shietLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas moya Vaata postitustChelsea on selles mõttes imeline klubi, et kui juba arvad, et nad enam jälestusväärsemaks minna ei saa, siis suudavad nad uuesti end ületada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTra sa mölised?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustTule taevas appi!
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKui ma hakkan Liverpooli koha pealt argumenteerima võttes aluseks ''Selles mõttes'', siis ma kirjutan järgmiste jõuludeni seda postitust.
Sul on vist raske lapsepõlv olnud... mida sa tõmbled koguaeg?
Kommentaar
-
Algselt postitas SheLooked18 Vaata postitustSul on vist raske lapsepõlv olnud... mida sa tõmbled koguaeg?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar