320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Everton
Collapse
X
-
Algselt postitas Gandalf Vaata postitustGray ja Townsendi refrään hakkab vaikselt uusi toone tõesti võtma. Jõudu Rafale igatahes! Everton kindlasti üks huvitavamaid klubisid, keda sel hooajal jälgida.
Leave a comment:
-
Gray ja Townsendi refrään hakkab vaikselt uusi toone tõesti võtma. Jõudu Rafale igatahes! Everton kindlasti üks huvitavamaid klubisid, keda sel hooajal jälgida.
Leave a comment:
-
Ema olla saatnud Townsendile tema varasemate saavutuste video, kust poeg vaatas, et ah nii see löömine käiski ja tegi ära.
Leave a comment:
-
Kes oleks võinud arvata, et Gray ja Townsend mängida oskavad.
Aga mis seis James Rodriguezega on? Tahtis ainult Carlo käe all mängida ja minema minna?
Leave a comment:
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMis värk on Moise Kean'ga? Kuidas ta Evertonis ei saa mängida ja PSG ning Juve tahavad? Miks laen, mitte müük?
Leave a comment:
-
Mis värk on Moise Kean'ga? Kuidas ta Evertonis ei saa mängida ja PSG ning Juve tahavad? Miks laen, mitte müük?
Leave a comment:
-
Sigurdsson vist ületas McBurnie taseme just. Tüüp arreteeriti kahtlustatuna pedofiilias...
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMuidugi jääb alati meie Rafaks. Ma ei saa aru, miks seda töökohta talle pahaks panna. Everton on soliidne klubi, kelle vastu mul pole kunagi midagi, derbipäevad välja arvata. Raha on tal ilmselt kulutada vähem kui lahkunud itaallasel, aga Rafa on sellega harjunud.
Leave a comment:
-
Muidugi jääb alati meie Rafaks. Ma ei saa aru, miks seda töökohta talle pahaks panna. Everton on soliidne klubi, kelle vastu mul pole kunagi midagi, derbipäevad välja arvata. Raha on tal ilmselt kulutada vähem kui lahkunud itaallasel, aga Rafa on sellega harjunud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: