Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Everton
Collapse
X
-
Mis värk on Moise Kean'ga? Kuidas ta Evertonis ei saa mängida ja PSG ning Juve tahavad? Miks laen, mitte müük?
-
Sigurdsson vist ületas McBurnie taseme just. Tüüp arreteeriti kahtlustatuna pedofiilias...
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMuidugi jääb alati meie Rafaks. Ma ei saa aru, miks seda töökohta talle pahaks panna. Everton on soliidne klubi, kelle vastu mul pole kunagi midagi, derbipäevad välja arvata. Raha on tal ilmselt kulutada vähem kui lahkunud itaallasel, aga Rafa on sellega harjunud.
Leave a comment:
-
Muidugi jääb alati meie Rafaks. Ma ei saa aru, miks seda töökohta talle pahaks panna. Everton on soliidne klubi, kelle vastu mul pole kunagi midagi, derbipäevad välja arvata. Raha on tal ilmselt kulutada vähem kui lahkunud itaallasel, aga Rafa on sellega harjunud.
Leave a comment:
-
Nojah, julge see meie Rafa. Arusaadav kah, ta tütar põmst skauserina kasvand. Aga ta jääb alati meie Rafaks
Leave a comment:
-
Algselt postitas Piirissaar Vaata postitusthttps://www.theguardian.com/football...where-you-live
Haige pask, aga Benitezele kuluks nähtavasti karjäärinõustaja ära – Chelsea, Real Madrid, nüüd see.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustEverton spent a combined £103.7m on Walcott, Bolasie, Schneiderlin, Niasse, Williams, Besic and King.
They only received a combined £2m for them in sales
Täitsa võssi ikka.
Leave a comment:
-
Everton spent a combined £103.7m on Walcott, Bolasie, Schneiderlin, Niasse, Williams, Besic and King.
They only received a combined £2m for them in sales
Täitsa võssi ikka.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: