320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    A on parim.

    Kommentaar


      Algselt postitas petteri Vaata postitust
      Mida see Mirallas seal asjatamas käis trahvilöökide ajal, tahtnuks nagu ise lüüa vms?
      Mirallas on neid üsna sagedasti löönud, vähemalt neis paaris Evertoni mängus, mis ma näinud olen sel hooajal.

      Kommentaar


        Enamus mängust Evertoni taktikepi all, aga paraku tuli Fulhamile võõrsil alla vanduda. Otsustavaks sai teise poolaja algus, kui kaitses veidi jalg sirgu lasti ja kaks väravat sisse imeti (teise värava puhul osa süüd ka Roblesel). Mängupildil ei olnud tegelikult üldiselt väga vigagi, eriti I pa, kuid midagi erilist poolenisti teise koosseisuga mängides ka ei suudetud näidata.

        Deulofeu oli tahtmist täis, kohati triblas väga kenasti, siis jälle läks liiga pea maas oma petteid tegema ja jooksis ummikusse. Oviedo oli täiesti nähtamatu. Stones, McCarthy, Heitinga veidi rabedad. Lukaku oli jälle hea, oleks vaid pall rohkem temani jõudnud...

        Kommentaar


          Esimene vappidest on tõesti kõige ilusam, aga ei saa siiski mainimata jätta, et fännide loomingust oli tunduvalt ilusamaid isendeid leida.

          Kommentaar


            Everton (to face Newcastle): Howard, Baines, Distin, Jagielka (c), Coleman, Mirallas, McCarthy, Barry, Osman, Barkley, Lukaku. (subs: Robles, Heitinga, Jelavic, Kone, Deulofeu, Naismith, Stones)

            viimaste aastate muljetavaldavaim algkoosseis, loodetavasti realiseeritakse potentsiaal ka jalgpalliväljakul.

            COYB!!

            Kommentaar


              Kurat kui hea Lukaku on. Jääb üle vaid imestada, miks chelski ta minema lasi.
              Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
              Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

              Kommentaar


                Milline poolaeg Evertonilt. Super millise enesekindlusega mängitakse ja muidugi Lukaku.

                Kommentaar


                  Jäin ka vaatama, et jube hästi ikka pannakse, Everton pole enam nii sirgjooneline ka kui Moyes'e ajal. Muidugi Newcastle eriti kehv olnud ka, kõik rünnakud on mingid umbmäärased tsenderdused olnud ja no 1 pealelöök terve poolaja peale.. Aga noh, ilma Ben Arfa'ta oldaks praegu 2 punkti peal ja eelviimased.

                  Mu kiitus Barkley'le, no super enesekindlus. Barry ka väga tegija, loodetavasti liitub hooaja lõpus ametlikult Evertoniga.

                  Kommentaar


                    Teisel poolajal mindi natuke mütsiga lööma ja samas Toon parandas oma mängu tunduvalt, nii et lõpus ei saanud enam pingevabalt mängu nautida. Õnneks saadi võit siiski kätte ja tõusti tabelis nüüd esinelikusse.

                    Peale Lukaku ja Barkley, kes on ühel lainel, nagu oleks aastaid koos mänginud, tahaks kindlasti esile tõsta Colemani - järjekordselt suurepärane esitus temalt nii kaitses kui rünnakul, ei mäletagi temalt see hooaeg ühtegi kahvatut mängu ausalt öeldes.

                    Kommentaar


                      hea meel kui oma sõnu süües kõhu täis saab.avalikult vist pole bashind,aga ennem hooaega olin martineze suhtes pigem skeptiline.
                      praegu aga olen aru saand,et mulle mees sümpatiseerib. tundub hea suhtleja, inglise jalgpallist(ja selle ajaloost) väga teadlik,taktikaliselt positiivne . kõige olulisem on see,et ta ei ole ära kaotanud seda Evertoni fighting spiritit või mis asi see ongi neil,mis teeb neid ohtlikuks.
                      muidugi everton pole olnud tükk aega nii tugeva meeskonnaga peale läinud.siin tuleb kiita nii peatreenerit kui ka kenwrighti ,et raha pandi õigesse kohta.

                      ps.lukaku on sajandi diil,olgugi,et ainult laen.

                      Kommentaar


                        ja see, kui ohtlik mees on alati vahetusest sekkuv Deulofeu... Martinez on meeskonnaga nii head tööd teinud, et suurepärane vaadata.

                        ainukene asi, mis mind natuke häirib on see, et meeskonna kapten jääb natukene maha teistest. ja püsiks kõik terved...

                        Kommentaar


                          Barkley ja Lukaku koostööd oli (eriti avapoolajal) kohe eriti lõbus vaadata. Kui nii edasi läheb, on Everton must hobune esinelikusse jõudmise suhtes.
                          Newton Heath 1878

                          Kommentaar


                            Täna võõrsil Man City vastu võib raskeks minna kaotusteta seeriat jätkata: vastased on pärast allajäämisi Villale ja Bayernile kindlasti tahtmist täis ja mänguks hästi häälestunud, Everton peab hakkama saama ilma Barryta, samuti on vigastuste tõttu küsimärgi all Gibsoni ja Mirallase osalemine. (Pienaariga võib arvestada parimal juhul järgmises voorus). Kui Gibson kõrvale jääb, siis võib Evertoni keskväljapaar (eeldatavasti Osman-McCarthy, loodetavasti mitte Heitinga-McCarthy) küll üsna hapraks Toure ja co vastu jääda. Mirallase asemel Deulofeu platsile saatmine oleks igati tervitatav ja julge samm, aga mõistlikum oleks vist siiski algul töömesilane Naismith paremale äärele rügama saata.

                            E: Mirallas õnneks siiski alustab, nagu ka Naismith, ehk siis:

                            -------Howard--------
                            Coleman-Jags-Distin-LB
                            ----McCarthy-Osman--
                            Mirallas-Barkley-Naismith
                            -------Lukaku---------

                            (subs: Robles, Gibson, Heitinga, Jelavic, Kone, Deulofeu, Stones)

                            Kommentaar


                              Punkt täna oleks juba väga magus.

                              Kommentaar


                                Tuleb tunnistada. et City oli lihtsalt parem täna, kuigi penalti andis kohtunik ikka väga kergekäeliselt, arvestades veel seda et I pa sarnases olukorras Lukaku selgatõukamise puhul vile vaikis.

                                Kohtumise esimene kolmandik oli täitsa ok, mäng oli üsna võrdne, suudeti mingil määral City surve alla panna, mitmel korral avanes võimalus ka kontraga nõelata, aga paraku oli Barkleyl ja Mirallasel kehv päev ning viimane sööt läks enamasti nihu, mängu edenedes ei suutnud ka Osman enam City poolkaitsjatega sammu pidada ja hästi alustanud Naismithil lipsas järjest rohkem praaki sisse. Teine poolaeg oli juba täielikult City kontrolli all ja mingit muutust ei toonud ka vahetusest sekkunud Deulofeu ja Gibson.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X