320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Everton

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Stok
    Seda osa ma enam ei mäleta. Mäletan, et toffeede foorum jagunes kaheks: ühed, kes tahtsid CL-i ja teised, kes tahtsid Liverpooli tiitlist ilma jätta. See 2:3 tuli vist ka 0:3 pealt, nii et esimestel ei ole teistele midagi ette heita.
    Ma ei viitsi üle kontrollida, aga kas mitte Barkley ei löönud siis 1:0 juhtvärava või 1:1 viigivärava.

    Aga tänase mängu eel on kogu ažiotaaž suht akadeemiline, võidu või viigišansid on peaaegu olematud, olen kindel, et imetakse vähemalt neli väravat sisse.

    Kommentaar


      Sigurdsson ja Richarlison puhkama pandud ka. Huvitav kas tehakse guard of honour oma värava ümber. Palun! Krt poleks kuu algus, oleks mõistlik panustama minna. Hmm... mingi 7000 pannes saaks 2000 juurde - annaks siit külma käest kuhugi peesitama küll minna.
      ★★★★★★

      Kommentaar


        Ikka VÄGA nutune on see seis. Ma küll ei näe põhjust, miks peaks treenerile hooaja lõpuni aega andma kui trend on pidevalt negatiivne. Ma ei näe, et omanik usaldaks uusi investeeringuid treeneri kätte, kes pigem õhust tühjaks sisisemas on (mitte momentumit kogumas).

        Eile mängiti muidugi Cityga ja peale vaadates ei ole 0:2 kaotus mingi katastroof (seda enam, et teine koll tuli lisaajal ka). Aga komponendid mis Moya enne kirjeldas (standardist tuppa saamine ja hambutu ründemäng) olid endiselt olemas.

        Jah, kui vb tuimalt vaadata seda, mis väljakuosas pall liikus siis võiks öelda, et "Everton ohustas ManCity't. Rünnati ju!" siis minul ei tekkinud küll kordagi pärast 25. Minutit (algust ei näinud) tunnet, et skooritama hakataks. Pigem siis see, et nii võiks 4h ka paelada ja ikka oldaks nullil..

        Kommentaar


          Eelmine aasta Watfordis läks Silval sarnase rütmiga - tugev algus, mille järel hilissügisel/talvel toimus ärakukkumine. Siis vabandati see välja Evertoni-poolse tõsise huviga, mille järel ta olemasolevale tööle enam täie pühendumusega keskenduda ei suutnud.

          See hooaeg polnud algus päris nii silmapaistev, kuid siiski enam-vähem korralik. Eks ootused olid muidugi suuremad ka võrreldes eelneva aastaga. Nüüd on uue klubiga taas sarnasel ajal sarnane ärakukkumine, kuid mitte enam sarnast vabandust. Seetõttu ei imestaks üldse, kuid ta ametist lahti tehakse.

          Kommentaar


            Maaslajamat ei lööda, aga kõnekas tähelepanek.

            Kommentaar


              Algselt postitas Epic Vaata postitust
              Arvestades, kuidas Watfordist olles Everton hirmsasti taga ajas, siis võiks isegi märkida, et Premier League'i üks ülehinnatumaid treenereid. Aga anname siis veel aega, ehk ikka saab lõpuks sama reha otsa astumisest isu täis.
              Miks üks ülehinnatumaid?
              Kõige ülehinnatum tunduks nagu täpsem hinnang, kõike arvestades.

              Kommentaar


                Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
                Miks üks ülehinnatumaid?
                Kõige ülehinnatum tunduks nagu täpsem hinnang, kõike arvestades.
                Mõte oli, et kogu liiga ajaloo peale.

                Täna järjekordne kaotus. Suur Säm oleks juba ammu püsimajäämiseks vajalikud 40 silma kokku kuhjanud.

                Kommentaar


                  Algselt postitas Epic Vaata postitust
                  Mõte oli, et kogu liiga ajaloo peale.

                  Täna järjekordne kaotus. Suur Säm oleks juba ammu püsimajäämiseks vajalikud 40 silma kokku kuhjanud.
                  Aa, kui nii siis jah. Sain aru, et praegusel hetkel.

                  Praegu siis keskliiga seis selline, et:
                  Wolves 38
                  Watford 37
                  Everton 33
                  Wet Spam 33
                  Bournemouth 33
                  Leicester 32

                  Seejuures on Leicesteril ja Wolvesil KAKS mängu varuks Evertoni ees.
                  Ei viitsi täpsemalt vaadata, kellega kõik mängivad (ja kas midagi ka omavahel) aga kui vastased peaksid oma varus olevad mängud võitma võiks seis olla teoreetiliselt

                  Wolves 44
                  Watford 40
                  Leicester 38
                  Wet Spam 36
                  Bournemouth 36
                  (12) Everton 33


                  Khm..

                  Kommentaar


                    Numbrite poolest kindel 3:0 võit võõrsil Cardiffi üle, mida aga ei ole mõtet ületähtsustada, kuna jätkati enam-vähem sealt, kus paar nädalat tagasi pooleli jäi. Lihtsakoeline, söödupraakide, ebakindla kaitsetegevuse ja liivajooksvate rünnakutega jalgpall. Lihtsalt vastased olid alla igasugust arvestust ja oskasid veel kümme korda saamatuma partii esitada. Iga vähegi adekvaatsem tiim oleks mängu alguse jämedad eksimused (Jagielka, Schneiderlin) ära kasutanud ja mängutulemus oleks olnud vastupidine.
                    Kokkuvõttes siis piisas paarist sähvatusest, et mäng enda kasuks kallutada (Siggy meisterlikud realiseerimised pärast Colemani ja Bernardi head eeltööd ning üleminutitel Cardiffi tühjaks jäänud tagalasse lükatud Gueye läbisööt DCLile).

                    Ilmselge, et pühapäeval pole sellise mängu ega koosseisuga midagi head loota. Jags, Schneiderlin, Walcott, Richarlison loodetavasti siis välja ja Zouma, Gomes, Lookman ja Bernard sisse. Richarlison on tegemas ikka täielikku vähikäiku sel aastal, ei tule tal peaaegu mitte midagi enam välja. Sellise mannetu satsi vastu pakkuda ülekaalukalt oma hooaja kõige sitem mäng... Vägisi kipub tal korduma eelmise hooaja äravajumine. Seevastu nt Coleman, keda siin vahepeal juba olen hakanud maha kandma, oli üllatavalt asjalik, pole ammu näinud temalt nii otsustavat ja täpset tegutsemist. Tundub, et vahepealne pingile istutamine mõjus talle hästi. Ehk saab ka Richarlisoni samal moel august välja?

                    Kommentaar


                      Kommentaar


                        Üle tüki aja on põhjust selle meeskonna üle uhkust tunda, holimata sellest, et piinlik võidupõud derbydes sai jätku. Ei ole ühelegi mängijale ega ka Silvale seekord etteheiteid. 100% ja 100 km/h, eriti teisel poolajal. Üsna riskipiiril mängiti, aga õnneks kopiidid ei karistanud ära või olid kaitsjad õiges kohas ees (millised tackle'id Keane'ilt ja Digne'ilt!!). Samas nagu eelmises mängus Anfieldil, oli ka nüüd omal päris häid võimalusi. Erinevalt eelmistest hooaegadest võib seekord "MM-finaalist" püstipäi lahkuda Loodetavasti pannakse müüd sama hooga hooaja lõpuni välja.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Epic Vaata postitust
                          Arvestades, kuidas Watfordist olles Everton hirmsasti taga ajas, siis võiks isegi märkida, et Premier League'i üks ülehinnatumaid treenereid.
                          Tuleb hakata sõnu sööma. Märtsi alguses oli veel Newcastle'i vastu kummaline 2-0 edu ära andmine, aga pärast seda on Silva meeskonna edukalt kriisist välja vedanud. Kirjas kolm järjestikust võitu - neist kaks Chelsea ja Arsenali üle - ning kõik ka nullimängudega. Kokku endale üldse lastud vaid kaheksa raamide vahele läinud lööki nende mängude ajal.

                          Meeskond keskmise vanuse kohta üks liiga noorimatest ja tänavu vähemalt kümnes mängus figureerinud meestest vaid kuus vanemad kui 26. Helge tulevik?

                          Järgmises voorus võimalus esimest korda pärast 2016. aasta sügist võita neli matši järjest.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Stok
                            Miks ma seda Evertoni teemas kirjutan - loodetavasti jääb Everton sel aastal kaheksandaks, et järgmisel teha samm edasi ja võidelda ManU, Chelsea, Arsenali ja Tottenhamiga kahe vakantse CL koha pärast.
                            Aga kuidas sa kindel saad olla, et Everton järgmine hooaeg ei tee hoopis sammu tagasi ning seetõttu hakkavad heitlema relegatsioonist pääsemise nimel Liverpooli, Burnley, Brightoni ja Norwichiga?

                            Kommentaar


                              eks see evertoni käest pähe saamine võib meele mustaks teha küll





                              ...mäletan siiani seda 9-aasta tagust järgmise hommiku pahurust.
                              ★★★★★★

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Stok

                                loodetavasti jääb Everton sel aastal kaheksandaks, et järgmisel teha samm edasi ja võidelda ManU, Chelsea, Arsenali ja Tottenhamiga kahe vakantse CL koha pärast.
                                Ära unusta seda, et viik Everoniga võib ühele klubile lõpuks maksma minna Premmi võidu :P
                                Võid sinna jadasse siis ka Liverpooli kirjutada
                                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X