Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustAlonso on äss kui mängitakse 3e keskkaitsjaga, aga nii kui 2e keskkaitsjaga mängitakse on tema äär läbisõidu hoor. Mina jätaks ta siiski alles vahetusmeheks, kui me kellegi asjaliku sinna positsioonile leiame!.
Leave a comment:
-
Alonso on äss kui mängitakse 3e keskkaitsjaga, aga nii kui 2e keskkaitsjaga mängitakse on tema äär läbisõidu hoor. Mina jätaks ta siiski alles vahetusmeheks, kui me kellegi asjaliku sinna positsioonile leiame!
Leave a comment:
-
Alonso oli esimene season, kui ta tuli Conte käe all lihtsalt võrratu, teine hooaeg kadus juba piltilt.
Mis valesti läks?
Leave a comment:
-
Päris äge lugu, aga aru ikka ei saanud, miks Chelsea nii palju mängijaid väljalaenamiseks krabab: https://theathletic.com/1951313/2020...tics-data-gps/
Leave a comment:
-
No Hazard oli siiski selge meeskonna staar, Willianid ja Pedrod jäid mänguliselt siiski tohutult temale alla. Mees sai oma ihaldatud klubivahetuse aga selja taha jäi karjääri halvim hooaeg. Samas tagasi praegusel hetkel teda pigem ei võtaks, nooremaks ta ka enam ei jää.
Selles ma olen ka totaalselt veendunud, et Oblaki nüüd küll ei tooda. Pigem tuuakse odavam variant, jutte on olnud Onanast ja Pope´ist.
Kepa osas olen ka pigem olnud kaitsval seisukohal just võrdluses de Gea esimeste aastatega Inglismaal. Kuid Kepa oli siiski üpris küpsemas ja mehisemas eas Inglismaale tulles, kui seda oli David. Kes tahab, võib otsida Chelsea treeningutest klippe, kus isegi tiimikaaslased löögitrenni tehes kehitavad hispaanlase suunas õlgu. Mees ei reageeri isegi enamus löökidele. Kui 38-aastane veteran Willy su põhimõtteliselt üle on mänginud, siis peab midagi enamat olema, kui kõigest mentaalne probleem. Premmi ajaloo halvim tõrjeprotsent ütleb ka midagi.
Vasakkaitsjatest saadaks minema siiski Emersoni. Peale pandeemiat on Alonso täielikult Lampsi usalduse võitnud. Chilwell oleks parim valik aga pigem ka räigelt kallis. Ma küll ei tea, palju Lampsil kulutamiseks on antud koos eelmise hooaja säästudega.
Viimasel ajal on jutte tulnud Real Madridi 23-aastasest Sergio Reguilonist. Kuna neil on vasakkaitsjate positsioon mehitatud, siis ilmselt saaks kätte ka, kui tahetakse. Valiti ka läinud hooaja parimaks omal positsioonil Sevillas laenul olles. Oleks kuskil 3-4 korda odavam, kui Chilwell.
Skysportsi andmeil kuulatakse pakkumisi Emersoni, Jorginho, Mosese, Bakayoko, Drinkwateri ja Batshuayi osas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustKas Kepa oli ennem Chelseat siis hispaanias kunn, et maksti tema eest 80mil?
Pigem vist oli peale belglast häda ost või kuidas Chelsea fännid siin ise arvavad?
Leave a comment:
-
Kas Kepa oli ennem Chelseat siis hispaanias kunn, et maksti tema eest 80mil?
Pigem vist oli peale belglast häda ost või kuidas Chelsea fännid siin ise arvavad?
Leave a comment:
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustMu meelest senjoor Punkt triibuliste pundist on paaril juhul maininud, et see hea läbisaamine on miskisugune siniste/inglaste fantaasia ja tegelikult midagi sellist pole. Aga kui @letitgo kõrvale jätta, siis pisuke upgrade väravas ei teeks paha. Aga ega kõike head ka korraga ei saa.
Tõsi on see, et viimasel ajal pole enam selliseid jutte väga silma jäänud ning ilmselt on aeg siis natuke lepitustööd teinud. Samas ma arvaks, et eks see võrdlemisi õhuke jää võib olla.
Mis Oblaki puudutab, siis Atleti poliitika võtmemängijate osas on viimastel aastatel olnud võrdlemisi lihtne - kosilane maksab kas täismahus väljaostuklausli või tehingut ei toimu. Ma ei suuda mõelda ega näha ühtegi loogilist põhjust, miks Atleti juhtoinad peaks nõustuma müüma Oblaki mingitel soodustingimustel (olgu see kasvõi soodsamate maksetingimuste võimaldamine), sest see võrduks nende jaoks sisuliselt suitsiidikatsega.
Leave a comment:
-
-
Mu meelest senjoor Punkt triibuliste pundist on paaril juhul maininud, et see hea läbisaamine on miskisugune siniste/inglaste fantaasia ja tegelikult midagi sellist pole. Aga kui @letitgo kõrvale jätta, siis pisuke upgrade väravas ei teeks paha. Aga ega kõike head ka korraga ei saa.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustPakun, et Williani näol läheb järjekordne pensionär Arsenali vanadekodusse.
Chelsea pakkus kahe aastast pikendust, Willian tahab aga 3.
Head teed ja taga nutma ei jääks.
Chelsea uudisteportaal on, aga kihamas, et Lamps on Kepa suhtes alla andnud ning minnakse Oblaki järele. 90-110m juures ja Kepa veel diilis sees eks paistab mis lõpuks välja koorub, aga kindlasti on seal suur tõepõhi all, sest on need meeskonnad ju ikkagi suhteliselt heas läbisaamises transferite osas.
Kindlasti teeb minekut Marcos Alonso, kuna on ta Premmi kõige sitema protsendiga 1vs1 olukordades, kus 83% vastastest ta üle mängib mis on nii katastroofiline kui veel olla saab ja seda ründefaasis ei korva. Kõige tõenäolisem, kes ka ise on andnud avalikult teada soovist Chelseaga liituda on Ben Chillwell. Tema võtaks muidugi kahe käega vastu. Tõestanud Premmis ja koguaeg läheb ainult paremaks. Sobiks ka projekti ideaalselt.
Suvi tuleb huvitav.
Leave a comment:
-
Pakun, et Williani näol läheb järjekordne pensionär Arsenali vanadekodusse.
Chelsea pakkus kahe aastast pikendust, Willian tahab aga 3.
Head teed ja taga nutma ei jääks.
Leave a comment:
-
taanlasele tehti viga ja kovac tegi teise vea mille järgi punane välkus,karm oli ka azpi kotti panek aubameyangi poolt,azpi lihtsalt joosti yle,kaks parimat pulisic ja mount,giru mõttetu,jorginho pask,ei toiminud mängu plaan
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: