Nii palju draamat, et visake linki, kust seda olukord näeb? Näpud juba sügelevad Suarez'i teemadega võrdlusi teha.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustNii palju draamat, et visake linki, kust seda olukord näeb? Näpud juba sügelevad Suarez'i teemadega võrdlusi teha.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustNii palju draamat, et visake linki, kust seda olukord näeb? Näpud juba sügelevad Suarez'i teemadega võrdlusi teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustSellist sitapead tulebki näost rebida. Tal lappas terve mäng, närvitses ja provotseeris täiega. Vaata situatsiooni algusest peale, esiteks ta daivis täiesti lampi ja siis läks ise Torresele midagi näkku karjuma? Milleks nagu? Peast sõge ju! Umbes sama, kui ma lähen mingi vene pundi juurde ise hyppama ja saan lõuga ja siis lähen menti et pahad poisid andsid peksa. Kui Torres saab selle keelu siis saab, ikkagi õigustan lõpuni teda sest Verthongen oli närvihaige ja tähtsust täis kutsikas.
Suarezil sõitis niisama ära ja rabas käest ja hammustas. Pasil läks see võrdlus vähe lappesse.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustEelmisel lehel gifi kujul olemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustThat was it ? - jeeesus kristus ...Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Keegi ei garanteeri,et Chelsea särgis need numbrid samad oleks, aga see on siililegi selge. Lukaku laen on ikkagi wtf, isegi ilma nende viimaste väravateta , oli juba eelmine hooaeg näha ,et poiss oskab. Unitedile kasvõi kolm paugutada poolajaga WBA eest võiks mingi näitaja ikkagi olla.
FA takes no disciplinary action against Fernando Torres over Jan Vertonghen incident."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas StokTõin lihtsalt statistika välja e. steitisin obvioust. Mõtlesin veel sappa kirjutada, et sinised ei peaks võtma isikliku rünnakuna, aga näed, mõne jaoks oleks võinud ikkagi ära trükkida.
1. Ei saa võrrelda viimastel aastatel Euroopa karikaid võitnud Chelseas mängimist Liverpoolis või Evertonis mängimisega. Toome näiteks Lukaku.
* Londonis oma lapsepõlve lemmikklubi Chelsea eest mängides on Lukakul kordades rohkem pingeid peal, kui olles laenul mõnes nõrgemas PL klubis. Värske näide on penalt Bayerni vastu.
* Evertonis või West Brommis on Lukaku nr1 ründaja, Chelseas on Lukaku põhimeeskonna kohale kandideerides Ba, Torrese ja Eto'o järel alles neljas ründaja.
* Chelseas tähendab iga löömata jäänud värav katastroofi ja vähendab tõenäosust mängu saada, mis tekitab lisapingeid (erand Torres).
2. Chelseal ei ole veel kindlat mänguplaani ega taktikat välja kujunenud. Sel hooajal on olnud mänge kus ausalt öeldes ei ole vahet kes ründes mängib, kuna pall lihtsalt ei jõua ründajani. Mingisugust sünergiat poolkaitsjate ega ründajate vahel ei ole tekkinud veel. Eelmisel hooajal oli hea koostöö Torrese ja Mata vahel.
3. Moses? Meh. Swansea vastu löödud Liverpooli väravad paneks ma pigem Shelvey arvele.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust3. Moses? Meh. Swansea vastu löödud Liverpooli väravad paneks ma pigem Shelvey arvele.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
The Football Association has announced it will take no disciplinary action against Fernando Torres following an incident involving Jan Vertonghen during Chelsea's Premier League match against Tottenham on Saturday.
Edit: Keegi juba jõudis ära mainida aga head uudist võib ikka korra veel korrata.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKevin De Bruyne looks set for a January exit from Chelsea after being made to train with the u21 squad.
Jaanuariks võib kõik muututaVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar