Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustMeil oleks vaja saada lahti kaigastest nagu Werner, Alonso ja Lukaku, aga kuidas seda ma ei teaRLC kah ikka ei vea Chelsea taset kahjuks välja ja on aeg temalgi edasi liikuda...Järgmine hooaeg Broja ja Callagher vaja kodo tagasi tuua.
Leave a comment:
-
Pigem ikka juba noortega Brentfordilt põske niimoodi saada, kui selliste ülemakstud kaigastega!
Aga tänud muretsemast
Leave a comment:
-
Meil oleks vaja saada lahti kaigastest nagu Werner, Alonso ja Lukaku, aga kuidas seda ma ei teaRLC kah ikka ei vea Chelsea taset kahjuks välja ja on aeg temalgi edasi liikuda...Järgmine hooaeg Broja ja Callagher vaja kodo tagasi tuua.
Leave a comment:
-
Algselt postitas decrakas Vaata postitustMis see oli, KARMA?
Leave a comment:
-
ma arvan et seda raputust oli vaja . täpselt aasta tagasi saaadi west bromilt 5-2 tappa
Leave a comment:
-
Algselt postitas decrakas Vaata postitustMis see oli, KARMA?
Klassikaline esimene mäng peale koondise pohmakat.
Kõik on kontrolli all.
Leave a comment:
-
Mitte fucking keegi ei mõista mind. Olime euroopa suurim jõud oli sõpru ja nüüd hakkavad ka viimased Cabronid mind ära unustama….
Leave a comment:
-
Eile õhtul ma näiteks nutsin end esimest korda viimase 20 aasta jooksul magama. Chelsea padjapüüriga padi kaisus. Annab aimdu kui raske mul on…
Leave a comment:
-
Kui halvem stsenaarium realiseerub, siis jube kõva oleks league one keskminuna teiste naiste/emade ja muu elu kohta käia nalja tegemas….
Leave a comment:
-
Algselt postitas cabron Vaata postitust
Nasfal on ootamatult muutunud teravast lemmikfoorumikasutajast kibestunud vanameheks. Vist mingi eraeluline sitt ruineerib
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Mõlemad on rämpsklubid, keda hoitakse nagu sitta pilpa peal. Ühel rämpsul on ropult palju rämpsfänne (teisel pole üldse fänne) seega võtaks punast värvi kährikud küll ja näitaks neile real life.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: