Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Chelsea FC
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Kevv92 Vaata postitustLisaks, paljud satsid saavad sellega uhkustada, et tegid kahe mänguga 49?! lööki Reali vastu. Müstiline number. Õnne polnud ja realiseerimine tiba jäi vajaka, aga sisu näidati korralikult.
Leave a comment:
-
Werneri värav jopp või mitte, tõmbas seal korralikult Reali vendi perseli. 1+1 on siiski näitaja. Teiseks, Chelsea tegi väga hea mängu. Väga vähe jäi puudu. Lisaks, paljud satsid saavad sellega uhkustada, et tegid kahe mänguga 49?! lööki Reali vastu. Müstiline number. Õnne polnud ja realiseerimine tiba jäi vajaka, aga sisu näidati korralikult.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSelgelt olid kohtunikud Reali poolt ja see täiesti fake ja värdjalik Chelsea venemaa kuvand, mida on Inglismaal maalima hakatud kannab vilja. Elus poleks sellistele supinokudele seeriat kaotanud ja Alonso äravõetud väravad jne on täielik huumor ja jalgpalli rüvetamine.
1gembt.jpg
Leave a comment:
-
Selgelt olid kohtunikud Reali poolt ja see täiesti fake ja värdjalik Chelsea venemaa kuvand, mida on Inglismaal maalima hakatud kannab vilja. Elus poleks sellistele supinokudele seeriat kaotanud ja Alonso äravõetud väravad jne on täielik huumor ja jalgpalli rüvetamine.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustJep Plastic mul suva mis haridus sul on, aga tule aita tassida.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Ajalooline päev, nägin lõpuks ära kuidas Werner Chelsea särgis lööb värava - muidugi paras jopp oli seegi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Tõmba püksid kõigepealt ülesse ja mul on tunne, et sa pead tulema aitama mul täna mu arbuuse tassida.
Leave a comment:
-
sinu pärast juhtus nii praegu sõbrake! mul juba gif valmis aga enam ei julge
Leave a comment:
-
fair game Nasfal. Õnneks kuidagi sättisin sõnad nii, et peded olete ikka ju...
Leave a comment:
-
aga kui võidategi, siis peded ikkagi ju
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustRLC alustab miskipärast.
Ega tegelikult väga usku ei ole tänasesse, Real peab ikka vääääääga ebaõnnestuma selleks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: