Algselt postitas Metsaj

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Chelsea FC

Collapse

X
- 

See on täpselt 1 liigavõit, 3 FA Cupi võitu ja liigakarikas rohkem kui Arsenalil. Ma tean kummal poolel ma tahaks olla.Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust400m naela on ostnud viimase viie aasta jooksul 1 liiga ja 0 meistrite liigat.
Arsenali saavutamatuste jada ei tundugi järsku enam kuigi hull.
Kommentaar
 - 

Varsti on Meistrite Liiga omamoodi auhind kui Fair Play sisse tuleb, kahtlen sügavalt, et Chelseal probleeme tekibAlgselt postitas ChelseaFC Vaata postitustSW-l on ilmselgelt mingi kana kitkuda juba sellest ajast, kui Roman hakkas laristama. Saavutada ta ilmselt ei tahagi midagi, küll aga eneserahulduseks ja -kaitseks on tore igasugu huvitavaid arvutusi teha. Jagatakse ka üldse mingeid finantsauhindu jalgpallis?
Kommentaar
 - 

Kusjuures olen mõtlema hakanud, et isegi kui peaks tekkima, kes siis keelaks Roman´il näiteks £20 milli kanda Gazpromi kontole ja öelda, et nii...nüüd kannate selle Chelsea Plc arvele! UEFA-l ju puudub ligipääs erinavate erafirmade majandusaruannetele ja konto väljavõtetele.Algselt postitas Metsaj Vaata postitustVarsti on Meistrite Liiga omamoodi auhind kui Fair Play sisse tuleb, kahtlen sügavalt, et Chelseal probleeme tekib
Kommentaar
 - 

ei tule minu ega ilmselt siit kellegi taskust.Algselt postitas Metsaj Vaata postitustÄra ole silmakirjalik. Kõik klubid kulutavad tänapäeva jalgpallis raha. See "Chelsea ostab tiitleid" nupp on juba nii ära kulunud, et ei maksa tarka majandusteadlast siin mängida - mis see sinu asi on, sinu taskust tuleb raha? Ei tule. Üleüldse mida sa oma postitusega saavutada tahad/tahtsid?
Hodorkovski taskust tuleb hoopis.

Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
 - 

Just. Igati väärikas ja eetiline plaan. Palju õnne.Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustKusjuures olen mõtlema hakanud, et isegi kui peaks tekkima, kes siis keelaks Roman´il näiteks £20 milli kanda Gazpromi kontole ja öelda, et nii...nüüd kannate selle Chelsea Plc arvele! UEFA-l ju puudub ligipääs erinavate erafirmade majandusaruannetele ja konto väljavõtetele.
Öelge parem, millal Romanil saab piisavalt aega Inglismaal veedetud, et kvalifitseeruda EU kodanikuks? Paneks sellest hetkest stopperi käima hetkeni, millal ootamatult jalgpalli vastu huvi kaob.
Kommentaar
 - 

Ei öelnud ju, et tegu oleks hea plaaniga. Lihtsalt soovisin teada saada, kas teoorias selline asi töötaks. Sest kui jah, siis ma olen kindel, et nii mitmedki teised klubid seda ka mingil hetkel kasutaksid. Ja palun, saa oma vigastusest üle. Hakkab juba vaikselt üle viskama see rünnakute laviin täiesti tühiste asjade pärast!Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustJust. Igati väärikas ja eetiline plaan. Palju õnne.
Kommentaar
 - 

Tere. Ütle nüüd ausalt, kas sa oled alaealine? Kui nii, siis ma mõistan, miks oma ilusat jalgpalli mängiva ja properly äritseva lemmikklubi (not even sarcastic here) nautimisest ei piisa ja peab teiste relevantsete Londoni klubide teemades trollimas käima.Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustJust. Igati väärikas ja eetiline plaan. Palju õnne.
Öelge parem, millal Romanil saab piisavalt aega Inglismaal veedetud, et kvalifitseeruda EU kodanikuks? Paneks sellest hetkest stopperi käima hetkeni, millal ootamatult jalgpalli vastu huvi kaob.
Aga kui sa ei ole, siis, nagu keegi juba küsis, mis su postituste eesmärk on? Okei, näitad ära, et kogu Chelsea süsteem on mäda ja kole ja halb ja illegaalne ja mitte jätkusuutlik, edasi? Kas toetajad peaks Arsenali vms toetajaks üle jooksma vä? No way Sa seda tahad ju. Või ehk üldse jalgpalli fännamise lõpetama? Pajata. Ma olen uus ja ei taipa.

Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
 - 

Meesus... toughen fuck up või kuidas see oligi. See on foorum ning näpuga silma torkamine käib asja juurde. Päris Roma ja lazio teemaks pole siin kunagi läinud, aga arvata, et see teema või kõikide klubide teemad siin ongi miski "elaguchelsea" rivi on lihtsalt alaealise lihtsameelsuse tunnus. Seda trollimiseks pidada, jah...Algselt postitas wordprez Vaata postitustTere. Ütle nüüd ausalt, kas sa oled alaealine? Kui nii, siis ma mõistan, miks oma ilusat jalgpalli mängiva ja properly äritseva lemmikklubi (not even sarcastic here) nautimisest ei piisa ja peab teiste relevantsete Londoni klubide teemades trollimas käima.
Aga kui sa ei ole, siis, nagu keegi juba küsis, mis su postituste eesmärk on? Okei, näitad ära, et kogu Chelsea süsteem on mäda ja kole ja halb ja illegaalne ja mitte jätkusuutlik, edasi? Kas toetajad peaks Arsenali vms toetajaks üle jooksma vä? No way Sa seda tahad ju. Või ehk üldse jalgpalli fännamise lõpetama? Pajata. Ma olen uus ja ei taipa.
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
 - 

Oma m2rge unen2gusi pole siia m6tet postitada...Romani huvi kadumise jutt on juba tyytuks muutumas. Peaaegu iga m2ng on ta kohapeal kaemas(v2hemalt Stamford Bridge-l) ning kaasa elamas nagu v2ike tydrukAlgselt postitas SleepWalking Vaata postitustJust. Igati väärikas ja eetiline plaan. Palju õnne.
Kus te enda paks usbekk v6i Kroenke redutavad?
Kommentaar
 - 

Ha. Mingit elaguchelseat mai ootagiAlgselt postitas rixxer Vaata postitustMeesus... toughen fuck up või kuidas see oligi. See on foorum ning näpuga silma torkamine käib asja juurde. Päris Roma ja lazio teemaks pole siin kunagi läinud, aga arvata, et see teema või kõikide klubide teemad siin ongi miski "elaguchelsea" rivi on lihtsalt alaealise lihtsameelsuse tunnus. Seda trollimiseks pidada, jah...
 Aga noh, mulle lissalt meeldib olla tiimi a pooldaja, selle asemel, et pidevalt ja ainult oma sallimatust klubide b ja c suhtes väljendamas käia. Aga loomulikult on alternatiive.

Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
 - 

Tere. Oleneb defineerimisest aga pigem mitte.Algselt postitas wordprez Vaata postitustTere. Ütle nüüd ausalt, kas sa oled alaealine?
Ei, muud polegi. Sellest täiesti piisab. Aitäh.Aga kui sa ei ole, siis, nagu keegi juba küsis, mis su postituste eesmärk on? Okei, näitad ära, et kogu Chelsea süsteem on mäda ja kole ja halb ja illegaalne ja mitte jätkusuutlik, edasi?
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar