Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Chelsea FC
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Heh. Ses suhtes, et kui Real finaali saaks ja Chelsea võidaks, oleks see nii irooniline, et ma ei osaks sellele isegi nime anda.
Ei tublid.Kommentaar
-
noh kus on need debiilikud kes karjusid p2rast Napoli v6itu, et see oli Chelsea viimane v6it CLis sellel hooajal??
6NNE MEILE, MEIE OLEME SELLE 2RA TEENINUD!Kommentaar
-
Uskumatu, ega vist enne hommikut kohale ei jõuagi. Ei mäleta, millal viimati ühed 30 minutit nii aeglasena on tiksunud, tundus, et need minutid jäävadki tiksuma. Ega ilma 2-3 õnnejumalata abita oleks võinud ka korralik saun tulla, aga Barca on välja löödud ja see on põhiline !
Hala Madrid !

Kommentaar
-
See on üks naljakamaid mänge mida ma elus näinud olen tegelikult. Kui Torres värava lõi ma lihtsalt naersin kõva häälega selle absurdse olukorra peale. Arsenali fännina ma Barca poolehoidjate tunnet muidugi tean täpselt - veereta palju sa veeretad, kui lõpp produkti pole siis on vähe kasu isegi 70%+ possessionist.
Igatahes nüüd ükspuha kes homme teisest paarist vastu teile tuleb, neile hoian ma igatahes pöialt.Victoria Concordia CrescitKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar