Player of the year - Juan Mata
Goal of the season - Ramires vs Barca
Players' player of the year - Ramires
Young player of the year - Lucas Piazon
Goal of the season - Ramires vs Barca
Players' player of the year - Ramires
Young player of the year - Lucas Piazon
Suvel ilmselt tuleb suur puhastus. Mängijatest - üldjoontes olukord ei ole eriti lootustandev. Ramirez, Mikel - super (loodame järgmisel hoojal näitab klassi), Ivan - super ja superkahju kui lahkub RM, Torres - soovin et ta jääks vähemalt paariks aastaks, Cech - super (kuigi Courtua võiks vahepal ka mängida - rotatsioon nagu MU-s), Mata - "ei komentaari" (hooajalõppus tundus tema väsimus - oleks vaja talle hea asendajat, Malouda ei saa teda kuidagi asendada), Cahill - surepärane, Luis - suurepärane (emotsioonidega peaks natuke töötama), Bertrand on hea Couli asendaja (võiksid mängida 50/50), Meirelesh - üldhinne on 3+ (algusestpeale ta ei meeldinud mulle, kuid just CL`s näitas oma kivikotte), Romeu - ei tea (hooaja alguses näitas supermängu, aga tema viimased esinemised olid kehvad, motivatsioon kadus?), DD-Kalou- Malouda - ilmselt välja, Lukaku ilmselt rendile (kuigi potentsiaal PL jaoks on täitsa olemas), Terry- viimased mängud on kurb vaadata (äkki emotsionaalne värk mingi), Sturridge - ei tea - täiesti ebastabiilne, Lamps - peaks veel 1 hooaja tegema kui ei lähe uue treeneriga sõnasõtta, Essien - ei saa oma parima vormi tagasi (ei tea kas saabki). Tänud meeskonnale koos RDM`ga selle eest mis meil on käes hetkel - FA Cup ja "Supercomeback" CL`s. Barca sai oma kätte maksu ja see on minu jaoks kõige tähtsam. Finaalis on kõik 50/50, eriti selle jäbura reegli tõttu. Paljud minu tuttavad sõidavad Mühcheni mängu vaatama. Hoian neile ja meeskonnale pöialt! Seega olgem realistid ja võtame vastu see mis tuleb! Tahaks näha põnevat jalgpalli. Tuletan Teile meelde, et minu arvates just Chelsea mängud CL`s olid kõige põnevamad sel hooajal - tugev alagrupp, uskumatu duell Napoliga, Benfica ja siis jalkakunigad Barca!
Kommentaar