320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Chelsea FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Panso Vaata postitust
    Nojah, aga vaata mis mängijad teil ründes on, mina erapooletuna olin üllatunud, et te ei ostnud ühtegi ründajat suvel, ja ma ei räägi siin Falcaodest või Neymaridest, või mingist järgmisest Drogbast, vaid kas või Anelka klassi ründaja, epl-s ju kindlasti on ka mingeid selliseid. Sturridge oli ju City mingi reserv/noormängija, imelik et sellise mängija tõite endale, ja kui tõitegi, siis ok, noor, las istub pingil, tuleb vahetusest jms, aga kõik on ju Torrese peal. Siin ei saagi RDM süüdistada, Torresel oleks aeg inglismaalt lahkuda ja kuskil la ligas ennast üles ehitada, kui veel jõuab enne kui 30 eluaastat kukub.

Puusalt tulistades, mingi Newcastle ründaja näiteks, Cisse, Ba, Ben Arfa vms.
    On olemas Moses, kes pole kindlasti halvem kui Anelka, kuid millegipärast ta saab nii vähe mänguaega. Useless Torres on aga iga mäng algkoosseisus.

Kommentaar

Ei no Pep on ilmselt suurimaid nimesid jah, ning olen isegi neid ruumoreid näinud/kuulnud - aga teda on seostatud väga mitmete suurte klubidega (Bayern, Milan, City ja isegi United) viimasel ajal ning on ta üldse nõus niimoodi poole hooaja pealt pukki hüppama? St. mu posti algne mõte oligi see, et kui (suurt nime) Pepi hetkel ei saa, kas siis on mõtet hakata kohe Di Matteo kallale hetkel minna kuna need teised kandidaadid on kõik sellised pool lombakad.

Kui Pepi saab siis muidugi õigustatud, ilmselt.
      Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Miks te enne suve Peppi ei saa? Talvel teete oma ostud ära ja siis Pep ehitabki asjad ümber. Kui CL-st välja kukute siis RDM-ga vaevalt edasi jätkates meeskonnas mingi positiivne meeleolu on.

Kommentaar

Luiz on suht kehv, that is all. Kui ta mängust on see agressiivsus ära kaotatud, siis polegi midagi alles nagu. ja keskväljale on ka mingit rahulikku kiigutajat vaja, Ramires on siiski jooksja ja Mikeli sööduampluaa pole just suurim, mida sellistes mängudes justkui vaja oleks.

Kommentaar

Marvellous, sa reageerid üle ju, Milanil pole raha.

Bayern Bundesliigas ju liider (8 punkti vahe 2 kohata) CLs peaks ka edasi saama, miks vahetada välja seal treener?

City, no vot siin on võimalik, selle pärast ma ütlengi, et tooge jaanuaris ära omale see Pep, sest City tõi juba mingi Barcelona tehnilise direktori endale sinna ja seeläbi üritavad ehitada üles seda silma mis Peppi sinna meelitaks.

Kommentaar

Ei ma ei reageeri tegelt üldse, minupärast kukkugu Chelsea igaltpoolt välja ja treeneriks olgu või Abra ise Ma lihtsalt arutlesin, et kas Pep on reaalne keset aastat kui ta tahtis puhata ja korralikke projekte (ehk ettevalmistusaega siis ilmselt) ja ei tea mida. Jaanuar on loomulikult teine jutt juba - ma rohkem mõtlesin RDMi hommikul säkki saamise juttu.
              Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Miks kõik räägivad Pepist? Minu arust sobiks Redknapp vägagi hästi ja ta on vaba hetkel.

Kommentaar

Redknapp meelitatakse ju Ukraina koondise otsa, jutud siin käivad.

Kommentaar

Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
                    Ei ma ei reageeri tegelt üldse, minupärast kukkugu Chelsea igaltpoolt välja ja treeneriks olgu või Abra ise
                    Vana võiks ju pulli teha ja proovida kätt sel alal

Kommentaar

See on suhteliselt naeruväärne muidugi, et pärast kuu aega kehva vormi+ veits vigastusprobleeme tiimi tähtsamatele hingedele on üldse mingit juttu, et RDM peaks saabast saama. Aga see on selle klubiga kaasas käiv I guess.

Kui maailmameistriks tulnud coach ja korduv koduliiga ja meistrite liiga võitnud coach järsku meie juures kehva perioodi ohvriks langevad ja kinga saavad, siis mida muudaks Pep, fakin Benitez (lol) või harry (omglol)? Neil tulevad täpselt samamoodi ajutised kehvemad perioodid, kus läheb taktika või vigastuste või suspensionitega puusse. Anname kohe saabast ja kes krt siis üle jääb üldse?

RDM on hingega asjas sees. Kes veel klubi asjadest niii palju hooliks? Jea ma tean, et auhinnad on toredad, aga kui üldse mitte asja sisulisemast küljest hoolida, siis võiks ju pmst kuni järgmise võitjani endale City logo nime alla pista ja õnnelik olla. Ja teine point, et ega auhinnad pole ka Robbiega välistatud (nagu me oh so well teame). Natuke aega komplekteerimiseks on vaja kõigil.

Enne hooaja algust räägiti, et CL teine ring ja top4 liigas oleks täiesti rahuldav variant sellise noore ja testimata tiimiga. Noh tagumine pluss posu muid karikaid on veel täiesti reaalsed.

Aega läheb, aga asja saab kahtlemata. Sorry kui mõnele suvakale nüüd liiga emo olin.
                      Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

Mängpilt iseenesest oli ju halb hooaja algusest, lihtsalt paar kobinat ja sellepärast me olemegi top3 VEEL hetkel. Kuid minu arust peaks sellise tiimiga play-offi kindlalt jõudma. Kui me kaotame Shakhtarile, no millest veel võib rääkida? Toogu kasvõi Advokaat vms, peamine, et RDM lahkuks, see kloun ei saa oma tööga üldse hakkama, isegi John Terry treenerina oleks kindlasti parem. Räägitakse, et uus koosseis jne et läheb aega, keda see kotib? Juvel oli eelmine suvi totaalne puhastus klubis ja ikkagi võideti pmst kõik va TIM CUP(finaalis kaotati Napolile).

Kommentaar

Üleeelmine suvi oli puhastus ja me ei mänginud euroopas.

Teie hädad on suuremad kui RDM, ütlen uuesti, müstika, et endale ühtegi ründajat ei toonud. Drogba läks, läks ju ka veel mingeid teisi karvaseid/sulelisi vist, ala Kalou. Jah polnud mingi supervend, aga jälle üks ründaja vähem.

Praegu ju ongi teil ainult Torres ja Sturidge pm, noh siis veel see Moses, kes tundub, et toodi küll ainult seepärast, et meenutab välimuse poolest Drogbat vms. Kui ikka aus olla, on nõrk rünne. Mulle isegi meenub midagi varem, et vot see saab Torrese hooaeg olema jms, võib olla RDM isegi midagi ütles, peale CL võitu. Aga reaalsus on see, et Torrese aeg on läbi, ja mis teil üle on? Sturidge.

Vaadake mis teil omal ajal oli, kõik polnud ka mingid staarid ja just staarid põlesid läbi nagu Sheva, hoopis oma osa panid mängijad nagu Gudjohnsen ja Anelka ja pingilt oli vahest võtta laenude vahel Crespo jne.

Üks kõik mis, suvel oleksite pidanud ühe sellise mitte väga kalli, samas piisavalt hea ründaja tooma, noh nagu tõin näite, mingi Cisse või Ba vms Newcastlest, või siis midagi muud.

Aga järelikult ongi sundseisu pandud just RDM, et ta PEAB mängitama alavormis Torrest, sest Abra pani ju suured rahad mängu. See meenutab Sheva aega, ja kui lõpuks Ancelotti sai ikka otsustada, et Sheval enam tulevikku pole Chelseas (panite vist laenuga ta kuhugi vms) ja siis läks tagasi Ukrainasse.

Ses suhtes, kui ikka päris aus olla, ei ole hea rünne teil, vaadake kontrastis näiteks City: Dzeko igal mängul pingil ja mängib 20min mängu kohta ja siis tuleb ja päästab ka Mancini ära jälle.

Ja teine asi ongi need Mosesed jms, keegi on seal WB laenul ka vist keda KA peetakse järgmiseks Drogbaks. Unustagu ära ja ostku üks piisavalt korralik ründaja, kes juba epl-s pallib ja samas ei maksa rohkem kui 30 maksimum.

Minu meelest ei piisa ainult sellest, et tooge jaanuaris Falcao, teil on vaja 2 ründajat.

Kommentaar

Grant Holt on kõigi meie probleemide lahendus!

Kommentaar

Siinkohal on sul õigus, et meie pidime suvel ostma ründaja. Ma ei tea mida see RDM mõtles seal suvel, kuid kui ta lootis Torrese peale sellel hooajal siis mul on kahju temast. Oli ilmselge, et Torres ei saa täita Drogba rolli Chelseas ja ennegi oli näha, et tal olid suured raskused väravatega. Nagu oligi arvata Torres feilis, kuid ikkagi RDM paneb ta iga mäng algkoosseisu ja ei anna võimalust ei Sturridgele ega Mosesele, no mida kuradit? Aga no selle peale pidi ta mõtlema suvel, praegu on juba liiga hilja... See näitabki treeneri taset.

Loodan, et talvel tuuakse normaalne ründaja sisse ja normaalne treener, kes hakkaks algusest peale uut meeskonda ehitama. Ründaja võiks olla selline suurem ja jõulisem mängija ala Drogba, kes saaks ka edukalt õhus võidelda. Llorente sobiks ideaalselt. Samas võiks osta veel Wilfred Bony, ei maksa palju ja üpriski terav ründaja, subi jaoks sobiks hästi. Ja muidugi saata Torres nahhui klubist

Kommentaar

Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitust
                                Siinkohal on sul õigus, et meie pidime suvel ostma ründaja. Ma ei tea mida see RDM mõtles seal suvel, kuid kui ta lootis Torrese peale sellel hooajal siis mul on kahju temast. Oli ilmselge, et Torres ei saa täita Drogba rolli Chelseas ja ennegi oli näha, et tal olid suured raskused väravatega. Nagu oligi arvata Torres feilis, kuid ikkagi RDM paneb ta iga mäng algkoosseisu ja ei anna võimalust ei Sturridgele ega Mosesele, no mida kuradit? Aga no selle peale pidi ta mõtlema suvel, praegu on juba liiga hilja... See näitabki treeneri taset.

Loodan, et talvel tuuakse normaalne ründaja sisse ja normaalne treener, kes hakkaks algusest peale uut meeskonda ehitama. Ründaja võiks olla selline suurem ja jõulisem mängija ala Drogba, kes saaks ka edukalt õhus võidelda. Llorente sobiks ideaalselt. Samas võiks osta veel Wilfred Bony, ei maksa palju ja üpriski terav ründaja, subi jaoks sobiks hästi. Ja muidugi saata Torres nahhui klubist
                                Noh esiteks, ma kahtlen, et see oli RDM, kes ütles, et kõik, nii nüüd rohkem ei osta kedagi, nendest kahest piisab, ei mingeid ründajaid enam. Kahtlen, kas härrasel üldse mingit tegemist ostu-müügipoliitikaga on. Kui siis aind mingid arvamused-hinnangud.

Teiseks, hooaja alguses Torres sort of skooris natuke. Ja Sturridge oli vigane pikalt. Sellest ka esimesega algkoosseisus jätkamine.

Kolmandaks, Moses. Ei saa ju lihtsalt panna teda positsiooni, mida ta naturaalselt ei mängi. Samahästi võiks seal olla Hazard või Mata või krdi Cahill minu poolest. Ei tööta ju nii.

Ründaja mittehankimine oli klubipoolne viga ja nüüd RDM peab opereerima sellega, mis tal on. Ja igakülgne inisemine igakord, kui vähe nihu läheb, ei aita sittagi ju.

Neljandaks, hooaja keskel ükskõik kelle sissetoomine mingiks 'ehitamiseks' on ridiculous nagunii. Ehitamine, kui selline peaks olema pidevalt toimuv protsess, et osad tulevad, teised lähevad. Meil keskenduti sellele, et 8 aastat klubi toetus ühtedele ja samadele nägudele ja nüüd kui nemad vaikselt pildist kaovad, on tiim ilma selgete liidriteta ja segaduses. Jällegi, klubi tegevuse tulemus, mis pidi nagunii kunagi lõppema natuke valulisema üleminekuga. See aeg on käes. (teisest küljest obv loodi 10ks aastaks väga ühtne ja tugev grupp, kes pidevalt igas asjas tipus või selle lähedal tegutses). Ja see ei muutu 6 kuuga maagilisel kombel siniseks barcaks isegi mitte Pepi juhatusel.

Ma ei üritagi väita, et pole RDMist paremaid treenereid, aga kohe kindlasti ei tegutse nad siin foorumis. Sellise põhimõttega saanuks saf 87ndal saabast ja pärast mitu korda veel kui tiitlite mõistes vähe puisem olukord on olnud. Kevadel õnnistasid RDMi küll, kui lõhestunud ja underperforming meeskond oma sita kokku võttis tema juhendusel ja trofeedega lõpetas.

Üks kusine november ja on championshipi tase? knee grow please.
                                Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

Working...
                                X