Nagu tõesti, esimesel poolajal ei vilistanud webb paari lihtsamat viga/otsust ära... nüüd veel see Giggs'i viga Luizi vastu...
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Chelsea FC
Collapse
X
-
-
ma pole enne väga Webbi süüdistanud aga mida vittu..
Rafael jookseb 2 matsu edasi ja viskab perseli ja Webb törtsutab, 5 meetrit kaugemal olukorrastAlgselt postitanud kasutaja zip pooltTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.Kommentaar
-
tra kui olulised pojakesed olid need. kui Mäntsesteri sinised sitakotid veel koperdavad püüame teisegi koha kinni mis oleks eriti magusAlgselt postitanud kasutaja zip pooltTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.Kommentaar
-
tõesti jätsid mängu otseülekandes vaatamata, et pärast õhtul saaksid 5 tunnise hilinemisega telekast järele vaadata?
tegelt olite muidugi paremad.Kommentaar
-
Hola fellow Chelsea fännid!
Luizi intsidendi kohta arvan mina, et Luiz naeris sellepärast, et Rafael üldse nii loll oli, et täpselt kohtuniku ees sellise vea tegi. Vb ei olnud kõige parem käitumine, aga kindlasti polnud asi ka nii hull nagu sotsiaalmeedia seda hetkel kajastab. Aga üliolulised 3 punkti käes ja kui kolmapäeval Tottenhamist ka jagu saab, peaks kolmas koht kotis olema.Remember, remember, we're shit in November!Kommentaar
-

Kolmas koht on puhtalt teie kaotada nüüd. Peaasi, et Sp*rsil võita ei lase kolmapäeval!Victoria Concordia CrescitKommentaar
-
Soojendusdress? Fuck knows, ma kordades näinud kus mängijatel jumala lambiste numbritega dressikad seljas ja kedagi ei koti vähemAlgselt postitanud kasutaja zip pooltTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
City on käega katsutav
Kommentaar