320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Chelsea FC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    see va Cahill teeb ju niikuinii teid vähemusse, eile oli ikka päris õnnetu
    ★★★★★★

    Kommentaar


      No Bakayoko oli hullem. Muidugi Conte plaan minna Watfordi vastu peale 5 kaitsja ja 2 kaitsva poolikuga. Talk about defensive football n shit.
      "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

      Kommentaar


        Conte meelega korraldab endale vallandamist. Rahad käes ja saab uuele otsale edasi minna.

        Kommentaar


          vägisi tundub nagu Conte tahaks uksest välja marssida. ükskõik kui palju ta kinnitab et tema töö on Chelseas ja justkui üritab fännidele tõestada et ta on õige mees õigel kohal, siis jääb mulje et tegelt on siiber ja läheks kuhugi mujale. kahju, Conte emotsionaalset sideline juhendamist on lust vaadata ja mees on sümpaatse mulje jätnud, more so kui mõni teine. eks mees on pidanud ka suht kesiste signingutega aiavoolikust golfipalle välja imema; eelmine hooaeg oli lihtne kui tiim oli koguaeg puhanud aga see hooaeg annab väga valusalt tunda kui õhuke tiim on kui kalender natuke kurjemat poolt näitab. väidetavalt anti meestele 3 päevane puhkepaus millest ei saa ilmselt midagi palju halvemaks muutuda, tõmmaku nosud hero täis ja läheb reedel suure pauguga minna.

          eilse mängu najal ei julge ilmselt uefalona, unitedi ja city mängudeks telekat töölegi panna. Bakayoko väljavõtmine muutis ilmselt watfordile tõesti pela ampsu raskemaks kuna keegi chelsea poolelt enam otse nendele palli ei andnud, üritati vähemalt maskida seda. kuivõrd shitshow oli kogu tiim siis arvan et selliste esitluste najal pole Hazardil enam pikka pidu meie tiimis ja siis läheb Courtois sama targa näoga järgi. kahju on ainult sellest et kõige suuremat slami saab peatreener, kes ilmselgelt on suures osas vastutav selle eest mis eile platsil toimus, mis formatsioon, mis mängijad, mis vahetused aga kui mängijate tahe on madalamal kui 'sisesta-naljakas-reference' siis pole sellest sitast miskit sepikut oodata ka. esmaspäeval läheme west bromile vastu ja kui sealt ka tala tuleb siis on ilmselt Contel minek ja läheb see karusell nagu Chelsis kombeks on: võida-üks-hooaeg-tiitel-ja-teise-hooaja-keskel-muutub-tiim-traagiliselt-pasaks-kuni-tuleb-Hiddink-ja-rüseletakse-läbi-ussimunni-ilma-relegatsiooni-saamata-hooaja-lõpuni-kuni-tuleb-uus-peatreener-kes-võidab-jälle-esimesel-hooajal-kopsiku

          Cahill saatke ka pingile, las mängib Ampadu või Eva Carneiro ise seal
          Algselt postitas zip
          Tundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.

          Kommentaar


            Algselt postitas M1kker Vaata postitust
            Cahill saatke ka pingile, las mängib Ampadu või Eva Carneiro ise seal
            Eva ikka Chelseas?
            Algselt postitas Stok
            Arsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.

            Kommentaar


              Algselt postitas Reintz Vaata postitust
              Eva ikka Chelseas?
              Kahjuks mitte.

              Kommentaar


                Algselt postitas Reintz Vaata postitust
                Eva ikka Chelseas?
                Aston Villas ilmselt

                Kommentaar


                  Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                  Aston Villas ilmselt
                  Ta oli rohkem Branni silmarõõm, seega pigem siis juba Zenitis.
                  Algselt postitas Stok
                  Arsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.

                  Kommentaar


                    Giroud link up play oli juba Arsenalis ma julgeks öelda, et üks maailma parimaid, kui mitte parim ja seda saame Hazardiga veelgi näha.

                    Kommentaar


                      3 päeva puhkust võib imet teha, nagu näha. See oli natuke juba jalgpalli moodi. Kante ja Cesc on parem lahingpaar kui Kante ja Bakayoko, mitte et see eriline üllatus oleks. Hazard on heas hoos ja kui nüüd reedel Hulli vastu vähe nõrgemat koosseisu mängitada, siis peaks poisid CL-iks veel reipamad olema.

                      Järgmine premmi vastane on 3 punkti kaugusel

                      Kommentaar


                        Giroud you stud. mängisime tegelt okeilt aga saab kõva paar pügalat juurde väänata veel, äkki seda suudetakse Hulli vastu teha ja siis saab juba vähe suuremate kassidega madistada. Giroud müttas maadles kakles nagu Costa ainult et ei saatnud kõiki seda tehes putsi ja oskab hüpata ka nii et kõik on hästi. WBAl ei jäänud ka muud üle kui jalaga pähe ja üritada jalga säärest saati amputeerida. arvestades kui vähe mees hooajal mänginud on ja kui palju paremini me tavaliselt mängime kui meil on ees ründaja mitte Hazard Pesto või Wilhelm siis siit saab ainult paremaks minna.. muidugi pärast tabeli viimase kodus ära nühkimist ei saa taevasse veel tõusta
                        Algselt postitas zip
                        Tundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.

                        Kommentaar


                          Batsu kolmest mängust 5 - ulme hästi mänginud. Huvitavad tehingud.
                          Je suis Nasfal

                          Kommentaar


                            Batsu ei sobi/sobinud meie systeemi v2ga. M6ned tap-in v2ravad ta kyll l6i, aga enamasti kui m2ngis siis minu arust oli alati ysna pildist v2ljas. Ei olnud klapp tiimiga eriti hea nagu Baka peaaegu.

                            Vahepeal siis FA karikas veerandfinaali j6utud. Hull kenasti 4-0 kotis. Willian oli supper, Giroud m2ngis v2ga sydikalt ja l6puks ka koll kirjas ning isegi Pedro sai korgi pealt. Emersonilt soliidne debyyt. Willy-lt puhas lina ja pendla t6rje(Viimasest 8st pendlast 5 2ra v6tnud!)/Hazard sai kah puhata...siit v6ib p2ris hea tundega minna Barca vastu. Cmon Blues!!!

                            Kommentaar


                              Barca taob vabalt mutta

                              Kommentaar


                                Kodus vast saame hakkama nendega, aga kokkuv6ttes ei usu kah siniste edasip22su Pea et Arsenali ei tee ja mingit suuremat sorti pakki ei saa!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X