Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Üleminekud...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Üleminekud...\'

Originally posted by mcnamara
    Originally posted by vandersell
    Paistab, et Taylorile ja Stackile ei tahetagi võimalust anda..
    Neil ju Briti pass. Nagu foorumlane SleepWalking avalikult tunnistas, on tänapäeval ainult kaks korralikku Briti passiga mängijat ja mõlemad juba mängivad Arsenalis.
    Tahaks mcnamara postitusele veel teist korda vastata Olgugi, et see postitus peaks tegelikult minema Arsenali teemasse. Mõtlesin järgi, et millised inglise talendid on need, keda Arsenal lasknud minema ning kelle asemele on ostetud mõni välismaalane, kes pole vastavat kohta piisavalt hästi täitnud. Või siis millised britid on lahkunud, et mujal särada? Nimed, kes võiksid eelnimetatud aspektides tulla kõne alla (ja võtame vaatluse alla vaid Wengeri aja ehk alates aastast 97) on Hughes, Jeffers, Ricketts, Upson, Bothroyd, Sidwell, Noble ja ilmselt ka Pennant? Ehk ei ole minu meelest ühtegi sellist näidet mängijast, kes oleks lastud minema ning kes praegu murraks ennast Arsenali põhikoosseisu. Teine küsimus on mängijate ostmine - kuid tõepoolest, Wengeri mängustiili sobivaid britte ei kipu olema just üleliia palju.

Minumeelest on põhiküsimus, et kas too uus Hispaania väravavaht on parem kui Taylor ja Stack? Kui jah, siis vist polegi millestki muust rääkida.

Kommentaar

Originally posted by rott

Originally posted by dimaggio

Lisaks veel Suurbrittannia madrilt pärit Giggs ja O´Shea. Vot!
      miks sa Butti, Fletcheri , Browni ja kapteni välja jätsid?
      kas nad tõesti mängivad põhikoosseisus? ja Keane on iirlane!
      ja suurbritannia pole manner.

ja o\'shea on ka keldi s6dalane

ja nagu f-1 eks-maailmameistri nimekaim juba soojalt soovitas - kao oma urgu tagasi

Kommentaar

Originally posted by eston#21

Originally posted by dimaggio

Lisaks veel Suurbrittannia madrilt pärit Giggs ja O´Shea. Vot!
        miks sa Butti, Fletcheri , Browni ja kapteni välja jätsid?
        kas nad tõesti mängivad põhikoosseisus? ja Keane on iirlane!
        ja suurbritannia pole manner.

ja o\'shea on ka keldi s6dalane

ja nagu f-1 eks-maailmameistri nimekaim juba soojalt soovitas - kao oma urgu tagasi

mu isa Robi-rott kutsub Suurbrittanniat manneriks, sest tema elas seal ja räägib et see ikka jube suur.

o´shea-ga panin tõesti puusse.

ja ma olengi koguaeg urus, sest isa ostis uue arvuti.

Kommentaar

mu isa Robi-rott kutsub Suurbrittanniat manneriks, sest tema elas seal ja räägib et see ikka jube suur.

o´shea-ga panin tõesti puusse.

ja ma olengi koguaeg urus, sest isa ostis uue arvuti.
          6u kaad.. järjekordne koomik

Kommentaar

Originally posted by eston#21
            järgneb OT

ma olen kusjuuures pikalt mõelnud, miks nt macca mind järjepidevalt ennustustes \'p\' tähega kirjutab..:P

edit: kustutasin nimesaamise seletuse. Luts Maria on ka igal argipäeval kanal kahes kell viis saadaval. eadööd.
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Lisaks veel siis tõenäolisi üleminekuid lähitulevikus:

Ajaxi paremkaitsja Hatem Trabelsi 3 milj. £ eest Arsenali

Celta Vigo väravavaht Manuel Almunia 500K £ ja Arsenali. Lisaks kustutatakse 1 milj £ võlg mida CV on võlgu Silvinho eest.

Leedsi James Milner 5 milj £ eest Newcastle\'i

Manu Nicky Butt 9 milj £ eest Newcastle\'i

Djibril Cisse Auxerre\'ist 14 miljoni £ eest Liverpooli

Jason Wilcox Leedsist Leicesteri.

Kõlakas on ka, et Davids Tottenhami.

Kommentaar

kõige tähelepanuväärsem üleminek sel suvel seni on mu meelest Kezman > Chelski.
                transfeer, mis peaks suht murelikuks tegema kõikide ülejäänud premieri klubide kaitsjad. samas võib alati loota, et töötab skeem hea-mängija-mujalt-euroopast-läheb-chelseasse-ja-mängib-seal-nagu-oleks-tal-podagra..
                palju eest Crespo eelmisel suvel osteti? kui ma nüüd õigesti guardianist aru sain, on ta liikumas free (?!) transferiga Milani..
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi

kõige tähelepanuväärsem üleminek sel suvel seni on mu meelest Kezman > Chelski.
                  transfeer, mis peaks suht murelikuks tegema kõikide ülejäänud premieri klubide kaitsjad. samas võib alati loota, et töötab skeem hea-mängija-mujalt-euroopast-läheb-chelseasse-ja-mängib-seal-nagu-oleks-tal-podagra..
                  palju eest Crespo eelmisel suvel osteti? kui ma nüüd õigesti guardianist aru sain, on ta liikumas free (?!) transferiga Milani..
                  See oli vist midagi 16 milli ringis. Aga Interilt täiesti mõttetu samm ta ära müüa, mees osteti midagi seal 25 milli ringis, ja oli sel hooajal üks euroopa parimaid ründajaid. Väärtus tõusis iga mänguga, ja sellise hinnaga ta maha müüa oli ikka naeruväärsus. Sellest ajast peale olen ma jõudnud selgusele, et minu pooldatava klubi omanikul on ahvi aju.
                  sigpic

Kommentaar

Originally posted by Henryfan
                    See oli vist midagi 16 milli ringis. Aga Interilt täiesti mõttetu samm ta ära müüa, mees osteti midagi seal 25 milli ringis, ja oli sel hooajal üks euroopa parimaid ründajaid. Väärtus tõusis iga mänguga, ja sellise hinnaga ta maha müüa oli ikka naeruväärsus. Sellest ajast peale olen ma jõudnud selgusele, et minu pooldatava klubi omanikul on ahvi aju.
                    henryfan, vaata - onu sleepwalking seletab nüüd.
                    2003 - Inter müüb Crespo Chelseasse ja saab 16M naela.
                    2004 - Chelsea annab Crespo tasuta Milanile.

Bilansid:

Inter: +16M - Crespo
                    Chelsea: -16M -Crespo

Päris hea tehing, kas pole? Just enne hinnalangust tulebki müüa.

Kommentaar

Kogenematu henryfan tahab vastu vaielda. Siiski Interil tuli tema müügist ka -10 milli. Ja kuna ta osteti seal kuskil 25 millli kandis, siis vaadates tema hooaega poleks ta pidanud just nii odav (16 milli) olema. Mina oleks äärmisel juhul nõustunud, kui pakkumine oleks mingi 35 milli olnud, aga njah mineviku enam muuta ei saa. Ning Interi eest oleks ta kohe kindlalt parem olnud tänavu, kui Chelsea eest. Itaalia ja Inglise jalgpall on mängupildi kohapealt kaks erinevat asja. Ta on küll teinud Chelsea eest halva hooaja, aga mina Moratti asemel kahetseks ikkagi seda otsust. Ja uskuge või, mitte peab kahjuks nentima, et kui Crespo tuleb itaaliasse tagasi ei ole ta just palju kehvem, kui ta oli oma tipphooaegadel Interi ja Lazio eest.
                      sigpic

Kommentaar

Käivad kõlakad, et Arsenal tegi eile Liverpoolile pakkumise Steven Gerrrardi ostmiseks . Oleks see vaid nii...

Kommentaar

Originally posted by erxx

Käivad kõlakad, et Arsenal tegi eile Liverpoolile pakkumise Steven Gerrrardi ostmiseks . Oleks see vaid nii...
                          Kindlasti on see nii. Soovin õnne. :P
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Naera aga naera. Minu raha on sellel, et Gerrard alustab uut hooaega Londonis. Roman saab need, keda ta tahab. Kui ta ikka väga tahab.

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking
                              Naera aga naera. Minu raha on sellel, et Gerrard alustab uut hooaega Londonis. Roman saab need, keda ta tahab. Kui ta ikka väga tahab.
                              Ära sa märgi! Roman on lisaks CSKA-le ka Arsenali ära ostnud? See teeb rõõmu.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

see on tõepoolest naljakas
                                mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Working...
                                X