Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Manchester United\'

Originally posted by Epic

Originally posted by Hughes

Originally posted by H.M Murdock

Originally posted by Hughes

huvitav kas Rio hakkab selle soenguga mängima ka?

mai saa aru. jumala kõva mikker on Riol,on vaja paukuda?!
    ongi kõva, ma ei paukunudki. ma lihtsalt küsisin et kas ta sellega mängima ka hakkab
    Kallis Hughesikene, Rio kena afrosoeng on juba ammu kadunud
    kahju, see oleks uus kogemus mulle olnud kui afromeest väljakul oleks näinud. peace!
    ½121½

Kommentaar

hjuus, sa eelmisel hooajal boltoni mänge ei juhtunudki nägema?

*vihje - üks campo-nimeline härrasmees...

Kommentaar

Originally posted by Magpie

hjuus, sa eelmisel hooajal boltoni mänge ei juhtunudki nägema?

*vihje - üks campo-nimeline härrasmees...
        kahjuks tõesti ei näinud ühtegi wanderersi mängu mägpi.
        ½121½

Kommentaar

Originally posted by Jaan
          Aiaiai, puhtalt tõenäosusteooria kohaselt pole need omavahel seotud.
          Hmm, sellest ajast, kui ma viimati tõenäosusteooriat õppisin - on nüüd mõned head (ja halvad aastad möödunud), kuid kas mitte just see teooria ei hinnanud juhuslike sündmuste toimumise tõenäosust? Me ju saame neid sündmusi pidada juhuslikeks, kuna nad omavahel seotud pole. Ning nende toimumine ühe meeskonna jaoks ühel ja samal hooajal on alati hinnatav mingisuguse tõenäosusega - mis teoorias peaks vähenema juhul, kui sündmus eelnevatel vaatlustel (eelnevatel) aastatel on aset leidnud. Kuigi jah, antud juhul tuleks vist tõesti pigem vaadata nii, et kuna sündmused on sõltumatud, siis ei muuda ühe sündmuse tulemus (Community Shieldi võit või kaotus) teise sündmuse toimumise tõenäosust (liiga võitu). Oh, peaks konspekti minema otsima

Kommentaar

Ruud vani songaop võib mehe oodatust kauemaks välja jätta - kuni oktoobrini, kui täpne olla!! põrguvärk, mis toimub - Ruud palun ära tassi raskeid asju enam eks! Fergie ilmselt teab, millest ta räägib, kui nimetab algava hooaja ettevalmistusi oma unitedi karjääri komplitseerituimateks..
            Saha väljas ka veel 3 nädalaks, Ole Gunnari karjäär lõppemas - Smith+Forlan(+Bellion) ainsad ründajad, seejuures prantsmannist ikka minu meelest asja ei saa - nt viimati arsenali vastu jälgisin teda, oli ta ikka suht hambutu. guardian spekuleerib võimaliku laenuga, kas siis 3-ks kuuks või pooleks aastaks? kõlaks loogiliselt, vaevalt, et praegu kuskilt see rull võtta on, mida rooney eest nõutakse. ilmselt saab selles asjas selguse, kui Dinamoga sotid selgeks tehtud - aga ma arvan, et ma ei pane palju mööda, kui ütlen, et it\'s all up to smith right now.. palju see alagrupiturniirile mittekvalifitseerumine maksma läheks - 10-15M£? rooney my ass, kui dinamolt kotid saame. mis ple vähemalt võõrsil sugugi võimatu, neil oma karjamaal mängimise kogemus ju märksa pikem.
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

muideks, kloori-kloori mehed...

...väikevenna nõudmisel on minu arvutisse jõudnud \"eleventh heaven - manchester united season review 2003-2004\". ilmselt teate, misasi see on... väga hea kvaliteediga, kahel plaadil. saab kenasti vaadata arvutist ja kuuldavasti ka dvd mängijaga (selle katsetan homme järele).

kes tahavad, andku priva kaudu teada. liigun homme õhtul linna ja olen kuskil ka pühapäevase chelski-manure vahelisel kohtumisel. seega toimetan tallinna piires kohale..

musi, musi, glory, glory, hobu, hobu.

Kommentaar

jeah, when it comes to winning the FA Cup, no one does it quite like Manchester United -and no other team has done it more often!

saatsin kirjatuvi teele

Kommentaar

Eilne treening sessioon. Nalja kui palju

OG

Kommentaar

..sellise suhtumisega ei võida te ka auto windscreen(või mis iganes elle niminüüd on) karikat.. oi-oi-oi lõi välku jookseme minema..

Kommentaar

Originally posted by eston#21
                      ..sellise suhtumisega ei võida te ka auto windscreen(või mis iganes elle niminüüd on) karikat.. oi-oi-oi lõi välku jookseme minema..
                      no mis sa teed, rumeenia välk kohe on selline kole ja pahaendeline..

/võib-olla kutid vaatasid ka \'draculat\' lennukis/

Kommentaar

Nii ManU algkoosseis siis tänaseks mänguks: Howard, G.Neville, R.Keane, M.Silvestre, Q,Fortune, J.O\'Shea, E.Djemba-Djemba, P.Scholes, D.Fletcher, A.Smith, R.Giggs!

Ja imemees Fortune sai hakkama omaväravaga ja oleme taga 0:1

Ja GIGGS viigistas 1:1! Hea seegi

Kommentaar

ma lisan siia halva uudise juurde ühe mitte-halva ka - Heinze sai jala valgeks OM-l lüües seisuks 5:0. Seis muiud on Arg-Serbia 6:0.
                          Aga see on praegu muidugi teisejärguline

Ma ei tea, kas keegi seda õudust näeb ka kuskilt, mis Bukarestis toimub, aga eurospordi kodulehe põhjal oli 1.poolaeg KOHUTAV. Peale selle, et oleme 0:1 taga, juhtus veel nii mõndagi. Smith oleks võinud punase saada, õnneks sai kollase. Keane tegi ilmselge vea karistusalas - kohtuniku vile vaikis. Pluss veel see, et Dinamo karistuslöök ei läinud sisse vaid tänu sellele, et Howard tegi super-tõrje.

Aga nüüd lõi Giggs 1:1
                          minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Originally posted by FCOperBK
                            Smith oleks võinud punase saada, õnneks sai kollase.
                            ManU kodulehel ja Livescore\'is sellest küll märkigi pole!

Kommentaar

Juurosport kirjutas:
                              D. Bucuresti-Man United 6\' Smith going in high and wild on Ciobotariu...that looked quite nasty, but the Manchester United forward escapes a booking.
                              Ärge paanitsege...escapes with a booking oleks fraas, mis paha tähendaks, kuid noormees vältis imekombel igasuguseid kaarte.

Tegelikult võiks slaavid veits kiiremini ahju panna...
                              Which ship has never docked at Liverpool?
                              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

mis livescore lehekylje nimi on???

Kommentaar

Working...
                                X