Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Manchester United\'

Originally posted by freeman

mis livescore lehekylje nimi on???
    www.livescore.com
    Which ship has never docked at Liverpool?
    The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Originally posted by m1kk

www.livescore.com
      Eiei, mulle meeldib www.livescore.net rohkem.

Kommentaar

Originally posted by skint

Originally posted by m1kk

www.livescore.com
        Eiei, mulle meeldib www.livescore.net rohkem.
        Hea mees, ma kasutaks pigem www.livescore.biz siis

Võiks nüüd teema juurde tagasi pöörduda...Eurospordi teise poolaja kommentaaridest tundub, et ManU mäng veits paranenud, aga palun juba ette, et postiralli ei jätkuks pärast igat täna löödavat väravat (kui selleni üldse jõutakse). On ju piisavalt linke antud, et igaüks ise jälgida saaks.

Muudetud: aitäh, et nii kenasti mu soovidele vastu olete tulnud!
        Which ship has never docked at Liverpool?
        The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Väike kergendus siis, et rumeenlased ei jäänud Fortune\'ile võlgu ja Angelo Alistar põrutas ka omavärava!

Kommentaar

we`re still alive
            Miller tsenderdab ja O`Shea .. aga ei hoopis Alistair lõi oma värava, tubli poiss 2:1!!!!
            minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Mäng siis läbi ja midagi väga head sealt ei tulnud, aga 2:1 ka hea tulemus ning seda oligi oodata! Keegi kes mängu nägi äkki räägib lähemalt, ja saab kuskilt kolle ka näha??

Kommentaar

Olen kindel, et 2-1 tulemus võõrsil rahuldab Unitedit.
                Ega ida-euroopas pole ühelgi meeskonnal kerge mängida, juhul kui sa muidugi võõrustaja pole.

Uus mees Miller sekkus mängu väga silmapaistvalt, suurepärane debüüt...ka kaitse oli võrreldes eelmiste mängudega kindlam, põhjus väga lihtne, keskkaitses mängis Keano
                O\'Shea positsioon seevastu oli keskväljal.
                Pärast Giggsy viigiväravat leidis ManU oma mängu ning võiduvärav oli ainult ajaküsimus.
                Enne rumeenlaste omaväravat leidiski Smithy löök üles väravaposti.

Võit suhteliselt veenev ning pinged, mis valitsesid enne tänast mängu, on alla kruvitud.
                Loodame, et keegi enam silgukastide tõstmisel liiga agaraks kätte ei lähe ning vigastusi endale külge ei nopiks

Järgmine peatus - Stamford Bridge.

COME ON UNITED!
                Where were you in '62?

Kommentaar

dimaggio, kas nägid mängu ja kui siis KUST KÜLL?
                  või tsiteerid postmatch kommentaare?

anyways, hea et nii läks. nagu ikka, hea kui esimene mäng võõrsil ja eriti hea, kui see positiivse tulemusega lõpeb. Ungari kogemustest lähtudes ma julgen pakkuda, et meid seekord enne PÄRIS matshi algust nokki ei lööda

edit: noh, tore on lugeda alati kokkuvõtteid mängust, mida ise ei näind, eriti öösel ja lallalaa.
                  fortune imes vilinal ma saan aru, ja nagu ma guardianist loen, tegi fergie müstilise vangerduse keane><o\'shea..mine võta nüüd kinni, mis see tema arust andis, aga djemba ja o\'shea kahekesi keskväljal - see kõlab natuke naljakalt.

pluss - ma enne mängus kuskilt lugesin, et dinamo sai loa viia mäng üle oma kodustaadionilt rahvusstaadionile (?), mis - kui ma nüüd ei eksi - tähendas Dinamole ca 20 000 asemel ca 60 000 pealtvaatajakohta. tore et siis selle kohta üteldakse primitive concrete bowl. aalekok võiks rahvusvahelises kommentaaris olla siis hetkel ka lil\' shitty teaspoon vms
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi
                    hungari kogemustest lähtudes ma julgen pakkuda, et meid seekord enne PÄRIS matshi algust nokki ei lööda
                    mis loom see hungari selline on?

Kommentaar

Vaadates fittibaldi postituse tegemise kellaaega, võib ehk sellised asjad kahe silma vahele jätta
                      Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

O\'Shead on hakatud ümberkasvatama. Fergie ei taha tema suurust ja musklit äärel raisata, keskkaitses teeb ta veel liiga palju vigu.

Tahaks ka mainida, et Silvestre ja Gary kaardid olid komöödia

Fortune täkutseb, 0:1
                        Giggsy 1:1! ning Milleri suurepärane \"sööt\" ja 2:1!

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

hungari kogemustest lähtudes ma julgen pakkuda, et meid seekord enne PÄRIS matshi algust nokki ei lööda
                          mis loom see hungari selline on?
                          no anna andeks eks, mul on ka raske olla praegu

epic, väga armastusväärne, et sa neid videosid meile leiad.
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

is it me aga manure\'i kollid näevad nende uute särkidega välja nagu koolipoisid.. eriti scholes

Kommentaar

dimaggio, kas nägid mängu ja kui siis KUST KÜLL?
                              või tsiteerid postmatch kommentaare?
                              Oleks see vaid niij...jälgisin seda mängu Unitedi match trackeril ja soccerneti samalaadsel lehel...tsiteerisin lihtsalt seal öeldult.

Where were you in '62?

Kommentaar

Fergie rocked as Saha is out \'til 2005
                                Manchester United fear £12.8million striker Louis Saha could be out until Christmas. Detailed medical scans have revealed that Saha\'s medial ligament damage is worse than was first thought and the Frenchman faces up to four months on the sidelines.
                                ei tea, kas tuleb see hooaeg ka vigastuste rohke?
                                Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Working...
                                X