Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

polnud see jalg tal \'ebamääraselt pea juures\' midagi, selleks, et silvestret tabada, pidi ta suht vägeva tireli sooritama.
    aga mina ei usu, et ta seda meelega tegi - inimesed on ju ilusad ja head!
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

polnud see jalg tal \'ebamääraselt pea juures\' midagi, selleks, et silvestret tabada, pidi ta suht vägeva tireli sooritama.
      aga mina ei usu, et ta seda meelega tegi - inimesed on ju ilusad ja head!
      seda ka mina. Boywer kohe tahtis minu meelest lõpuni minna lihtsalt Silvestre`i ärritamise mõttes. Ta oleks võinud ennast vabalt kohe püsti ajada aga ei, ta pidi näitama keka tunnis õpitut. Kindlasti ta ei teadnud, et Silvestre tema taga lamab. Kindlasti ta on näinud, kuidas Rooney salto tegi EM-l pärast väravat ja mõtles, et tagurpidi tirel on ka akrobaatiline.
      Teile kirjutas foorumi kõige koledama nimega mees - and I am proud of it.
      minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Igasugu toredaid uudiseid on vahepeal tulnud

W.B.A tahab Spectorit laenule võtta Vähemalt nii sosistatakse, Premiershipi kogemus igatahes halba ei teeks

Fergie kavatseb Ronaldole puhkust anda Loodetavasti teeb ta seda varsti. IMO praegu on suht sobilik aeg seda teha

ning kõige rõõmustavam uudis

Fletcherit hakkame nüüdsest arvatavasti tihedamalt esinduskoosseisus nägema

ahjaa... Miller olevat eile horvaatide vastu suht täkk olnud

edit: Unitedi koosseisus on nüüd kaks USA koondislast, Jon Spector tegi eile debüüdi tulles Jamaika vastu vahetusest 72. minutil sisse, millegi erilisega hakkama ei saanud ja paska ka ei keeranud

Ruud tegi eilses MM valikmängus Andorra vastu puusale viga, kardeti, et tegu võib olla mingi tõsisema vigastuse aga Ruudi nii kergelt ei murra: \"It is just a knock, it is nothing serious.\"

edit edit: Saha kolm nädalat audis

Kommentaar

Vähemalt suutsime ennats eile Charltonile tõestada: 2-0
          Ei vaevu kuskilt järgi vaatama, aga ausalt öeldes ei mäleta küll, millal Scholes viimati klubi eest värava lõi. Sel hooajal oli see tal igal juhul esimene. Ise mängu ei näinud, aga uudiste põhal tundub, et üleolek oli mäekõrgune. Eilne mäng oli punaninale 999.
          Rõõmu teeb ka Fletcheri alustamine algkoosseisus.
          Muide, kohtunik eile ei pidanud kordagi kaarte lehvitama ja samuti ei teinud Charlton ühtegi lööki raamide vahele.

Kommentaar

Algselt postitas vanRooney

Ei vaevu kuskilt järgi vaatama, aga ausalt öeldes ei mäleta küll, millal Scholes viimati klubi eest värava lõi.
            FA Cupi poolfinaalis mullu, kuimaieksi.
            Eilne mäng oli sel hooajal vist kolmas, mis mul vaatamata jäi, aga nagu guardian arvas, oli see sama huvitav kui vaadata värvi kuivamas. Väga seega ei kripelda.
            .. ja go bolton and west brom!

Kommentaar

Mis te arvate, kas ManU võidab Premieri ära see aasta?
              See aasta võiks neil paremini minna kui eelmine aasta. Mitte ühtegi liigavõitu, ainult FA karika finaalis alistasid Millwalli 3-0.

Kui tõesti Arsenal ja Chelsea jäävad ületamatuks, siis võiks ML-is edu saavutada ja ära võtta see ilus võidkukarikas

Kommentaar

Algselt postitas Van Nistelrooy

See aasta võiks neil paremini minna kui eelmine aasta. Mitte ühtegi liigavõitu,
                Don´t follow
                Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

oh boy, homme teeb punanina oma 1000. mängu Lyoni vastu. Suures juubeli vaimustuses ei ütle ta kohta ühtegi halba sõna. Ja polegi nagu põhjust, sest tundub, et liigume ülesmäge. Muidugi peame nüüd mu eelmise lause kinnituseks homme kodus Lyoni vastu klassi näitama. Samas on tegemist situatsiooniga, kus Lyon on juba edasi alagrupist ja meie sisuliselt ka.
                  Lyon tegi eile 0:0 PSG-ga, kuid on endiselt liider edestades teist kohta 3 punktiga. Come backi tegi nädaklavahetusel Wiltford, meie õnneks on väljas Elber, kuid see annab võimaluse alustada talendikal brassil Nilmar`il (who is better than Rooney and quicker than Owen - seda ütles üks briti kommentaator, aga ma ei usu, et ta seda tõsiselt mõtles ). Igal juhul homne võit kindlustab pääsu järgmisse ringi.
                  Premiershipist juttu tehes tuleb tänada nii Chelseat kui Arsenali, sest nad näitasid, et nad on haavatavad. Vahed on endiselt suured (Chelsea 9 ja Arsenal 7), kuid püütavad. Olen kindel, et Arsenaliga 7 punkti tagasi teha on märksa reaalsem, kui Chelseaga 9, sest minu meelest on praegu Chelsea inglismaa parim meeskond.
                  Mu vesist optimismi kaitsev jääkoorik on aga kahjuks ääretult õhuke. Momendil oleme suutnud premieris võita 2 mängu järjest, kuid viimati tegime seda septembris. Loodame vaid, et seeria jätkub, sest järgmised castased on WBA, Southampton, Fulham ja Crystal Palace. Juubilar on taas võtnud sõna, et see on uue võitude seeria algus, kuid sellist juttu ma olen kuulnud temalt iga kuu. Loodame, et tal on õigus ja homne mäng Lyoni vastu peab sellele vastuse andma. Scholesi (minu jaoks pigem koondise reetur, kui ManU patrioot) iluvärav Charltoni vastu oli kindlasti väga tähtis talle psühholoogiliselt.uurisin, et millal siis Paulie viimati skooris - see juhtus aprillis FA cupi poolfinnalis Arsenal vastu.
                  Sisetunne ütleb, et homme kõik sujub ja tuleb meelde eelmise hooaja Stuttgart (masendav mäng võõrsil ja super partii kodus). Loodan, et juhtub ka midagi esmakordset (ntks Ferdinand, kel ikka värav löömata, lööb värava või Ronaldo, kes pole see hooaeg veel tabanud). Roy Keane`l piisaks ühest väravast, et kirja saada 50. tabamus ManU särgis.
                  Viimaste hooaegade ajalugu (eelmine välja arvata) ütleb, et meid pole mõtet maha kanda. Võit Charltoni üle kodus aga ei ole mingi näitaja, homme tuleb Lyon ja siis on vaja mängida.

Kommentaar

scholesi ja giggsi värav

Kommentaar

Mediawatch on hindamatu. Jutt siis punaninast ja kohtumisest ajakirjanikega.

Asked by one if there was \"anything we can do\" to do help Fergie fight off the strains of old age, the Scot’s reply was equally sympathetic:

\"What about dying?\"
                      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                      The Special One

Kommentaar

Minu hilinenud rõõmuhõisked siis...

Kõigepealt jah, täname westbromlasi ja boltonlasi
                        Päris sarnane see mäng värvi kuivamisega ei olnud, kohati mängiti Unitedi poolt väga ilusat jalgpalli, asendus äärakaitsjad Fortune ja Brown olid väga täkud kui rünnakut toetama tormasid. Loodetavasti ei saanud Carroll väravas külma Fletcherist hakkab vist \"uus Beckham\" välja kujunema, mitte maailmakiirem äär aga kompenseerib selle puudujäägi suurepärase söötmise ja crossimisega. Scholesy skoorib taas Ainuke negatiivne asi sellest mängus oli see, et ründepaar, kellel oli võimalusi neid ära ei löönud

Varajased õnnitlused Fergiele! Et järgmised 1000 oleksid sama edukad

Kommentaar

Algselt postitas Epic
                          olid need liidrite tehtud viigid tõesti nii olulised, vahe on ju ligi kümme punkti ja seda ainult kolmandiku hooajaga? kas mitte ei peaks manyoo fännid võtma eesmärgiks reaalsema ehk meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiri koha saavutamise tulevaks hooajaks?

Kommentaar

aim high dot com.

ma ei näe küll praegu, mis suudaks chukotkat peatada, aga kui kunnarite praegune vorm jätkub, võivad vähemalt nemadki peatselt sama sihi võtta (CL qual siis)..

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas Epic
                              olid need liidrite tehtud viigid tõesti nii olulised, vahe on ju ligi kümme punkti ja seda ainult kolmandiku hooajaga? kas mitte ei peaks manyoo fännid võtma eesmärgiks reaalsema ehk meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiri koha saavutamise tulevaks hooajaks?
                              pean tõesti hakkama ajalugu meelde tuletama?

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi
                                ma ei näe küll praegu, mis suudaks chukotkat peatada, aga kui kunnarite praegune vorm jätkub, võivad vähemalt nemadki peatselt sama sihi võtta (CL qual siis)..
                                panen kerge punavalge varjundiga prillid pähe, sest muid mul pole:

arsenalil on praegu iga-aastane kidur periood (oktoober ja november on kasinad peaaegu igal hooajal, seda lähtuvalt ilmselt treeningkoormuse jaotumisest ja jumal teab millest) ning vaatamata sellele ollakse ainult 2 punkti liidritest maas, mis on ilmselt suht OK ning ka varasemate aastatega võrreldes täiesti kobe olukord. teisalt aga pole chukotka vendadel tõsist mõõna sel hooajal veel olnud (mancity kaotus ei loe) ja minumeelest ei tasu ka arvata, et seda ei tule. elame-näeme.

manyoo kohapealt - ei saa ju välistada, et manyoo hooaja algus oligi hooaja nõrgim osa (alustati ilma dopingumeheta kaitses jne) ning ka shrek kogub alles hoogu, kuid vahe on minuarvates liiga suur - justnimelt arvestades seda, et arsenali viimase kuu esitused on ilmselt allpool seda taset, mida nad saavad olema järgnevatel kuudel.

Kommentaar

Working...
                                X