Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Algselt postitas v6hiv66ras
    Ma tahaks nüüd näha neid Manu fänne kes peale sellist ebaausat võitu siia Manut ja Roonyet ülistama tulevad.

ma teadsin juba algusest peale, et siuke jutt siin ees ootab. ei viitsi sellele isegi vastata, liivakastimängudest välja kasvanud juba ja nii..

in your face and 50 in your wet dreams.
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

kas kuskilt väravaid ka saab näha.manu on ikka tegija.

Kommentaar

Algselt postitas Karla

kas kuskilt väravaid ka saab näha.manu on ikka tegija.
        Nagu täiega ruulib!
        Igatahes, palju õnne Arsenale alistamise puhul! Mitte, et ma teie poolt oleksin olnud, aga sitta kah...
        Aga jätke meelde: VÄHEM bazaari, ROHKEM tegusid!

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi
          in your face and 50 in your wet dreams.
          1. Arsenal 25p +19
          ...
          Everton
          Bolton

5. Manyoo 17p +4

Kommentaar

Ma tahaks nüüd näha neid Manu fänne kes peale sellist ebaausat võitu siia Manut ja Roonyet ülistama tulevad.
            Olgu ülistatud ManU ja Rooney! Eelkõige ManU. Mis ebaausast võidust sa räägid?
            Which ship has never docked at Liverpool?
            The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Ei proovi hakatagi tänast mängu eriti analüüsima. Ühes asjas olen siiski veendunud - Reyes võeti selle pärast välja, et jääkotid said otsa.
              See, et me praegu oleme 8 punktiga maas on paratamatus. Mõned tunnid tagasi aga oli vahe 11:P
              minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

na nnana nananan nanana :P
                Tore küll, et Sol \"täiuslik-potentsiaalne-koondise-kapten\" Campbell tegi kahtlase penalti. Aga jalgpall ongi selline mäng. Oot, ma mõtlen veel ebaõiglusi välja. Rio \"hästi-paha-narkootikumi-onu\" Ferdinand oleks võinud kaardi saada, sest tõmbas Ljungbergi enne kastijoont maha, aga näe - Riley ei vilistanduki.
                2:0
                minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Manu oleks võinud veel ühe pennu saada, sest see mis Cole ronaldole kastis tegi, kui ta enda alla jälle pettis, polnud eriti määrustepärane, aga Riley sai vist aru, et temagi jaoks oleks see ühes mängus liiga palju penalteid olnud!!!

Manu võit oli igati õiglane ja nad mängisid väga hästi, nii kaitses kui ründes!

Kommentaar

Pole ammu nii s..ta vilepartiid näinud.
                    Rohkem olin Ars\'i kui Manu vastu ,seega tulemus sobib.

Nüüd hakkab Wenger koguma võiduta mängude rekordit.

Kommentaar

Algselt postitas m1kk

Olgu ülistatud ManU ja Rooney! Eelkõige ManU. Mis ebaausast võidust sa räägid?
                      Räägin sellest momendist kui Rooney oma pekist keha ei suutnud jalgadel hoida ja nähes Campbelli väljasirutatud jalga kohe kõhukat viskas. Itaalia liiga tundub ka sümpaatsem varsti.

Kommentaar

Lihtsalt super, nägin ka ise mängu ning kohati oli ikka päris hea! Pole mõtet siin eriti analüüsida, sest rõõm on liiga suur :P

Ja selle teie arust kahtlase penalti kohta, et olge õnnelikud üldse, et teist ei antud!

Kommentaar

ma teadsin, et l2heb veel m66dukaks dramaatikaks 2.p-aeg algaski kuidagi rahulikult,
                          1 pennu nii&naa, teine j2eti andmata, niiet kokkuv6ttes it evened it out,
                          vastasel sisulisi v2ravav6imalusi ju polnudki (niiet v6hiv66ras, kus sa siin Arsenali v6itu n2gid?), Henry osutus ka t2iesti ohutuks lambukeseks, kui pall temani ei j6udnud, seega oli Reyesi t88tlemine sihip2rane taktika t6epoolest (seda t88d keskv2ljal tegi vea piiril ja vahel yle selle Phil, Scholes j2i mu meelest j2lle varju)
                          ryndeteravust hoidsid mu silmis rohkem Ronaldo 1-l ja Heinze teisel 22rel, Giggs ei suutnud Laurenist m88da saada, kiirus pole enam see..

Algselt postitas SleepWalking

1. Arsenal 25p +19
                          ...
                          Everton
                          Bolton

5. Manyoo 17p +4
                          olen sinuga n6us, see v6it oli rohkem p6him6ttelise t2htsusega,
                          need gloryhunterid, kes j2rjestikusi v6ite loevad, v6ivad seda kindlasti varsti j2lle tegema hakata, aga selleks korraks on see katkestatud
                          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas siimsorokin

Lihtsalt super, nägin ka ise mängu ning kohati oli ikka päris hea! Pole mõtet siin eriti analüüsida, sest rõõm on liiga suur :P

Ja selle teie arust kahtlase penalti kohta, et olge õnnelikud üldse, et teist ei antud!
                            kui kysida v6ib siis kust sa m2ngu n2gid???

Kommentaar

Algselt postitas NikeBoy13
                              kui kysida v6ib siis kust sa m2ngu n2gid???

Käisin pubis vaatamas ??
                              Ja ülekanne oli Sky Sports\'i pealt.

Kommentaar

Vaikiv mees: Ei näindki Arsenali võitu, minu jaoks oli 0-0 mäng. Aga vaimusilmas olin ma näinud koguaeg Rooneyt kui sellist mängijat, kes võitleb hambad ristis koguaeg lõpuni ja pole simulant, aga vist on Pippo omale 3manda venna leidnud.

Kommentaar

Working...
                                X