Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Häbiposti isegi ajalehe juhtkirjas.
    Väike ennustus: härra Carroll peab peagi madalamates liigades penni taga ajama. Austuseta.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

No toredad moraalijüngrid tulid välja. Miks ei nõuta, et kõik ebaausalt penalti \"kalastanud\" mängijad avalikult vabandaks. Miks ei nõuta kohtunikelt vabandamist ebaõiglaselt punase kaardi saanute, valesti määratud penaltide tõttu kannatanute jne ees. Juhtkirja autori elus pole ilmselt esinenud momenti, kus ta oleks eksinud reeglite vastu, kuid silma kinni pigistanud ja lootnud, et keegi ei märka. Carroll mängis olukorra lõpuni ja kui selliste intsidentide fikseerimise eest vastutavad isikud platsil ei suutnud oma tööd teha, siis peaks vv olema viimane, keda süüdistada.
      Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Pigem pole too idioot kunagi jalgpalli mänginud või lihtsalt väravas olnud. Sellises olukorras on joone jälgimine küll viimane asi, mis sul mõttes on. GET THE FUCKING BALL AWAY! Süüdi on kohtunikud. Punkt.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Mina hindan Roy\'d edaspidi sama kõrgelt kui juba pea kakskümmend aastat kallist \"maailma parim jalgpallur\" Diego Armandot. No common decency. Guardiani juhtkirjutajaga nõus.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara
            Mina hindan Roy\'d edaspidi sama kõrgelt kui juba pea kakskümmend aastat kallist \"maailma parim jalgpallur\" Diego Armandot. No common decency. Guardiani juhtkirjutajaga nõus.
            Kuule, lõpeta ära. Mis sa tõesti väidad, et väravasse jooksev väravavaht, kes näeb vaimusilmas juba totaalset sitta, mis ta jälle teinud on, peab nagu FOR REAL vaatama, kas pall on üle joone? Ja kõike seda - mis - 1 sekundi jooksul, kui ta keha samal ajal õhus lendleb? Sina oleks suutnud? Kes oleks?

Ja mis siis saanuks, kui ta väitnuks, et oli sees, kuid tegelikult polnud? Kiidaks tema ausust? Vaevalt, pigem nimetatakse maailma lollimaks sportlaseks.

Kommentaar

Algselt postitas Martin
              Ja mis siis saanuks, kui ta väitnuks, et oli sees, kuid tegelikult polnud? Kiidaks tema ausust? Vaevalt, pigem nimetatakse maailma lollimaks sportlaseks.
              Sina nimetaks, mina mitte. Minu jaoks on veel spordis oluline ausus ja härrasmehelikkus. Pealegi - igaühel on õigus oma arvamusele. Ka minul.

Kommentaar

Minu jaoks on veel spordis oluline ausus ja härrasmehelikkus.
                ega neid siiski üleliia tihti ei kohta. siin aga üks näide. ja mis sest et ot.

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Kuule, lõpeta ära. Mis sa tõesti väidad, et väravasse jooksev väravavaht, kes näeb vaimusilmas juba totaalset sitta, mis ta jälle teinud on, peab nagu FOR REAL vaatama, kas pall on üle joone?
                  Mehel jäid vist (Sky artikli põhjal) ju peaaegu näpud võrku kinni \"päästmisel\" ,seega seal mingit kahtlust olla ei saanud.

Sellist otsust ei saa vist mees üksi vastu võtta ,et kaks minutit enne lõppu toob otsustab aus olla ja kaotuse mansale tuua,kohtunikke peaks ikka peksma sellise s..a eest..

PS
                  Kui info õige siis :
                  Clattenburg, and his assistant Lewis, were yesterday put in charge of the third round clash at Turf Moor just 24 hours after causing outrage at Old Trafford.
                  Homme
                  Burnley v Liverpool ,FA Cup

Kommentaar

Algselt postitas Martin
                    Sina nimetaks, mina mitte. Minu jaoks on veel spordis oluline ausus ja härrasmehelikkus. Pealegi - igaühel on õigus oma arvamusele. Ka minul.
                    Aga äkki sa siis seletaks, võttes arvesse ausus ja kõike muud, kuidas pidi Carroll puhtfüüsiliselt teadma, kas pall on üle joone või mitte, kui ta selle järele sukeldus. Arvamus, et ta vaatas näitaks Carrolli ebaprof., sest sellises olukorras on joone uurimine küll viimane asi, mida teha. Seega palun - selgita.

Kommentaar

Algselt postitas Martin
                      Aga äkki sa siis seletaks, võttes arvesse ausus ja kõike muud, kuidas pidi Carroll puhtfüüsiliselt teadma, kas pall on üle joone või mitte, kui ta selle järele sukeldus. Arvamus, et ta vaatas näitaks Carrolli ebaprof., sest sellises olukorras on joone uurimine küll viimane asi, mida teha. Seega palun - selgita.
                      Minu asi ei ole seda selgitada. See on härra väravavahi ülesanne. Kui ta tuleb avalikkuse ette ja selgitab, et pidas seda lööki viimse hetkeni tõrjutavaks ning tema arvates pall joont ei ületanud - fair enaugh.
                      Muidugi on üldlevinud arvamus, et fair play tähendaks jalgpallis evbaprofessionaalsust. Ja ei ole vaja siin tuua näidet - aga Carragher tõrjus ju FA karika finaalis 2001 ühe pealelöögi käega, näe, näe - tõepoolest, nii see oli. Tema pidanuks seda tollal samamoodi tunnistama.

Viga on eeskätt kohtuniku oma, nõus. Mängija kohuseks võiks olla vajadusel kohtunikku aidata.

Kommentaar

Muidugi on üldlevinud arvamus, et fair play tähendaks jalgpallis evbaprofessionaalsust. Ja ei ole vaja siin tuua näidet - aga Carragher tõrjus ju FA karika finaalis 2001 ühe pealelöögi käega, näe, näe - tõepoolest, nii see oli. Tema pidanuks seda tollal samamoodi tunnistama.

Viga on eeskätt kohtuniku oma, nõus. Mängija kohuseks võiks olla vajadusel kohtunikku aidata.
                        Tegelikult oli see vist Stephane \"Safe Hands\" Henchoz. Aga teemast - oskad sa mõne härrasmeheliku mängija meile nimetada, kes oleks midagi taolist tunnistanud kohtunikule, mängu ajal? Ma jagan ka siiski arvamust, et üksi mängija, eriti sellisel tasemel, ei hakka tervet meeskonda selle nimel alt vedama, et talle pärast õlale patsutataks ja öeldaks, kui tubli ning aus ta oli.

Kommentaar

Algselt postitas Undi
                          Tegelikult oli see vist Stephane \"Safe Hands\" Henchoz. Aga teemast - oskad sa mõne härrasmeheliku mängija meile näiteks tuua?
                          Õigus. Vabandan Carra ees. Vanas eas pole ikka enam üldse mälu.
                          Kahjuks ei oska näiteid tuua. Ma usun, et neid leiaks küll, kui otsida. Olen kuulnud (aga mitte ise näinud) aastatetagusest intsidendist, kus meie oma Robbie Fowler püüdis kohtunikule selgeks teha, et vastane ei teinud viga, kui Robbie karistusalas kukkunud oli. Penalt anti sellest hoolimata. Aastat ja mängu kahjuks öelda ei oska.

Kommentaar

Aastat ja mängu kahjuks öelda ei oska.
                            See mäng ?

24th March 1997: Arsenal 1 Liverpool 2

Kommentaar

Algselt postitas lfc
                              See mäng ?

24th March 1997: Arsenal 1 Liverpool 2
                              Vau, tänan. Niisiis kaugeltki mitte müüt see lugu.

Kommentaar

No ma jälgin diskussiooni ja imestan mõne mehe arusaamade üle. Kui Roy poleks pallile järgi läinud, poleks tal absoluutselt mingit võitlejahinge ega midagi. Ja flegmad üldiselt spordis ilma ei tee. Kui nüüd Roy käitumist võtta ebasportlikuna, siis kuidas sa nimetad taktikalisi vigu keskväljal? Ausa mängu mõrv? Roy tegi oma tööd, hoidis puuri puhtana. Kohtunik ei teinud oma tööd.
                                Jube Tige Kala

Kommentaar

Working...
                                X