Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

uh, sai nädalake populaarses kuurortis peesitatud ja enam ei teaks nagu maailmaasjadest muffigi.
    tundub et ma ei suuda leida vahepealsete mängude (villa ja chukotka) väravaid, kes aitaks vaest ääpõlend fittit?
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi
      tundub et ma ei suuda leida vahepealsete mängude (villa ja chukotka) väravaid, kes aitaks vaest ääpõlend fittit?
      http://manuxtreme.t35.com/index.htm

Siit saad villa mängu väravad, teisi pole veel üles tulnud siia!

Kommentaar

tnx mate
        allah akbar

Kommentaar

0:1 Lampard

1:1 Giggs

1:2 Duff

Kommentaar

1:0 juhtimas 45 min, jeeeeeeeeeee

Kommentaar

lõpuks jäi seis 3:0 rooney 2 o´shea1

Kommentaar

ilus m2ng seekord, pall liikus nagu vanasti 1lt tiivalt teisele ja tulemust ei tulnud kaua oodata,
                k6ik ilusad v2ravad, O\'Shea Ronaldo s88dust, Rooney sai passi keskv2ljalt, (edit: eel-)viimase kolli puhul oli Schwarzer natuke optimistlikult v2lja tulnud,

2-m2ngu-n2dalas ja koosseisu roteerimine on viinud selleni, et keskpoolkaitses m2ngisid kaitseorientatsiooniga O\'Shea-Phil
                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Tõesti oli ilus mäng ja kõik toimis kenasti. Ei olegi rohkem nagu midagi öelda, Rooney väravad mõlemad väga ilusad ja O\'Shea oma polnud ka kole !
                  Fortune on viimased mängud päris kenasti keskväljal mänginud!

Kommentaar

kombinatsioon carrolli väljalöök > saha peaga pall ette paremale > rooney volley üles vasakusse nurka > 3-0 lõppes mul küll õlle ümberajamisega, aga worth every penny!
                    ja ega teine koll ehk lob üle shwarzeri ka paha polnud - keerutas nii täpselt posti kõrvale et vaata ja imesta..

ja siis veel, et richardson hooaja lõpuni west bromi laenule.

Kommentaar

Algselt postitas siimsorokin
                      Fortune on viimased mängud päris kenasti keskväljal mänginud!
                      hm, panin ka just seda tähele mängu jälgides.

Kommentaar

tõesti nunnu mäng, Wayne\'i väravate järel jäin lihtsalt sõnatuks Paluks teisipäeval ka paar sellist. Mainimata kangelane oli minu jaoks Gary Neville, kes Downing\'u ilusti äärel kinni võttis ja tänu sellele ei saanudki Boro oma mängu käima. Rio on oma uue soenguga jube kahtlane, ja mitte ainult välimuse pärast Ronaldo jätkab oma super mäng-halb mäng-super mäng rida, loodetavasti suudab ta selle hea mänguga Arsenali vastu murda. Kui alguses Fortune-O\'Shea-P.Neville keskvälja nägin käis kõhust imelik tunne läbi, õnneks said kõik hakkama ja keegi võib teisipäeval oma koha isegi säilitada.

Kommentaar

Algselt postitas Epic
                          Ronaldo jätkab oma super mäng-halb mäng-super mäng rida, loodetavasti suudab ta selle hea mänguga Arsenali vastu murda..
                          tunnistan et CR mängis eile taas väga hästi, aga üks seik oli ikka tõrv meepotis: kui tüüp äärelt läbi sai, kaitsja tacklingut vältida suutis, palli endale liiga ette ära mängis ning nähes et enam pallini ei jõua, 6-7 sammu peale teda mitte tabanud tacklingut lihtsalt pikali viskas ja seejärel käsi laiutas. sellise häbiväärse koomuski võiks küll ära jätta. sellised lollused häbistavad ManU #7 särki mu arvates.

Kommentaar

suurelt kiiruselt tasakaalu kaotamine lõpeb pmst alati gravitatsiooni võiduga, mina seal episoodis küll midagi häbiväärset ei näind.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

suurelt kiiruselt tasakaalu kaotamine lõpeb pmst alati gravitatsiooni võiduga, mina seal episoodis küll midagi häbiväärset ei näind.
                              nali? nii kaua edasi joosta ja alles siis pikali visata kui pall silmapiirilt kadunud... ja puudet polnudki ju.

Kommentaar

ei ole nali, mul oli ükskord samamoodi.

Kommentaar

Working...
                                X