Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Algselt postitas fittibaldi
    ma lähen istun igatahes nüüd külma vette sest mul s**t keeb
    Oeh. Ja see oli liigakarika esimene poolfinaal...
    Toon välja kurjad vaimud ja esitan siinkohal ühes \'pooli poolehoidjate foorumis välja toodud sünge ennustuse, et uustulnuk Fernandinho lüüakse juba laupäeval vigaseks.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara
      mul s**t keeb
      Fernandinho lüüakse juba laupäeval vigaseks.
      ei saa mina aru kuidas need kaks asja üksteisega seotud on.
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas Epic

Tegelt oli päris nunnu mäng. Tore, et Saha vigastusest tagasi on. Kahju, et Rooney peab ikka äärel tööd rügama. Mul on selline kahtlane tunne, et härra Howard on see mees, kes \'pooli vastu postidevahel seisab, eile päris mitu tähtsat ja head tõrjet, eriti see Drogba löögi järgne. Ronaldo küll trikitab ilusti aga nendele järgneb tavaliselt kas pallikaotus või tagasi sööt äärekaitsjale. Djemba võiks järgmine kord koju jätta! Ahjaa, Drogba on eriti psühho! Endast läheb pall välja ja hakkab siis tõmblema. Kuulduste järgi kõige suurem naljamees Fortune oli eile viimase 30 minuti jooksul ikka eriti täkku täis, tubli!

Edit: värise mcnamara, Giggsy on laupäevaks terve!
        Mäng iseenesest ei olnud nunnu, küll aga tulemus. See oli siis kolmas 0-0 juba järjest. Väravavahtidel kolmas nullimäng järjest.... meie aga paugume siin Tegelt oli Howard ka eile kahtlane, eriti see väljalöök, mis Lampardile jala peale maandus ja ainult pool meetrit jäi puudu, et Howard oleks rambivalgusesse sattunud. Rooney äärel ei kõla hästi jah. Eriti hullud olid eile ta tsenderdused. Sama hullud on ka Ronaldo karistuslöögid. Drogbal on närvid igal juhul täitsa läbi jah. Juba enne mängu sekkumist jooksis platsil ringi tühi pilk silmades ja igast tema liigutusest kumas närvilisust. Fortune jah ... kui aga lahtine pall keskväljal oli, siis selle peale ta ka kohe kaks jalga ees sööstis
        minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Algselt postitas vanRooney
          kui aga lahtine pall keskväljal oli, siis selle peale ta ka kohe kaks jalga ees sööstis
          eriti lahe jah.

Kommentaar

ei saa mina aru kuidas need kaks asja üksteisega seotud on.
            Seos ju ilmne. Söör sosistab mõnele mehele midagi mesimagusat kõrva, nagu tal tavaks on ja voilaa, ongi jälle mõni väike luu murdunud. ManU mängijad on närvilised ja heitlikud, nagu ka kogu meeskonna mäng viimasel ajal. Vastastel on põhjust kõige hullemat karta.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara
              Söör sosistab mõnele mehele midagi mesimagusat kõrva, nagu tal tavaks on ja voilaa, ongi jälle mõni väike luu murdunud..
              see talvekaamos ei mõju sulle ikka eriti hästi ma vaatan.

ManU mängijad on närvilised ja heitlikud, nagu ka kogu meeskonna mäng viimasel ajal. Vastastel on põhjust kõige hullemat karta.
              nagu vR juba toonitas, pole ammu sellist närvipundart kui drogba näinud. See aga, et ta just ronaldoga kokku läks, on omamoodi loogiline, sest kui ÜLDSE keegi ManUst on närviline ja heitlik, siis tema (langenud vorm, mida ta ka ise tunnistas; kriitika meeskonnakaaslaste, eriti smithi poolt). Ma ei leia, et üldistus kõikide mängjate pihta oleks kohane.
              meeskonna mäng ei ole ka heitlik, kui vaadata ainult liigamänge, siis viimati kaotasime 30.okt pompeyle, sestsaadik 8 võitu ja 2 viiki. või nojah, suht heitlik, shitty ja fulhami oleks pidanud siiski ka kotti panema.

Vastastel on põhjust kõige hullemat karta.
              Kõige hullem ehk 0 punkti, loomulikult.

Kommentaar

sest kui ÜLDSE keegi ManUst on närviline ja heitlik, siis tema (langenud vorm, mida ta ka ise tunnistas; kriitika meeskonnakaaslaste, eriti smithi poolt).
                ääretult õigustatud kriitika ma leian. ronni-poiss on mittemidagimuud kui mänju mängumootori õlitatud liikumist takistav jubin.

Kommentaar

Algselt postitas erts
                  ronni-poiss on mittemidagimuud kui mänju mängumootori õlitatud liikumist takistav jubin.
                  ma olen täna suht aeglane ega taipa taaskord, kas see on iroonia või mitte ..

Kommentaar

Algselt postitas erts
                    ronni-poiss on mittemidagimuud kui mänju mängumootori õlitatud liikumist takistav jubin.
                    ma olen täna suht aeglane ega taipa taaskord, kas see on iroonia või mitte ..
                    eip. see on puhas fakt, mis on silmaga nähtav kõigile kes viimasel ajal mänju mänge näind. alex võiks ka aru saada et seda vinninägu tal vaja pole.

Kommentaar

Algselt postitas erts
                      alex võiks ka aru saada et seda vinninägu tal vaja pole.
                      noh, see on ka üliradikaalne hinnang.

Arvestades tema edukat debüüthooaega ja suurepärast EM-i, on arusaadav, et ootused tema suhtes aina kerkivad. Kuigi Sir Alex lubas hooaja algul noore talendiga võimalikult delikaatselt ringi käia, teda mitte ülearu koormata ja vähem vastutust anda, on võimalikke teisi variante paremääreks (või inside-forwardiks, nagu nüüdsel ajal 4-3-3 sisteemi puhul on kombeks öelda) sisuliselt 0.

Djemba ja Kleberson, kes on küll mõlemad seda kohta aeg-ajalt mänginud, ei kannata mingit kriitikat, Fletcher on hoopis paremini hakkama saanud keskel. Eagles pole selgelt valmis, OG hooaja lõpuni katki. Jääb veel ainult Bellion, kes minu meelest on äärel hulga paremini esinenud kui strikerina; paraku Sir Alex temasse piisavalt ei paista uskuvat.

Seega on CR jaoks 2004 olnud erakordselt töömahukas (OM ju ka veel) ja on suht mõistetav, et ta aastaringselt ühel ja samal (tipp-) tasemel ei suuda püsida. Tõenäoliselt pole kedagi, kes sellest suuremat tuska tunneks, kui tema ise ja sellest ka võrdlemisi depressiivne ja võiks kohati isegi öelda, et arutu ja mittemeeskondlik käitumine platsil. Püüd end iga hinna eest enda tõestada on aga toonud hoopis vastupidiseid tagajärgi - avalikuks muutunud vastasseis Smithiga on eriti murettekitav.

jääb ainult loota, et olukord laheneb positiivselt, kindlasti ei maksa aga teda keerulisel perioodil välja vilistada - the rest of the world teeb seda juba nagunii.

Kommentaar

Ronaldo on ju osav poiss ja kindlasti on tal särav tulevik, aga ega te ju ometi härra Smithi, khm, teeneid ei soovi pikemat aega kasutada? Loodetavasti saab see suur tüli peagi oma loogilise lõpu.

Kommentaar

Mourinho claimed that the official gave United favourable decisions in the second half, accused the visiting players of diving and insisted there should have been more than two minutes of stoppage-time.

ei, muidugi, nagu alati. Accused of diving! Kui ma nüüd õigesti mäletan, oli näituseks keegi härra Duff see, kes eile kõige märkimisväärselt abituma kukkumise korraldas ja selle eest lausa kasti joonelt trahvika sai, samas kui Saha kahe mehega niitmine pisut varem jäi üldse vileta - isegi guardian leiab, et see pidanuks olema pennal! (ja ISEGI guardian sellepärast, et sealtpoolt tavaliselt ei tule erapoolikuid ja lahmivaid avaldusi - või kui siis in favour of arsenal )

ma lähen istun igatahes nüüd külma vette sest mul s**t keeb
                          Tottenhami mäng on ununenud?
                          “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                          The Special One

Kommentaar

ei ole.
                            aga nagu öeldud ei ole ma täna kõige teravam pliiats. kuna sa oled tsiteerinud enne probleemi tõstatamist kogu mu postitust, siis kas küsimus on esitatud selleks, et

a) juhtida mu tähelepanu sellele, et ma pole ainus kellel sitt keema võib minna?
                            b) aeglasel liinikohtunikul ja manule pendla andmata jätnud kohtunikul on mingi seos (jumala eest, et see poleks homoerootiline!!)?
                            c) guardian esines peale seda mängu lahmivate avaldustega?
                            d) guardian esines peale seda mängu arsenali-meelsete avaldustega?

liiga palju küsimusi, pealegi on mu kolu juba niigi paksult täis hõimusid, salkasid ja leviraati. üldsegist, ongi juba aeg minna antropoloogiaeksamile.

Kommentaar

noh, vahet ei ole,
                              supertulemus on see niivõiteisiti,
                              võõrsilt viik saada nagu enne mängu vaikselt loodeti,
                              pealegi vastasega, kellel nagu öeldakse, \"puudub teine koosseis\",

nüüd järgneb selline mõnus mitmenädalane seeria 2-mängu-nädalas,
                              Exeteriga peab seepärast duubel ikkagi ise hakkama saama (või siis mitte, tuleb jälle 0-0 ja peanaltid näiteks)

GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Tahtsin vihjata sellele, et peale sellist kingitust võiks vähemalt kaks nädalat kohtunike kohapealt suu kinni hoida. Vähem pean silmas sind ja rohkem Rudolfit.
                                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                                The Special One

Kommentaar

Working...
                                X