Vastus teemale \'Manchester United\'
Oeh. Ja see oli liigakarika esimene poolfinaal...
Toon välja kurjad vaimud ja esitan siinkohal ühes \'pooli poolehoidjate foorumis välja toodud sünge ennustuse, et uustulnuk Fernandinho lüüakse juba laupäeval vigaseks.
Algselt postitas fittibaldi
ma lähen istun igatahes nüüd külma vette sest mul s**t keeb
ma lähen istun igatahes nüüd külma vette sest mul s**t keeb
Toon välja kurjad vaimud ja esitan siinkohal ühes \'pooli poolehoidjate foorumis välja toodud sünge ennustuse, et uustulnuk Fernandinho lüüakse juba laupäeval vigaseks.
Ronaldo küll trikitab ilusti aga nendele järgneb tavaliselt kas pallikaotus või tagasi sööt äärekaitsjale. Djemba võiks järgmine kord koju jätta! Ahjaa, Drogba on eriti psühho! Endast läheb pall välja ja hakkab siis tõmblema. Kuulduste järgi kõige suurem naljamees Fortune oli eile viimase 30 minuti jooksul ikka eriti täkku täis, tubli!
Tegelt oli Howard ka eile kahtlane, eriti see väljalöök, mis Lampardile jala peale maandus ja ainult pool meetrit jäi puudu, et Howard oleks rambivalgusesse sattunud. Rooney äärel ei kõla hästi jah. Eriti hullud olid eile ta tsenderdused. Sama hullud on ka Ronaldo karistuslöögid. Drogbal on närvid igal juhul täitsa läbi jah. Juba enne mängu sekkumist jooksis platsil ringi tühi pilk silmades ja igast tema liigutusest kumas närvilisust. Fortune jah ... kui aga lahtine pall keskväljal oli, siis selle peale ta ka kohe kaks jalga ees sööstis
Kommentaar