Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Manchester United\'

Nonii, loodame, et see kammajaa möödunud mänguga seoses on nüüd möödas. Mulle on kõik selgemast selgem, ent ei ole soovi seda enam lahata, seda on juba rohkem kui piisavalt tehtud. Samal ajal kui Solskjaer...njah...vigastada sai, on positiivsem uudis see, et Scholesy võib järgmisel kolmapäeval Stuttgarti vastu juba mängu saada Lingike kah.

Ahjaa, vandersell, vabandan sind solvanud sõnade eest seoses arsenallaste nahavärviga...närvid lihtsalt keesid üle Oleme sõbrad edasi

Which ship has never docked at Liverpool?
    The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

FA ongi oma otsuse teinud. ARSEnail mängijaist said karistuse Keown, Cole, Lauren, Parlour, Lehmann, Viera. ManU mängijatest Giggs ja Ronaldo. Phil Neville sai hoiatuse. ARSEnali kaitseliin on ikka omadega PÄRIS pees.
      Newcastle´il läheb tänu sellele Highburyl kergemaks, kuid kui ei suudeta kodus Boltonile väravat lüüa ega siis ARSEnailga ka kerge ei saa olema.
      Where were you in '62?

Kommentaar

Originally posted by DiMaggio
        Newcastle´il läheb tänu sellele Highburyl kergemaks, kuid kui ei suudeta kodus Boltonile väravat lüüa ega siis ARSEnailga ka kerge ei saa olema.
        vabandust, vaene talupoeg et ma sulle seda pean ütlema aga newcastle ülesanne sellest suurt kergemaks/raskemaks ei muutu - võimalikud mängukeelud rakenduvad kõige varem ca kuu aja pärast.

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

vabandust, vaene talupoeg et ma sulle seda pean ütlema aga newcastle ülesanne sellest suurt kergemaks/raskemaks ei muutu - võimalikud mängukeelud rakenduvad kõige varem ca kuu aja pärast.
          Sellega panina mööda jah...vabandan kõikvõimalike ebameeldivuste pärast.
          Where were you in '62?

Kommentaar

FA ongi oma otsuse teinud. ARSEnail mängijaist said karistuse Keown, Cole, Lauren, Parlour, Lehmann, Viera. ManU mängijatest Giggs ja Ronaldo. Phil Neville sai hoiatuse. ARSEnali kaitseliin on ikka omadega PÄRIS pees.
            Nad ei ole ju veel karistust saanud, nad on \"charge\'itud\", seega menetlus on alles alustatud ja nii mõnigi neist (loodetavasti Giggs ja Ronaldo ) pääsevad ilma karistuseta.

P.S. Kuigi Ronaldole soengu eest võiks ju mingi trahvi teha...
            "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Originally posted by vello99

Nad ei ole ju veel karistust saanud, nad on \"charge\'itud\", seega menetlus on alles alustatud ja nii mõnigi neist (loodetavasti Giggs ja Ronaldo ) pääsevad ilma karistuseta.

P.S. Kuigi Ronaldole soengu eest võiks ju mingi trahvi teha...
              mulle on seni arusaamatuks jäänud, kas kodanik vello99 on pigem spursi toetaja või antiarsenali fänn. ja kas sinu antipaatia on seotud sellega, et tõelised t\'ham\'i toetajad vihkavad arsenali ning see annab sulle võimaluse natukenegi nendega sarnaneda.

ehk tegeled oma asjadega ja paned kogu oma jõu tottenhami teema arendamisele!!!

Kommentaar

Huvitav, miks Ronaldot süüdistatkse... Ashley Cole ju lõi teda ilmselgelt.... Lisaks eelpool nimetatule võivat karistus oodata ka Wengerit, kes pärast mängu van Nistelrooy kohta halvasti ütles
                minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Mulle ka Arsenal ei meeldi, nagu te olete juba kindlasti aru saanud. Samas pole ma ka Spursi poolehoidja. Kas midagi on valesti?
                  “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                  The Special One

Kommentaar

Originally posted by FCOperBK
                    Huvitav, miks Ronaldot süüdistatkse... Ashley Cole ju lõi teda ilmselgelt....
                    FA koduleht

Cristiano Ronaldo has been charged with improper conduct (E1) for confronting Martin Keown at the conclusion of the match. Mis see Ash siia puutub?

Kommentaar

Originally posted by Jaan

Mulle ka Arsenal ei meeldi, nagu te olete juba kindlasti aru saanud. Samas pole ma ka Spursi poolehoidja. Kas midagi on valesti?
                      ma olen kusjuures alati mõelnud, et Sina oledki vello99. samas, mõnevõrra üllatav oli see, et Sa ka spu*si ei toeta. hmm ...

Kommentaar

Originally posted by FCOperBK
                        Huvitav, miks Ronaldot süüdistatkse... Ashley Cole ju lõi teda ilmselgelt....
                        FA koduleht

Cristiano Ronaldo has been charged with improper conduct (E1) for confronting Martin Keown at the conclusion of the match. Mis see Ash siia puutub?
                        no minu meelest see va Ash lõi Ronaldot ja selle pärast saigi Ronaldo pahaseks, Keown nagu omakorda püüdis kaitsta ka Cole`i jne
                        minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Muide... Kirjutades seda täisväärtusliku ratsionaalsuse juures, viskan siia väite, et Rüüdi professionaalsus oli tema enese isiklikes huvides: kui Keane võib vastu hakata, siis van Nist. teadis oma võimalusi Keowni, Laureni ja teiste vihaste täkkude vastu - ta hoidis omaette, et mitte hullema väljakuvägivalla alla sattuda. Don\'t ever mess with Arse bullies!

Kommentaar

ma olen kusjuures alati mõelnud, et Sina oledki vello99. samas, mõnevõrra üllatav oli see, et Sa ka spu*si ei toeta. hmm ...
                            Elu keerdkäigud on imelised, kas pole? The truth is out there...
                            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                            The Special One

Kommentaar

Originally posted by vare

Muide... Kirjutades seda täisväärtusliku ratsionaalsuse juures, viskan siia väite, et Rüüdi professionaalsus oli tema enese isiklikes huvides: kui Keane võib vastu hakata, siis van Nist. teadis oma võimalusi Keowni, Laureni ja teiste vihaste täkkude vastu - ta hoidis omaette, et mitte hullema väljakuvägivalla alla sattuda. Don\'t ever mess with Arse bullies!
                              In your dreams... kuid kui Ruud peaks üksinda keowni, laureni, parlori ja cole´i vastu astume ega siis vist vastu jah ei saa.
                              Kuid veidi hale on ka, kui nelja-viiekesi minnakse ühe mehele vastu oma võimu näitama. kuid ütle seda ArSEnali australopiteekustele.
                              Where were you in '62?

Kommentaar

Siin väike link Manchester Unitedi särkide arengu kohta. Päris huvitav.
                                Where were you in '62?

Kommentaar

Working...
                                X