Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Manchester United\'

Originally posted by DiMaggio

Väike uudis ManU fännidele, 19. aastane midfielder Darren Fletcher on pikendanud oma lepingut Unitediga 2007. aastani.
    Loomulikult ei ole tegu paremikku kuuluva mängijaga, kuid nagu me teame, on ManU noortekasvatusest sirgunud nii mõnigi täht.
    Darren Fletcher on Meie üks andekamaid noormängijaid, kes loodedavasti kinnitab see hooaeg kanda põhis ning järgmine hooaeg oleks aeg juba lammutama hakata

Halbadest uudistest nii palju, et PGS väidab (õigemini nende väravavahtide treener Vahid Halilhodzic ), et nad ei tahagi Barthezi kuna neil ei jätku raha tema palgale (Ronnie eest saadud raha juba otsas? ) ja et neil ei ole vaja kolmandat väravavahti kuna neil on juba kaks päris heast klassist meest - prantslased Lionel Letizi ja Jerome Alonzo.

Kommentaar

Originally posted by Epic

Halbadest uudistest nii palju, et PGS väidab (õigemini nende väravavahtide treener Vahid Halilhodzic ), et nad ei tahagi Barthezi kuna neil ei jätku raha tema palgale (Ronnie eest saadud raha juba otsas? ) ja et neil ei ole vaja kolmandat väravavahti kuna neil on juba kaks päris heast klassist meest - prantslased Lionel Letizi ja Jerome Alonzo.
      OT, kuid siiski...
      Ega nad Ronnie eest palju ei saanudki - summa oli küll suur, ent 15 milli sellest läks firmale Sportfive, kellele kuuluvad Ronnie imagoõigused, tal endal oli õigus 15%\'le ning nüüdseks üle-eelmisel klubil Porto Alegre Gremio\'l 4%\'le. Nii räägiti vähemalt mõned päevad enne lepingu sõlmimist, seega jäi PSG\'le peale võlgade tasumist hiigelsummast vaid mõned miljonid...

Homme siis brum city hävitamine...
      Which ship has never docked at Liverpool?
      The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

nii, loodame et 1:2 kaotus sakslastele on unustatud ja et me enam kunagi nii kehvasti ei mängi nagu Stuttgarti vastu.
        Birmingham City, kelle tüüriks endine unitedi star Steve Bruce, lendab praegu liigas väga kõrgelt- neile on löödud vaid kaks väravat, kaotusi pole nad tunnistanud ja nad on ainult koha võrra taga pool meist. Eelmisel hooajal saime 2:0 võidu, kuid Blues`i peatreener usub, et nende mängukvaliteet on kõvasti paranenud.
        Väike kahtlus lasub Rio Ferdinandil- kas mees on juba mängukõlbulik? A ju ta ikka on . Ja pole mingi ime, kui täna jookseb platsile sama koosseis, mis Stuttgarti vastu.
        Ainuke eemalejääja Steve Bruce`i meeskonnast VÕIB OLLA Walesi koondlislane Robbie Savage (achellius). Kilhveo kontorid pakuvad meie võitu 1/3-le.
        Noor chelse-soomlane Mikael Forsell on aga mees, keda tasub samuti jälgida. Tõenäoliselt on soome tulevikulootuse ründepartneriks Michael Dugarry.
        Ma isiklikult olen absoluutselt kindel, et täna tuleb võidupäev, kuid sel aastal on Birmingham täiesti ettearvamatu võistkond. Minu tagasihoidlik ennustus- 2:1
        minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

ma loodan et ManU võidab tna 100:0 ja van Hobune lööb 87 väravat.

Kommentaar

Õnneks ei lastud pead norgu peale kaotust Stuttgardile ning alistati kindlalt Birmingham City Vastastel polnud praktiliselt ühtegi reaalset värava võimalust

Mängu saatus otsustati juba 33.minutil kui vastaste väravavaht Maik Taylor sai punase professional foul\'i eest.Ruud, kes lööb taas tasemel penalte ei eksinud.
            57.minut - Peale Phil Neville\'i eeltööd kõmmutas Scholes 2:0
            82.minut - Forlan söödab Giggsile 3:0

algkoosseis :

------------------ van Nistelrooy -----------------
            ------------------- Scholes -----------------------
            Giggs ----- Fortune ------ Keane ------- Fletcher
            P.Neville --- Silvestre ---- Ferdinand --- G.Neville
            ------------------- Howard -----------------------

vahetusmehed : Carroll, O\'Shea, Butt, Ronaldo, Forlan

Forlan -> Keane 66.minut, Butt -> P.Neville 71.minut

Tundub, et Fergie on Berti Vogsti kuulda võtnud (vaata signatuuri ) Samas norutab Ronaldo pingil Scholes on väga kiiresti vormi jõudnud peale vigastust
            Kaitsjad olid taas tasemel ning kartetud Forssell suudeti väga hästi kinni võtta

Kommentaar

Fletcher\'ist nii palju,et väga hea mulje jättis Mängu aguses oli kerge kramp sees vms, aga lõpus oli väga hea vaadata.eks temal ja no7 hakkavad nüüd kõva võitlust pidama,mine ei oska kumbagi eelistada,liiga erinevad mängijad
              buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Originally posted by H.M Murdock

Fletcher\'ist nii palju,et väga hea mulje jättis Mängu aguses oli kerge kramp sees vms, aga lõpus oli väga hea vaadata.eks temal ja no7 hakkavad nüüd kõva võitlust pidama,mine ei oska kumbagi eelistada,liiga erinevad mängijad
                Minuarust ei olegi Ronaldo päris midfielder vaid pigem ründaja tüüpi mängumees.
                Fergie võiks Scholesi lükata tahapoole Fortune\'i asemel ja Ronaldo van Nistelrooy taha.

Mängupilt oli igatahes väga rõõmustav, kui oleks rohkem tahtmist ja õnne olnud oleks ka võidu numbrid suuremad

Järgmine mäng muide toimub kahe nädala pärast Elland Roadil Rio saab taas kindlast kõva vilekoori osaliseks.Eelmisel hooajal muide kaotsime seal Leedsile 0:1

Kommentaar

yeah (!).. kõik on korras- kõik mängisid täna väga hästi. Fletcher tegutses nagu jumal, Ferdinandil polnud vigastusest jälgegi. Phil Neville on üllatavalt stabiilselt mänginud (ptüi ptüi ptüi) ja seda tegi ta tänagi. Nistelrooy luhtas ühe supervõimaluse, kuid muidu oli tasemel. Giggs oli palliga super. Ka G Neville mängis täna ilma eksimusteta. No see oli juba kolmas kolme väravaline võit sel hooajal.
                  minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Minu tagasihoodlik arvamus Fletcherist on, et ta on a$$clown. Aga ärge mind sõimama hakake, see on minu arvamus temast nende mängude põhjal, kus mina teda näinud olen. Suurim talent Suurbritannias ta kohe kindlasti pole või siis on teised noored väga andetud.

Kommentaar

Originally posted by Robinho

see on minu arvamus temast nende mängude põhjal, kus mina teda näinud olen.
                      sa eilset mängu nägid?seal mängis ta küll ilusti ja oleks palju nõuda,et kui poiss kohe väljakule tuleb ja kohe mingit ülihead mängu teeks.vaja veel harjuda ja sisse elada.
                      aga küll tast asja saab

Kommentaar

sa eilset mängu nägid?seal mängis ta küll ilusti ja oleks palju nõuda,et kui poiss kohe väljakule tuleb ja kohe mingit ülihead mängu teeks.vaja veel harjuda ja sisse elada.
                        aga küll tast asja saab
                        Ei, eilset mängu kahjuks ei õnnestunud näha.

Ja Epicule paar sõna: Palun ära kutsu Cristiano Ronaldot \"Ronaldoks\". See on Fenomeni rüvetamine. Ütle tema kohta lihtsalt Cristiano või kirjuta Cristiano Ronaldo välja.
                        Teiseks ei sobiks Cristiano kohe mitte keskele. Tal just paras äärel joosta ja triblada. Kahju on sellest, et noorest entusiastlikust noormehest on punanina all sirgunud osav diver ja seda kõigest paari kuuga. Tea, kas võttis RvN-lt eratunde selles vallas?

Kommentaar

Robinho, tea, et armastan neid sõnu :P Mine oma teema alla!

Üldiselt on meie jaoks nn. \"Õige Ronaldo\" siiski nooruke eesnimega Cristiano. Ja arvamus eriti ei kõigu sellest, mis Madridi fännid või teised arvavad...
                          Ronaldo sukeldumisoskuste kohta ma palju öelda ei oska, ent mulle tundub, et tema sööduoskused vajaksid kohati veel lihvimist...
                          Which ship has never docked at Liverpool?
                          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Originally posted by m1kk

Robinho, tea, et armastan neid sõnu :P Mine oma teema alla!

Üldiselt on meie jaoks nn. \"Õige Ronaldo\" siiski nooruke eesnimega Cristiano. Ja arvamus eriti ei kõigu sellest, mis Madridi fännid või teised arvavad...
                            Ronaldo sukeldumisoskuste kohta ma palju öelda ei oska, ent mulle tundub, et tema sööduoskused vajaksid kohati veel lihvimist...
                            Kas mul on oma teema?
                            Kas ma tohin postitada ainult Real Madridi foorumis? Keegi ei keela mul ManU teema all ManU-st kirjutamist. Või kui see on mulle keelatud, siis palun sellest ka mulle teada anda.

CR Sööduoskustest rääkides tuleb arvestada tema vanust. Vähesed alla 21-aastased mängijad teavad kuna sööta, kuna lüüa palli ja kuidas sööta ning kuidas lüüa. See tuleb ajaga ja praktikaga.

Kommentaar

Originally posted by Robinho

Kas mul on oma teema?

CR Sööduoskustest rääkides tuleb arvestada tema vanust. Vähesed alla 21-aastased mängijad teavad kuna sööta, kuna lüüa palli ja kuidas sööta ning kuidas lüüa. See tuleb ajaga ja praktikaga.

jep,see on m1ku teema (waata autorit)
                              aga kui sa ise ütsid,et söötmine ja muud jutud tulevad ajapiku,siis miks sa üldse fletcheri kallal kobisted
                              peace

Kommentaar

aga kui sa ise ütsid,et söötmine ja muud jutud tulevad ajapiku,siis miks sa üldse fletcheri kallal kobisted
                                peace
                                Minu silmad ei näinud Fletcheris potensiaali, vähemalt mitte nii suurt potensiaali, nagu Te siin räägite. Samas tundus Darren olevat väga peenike ja nõrk. Vähemalt profijalgpalluri kohta.

Kommentaar

Working...
                                X