Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Manchester United\'

ManU võiks mõne Barcelona\'st vabanenud mehe ka odavalt ära napsata!

Kommentaar

Kuradi kahju. Smith on mulle alati sümpaatne olnud, kahju et ta ManU-sse läks.
      It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Originally posted by sarvik

Originally posted by realmadridfan

Oi sa oled ju sitaks lahe mees meil siin. Mine ja virise oma pervaritega koos kuradi reali teemas ja ära topi oma kuradi türapea nina igale poole, kuhu seda vaja pole.
        Ajee! Sa oled ka nii cool. Ma ei saa aru, millega ma nüüd su pahameele ära teenisin? Ma ei öelnud ju midagi halvustavat vms.
        It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Smith pole mulle eriti sympaatne olnud, aga n2e, tuli ManUtd\'isse..

a large proportion of Manchester United fans, who see Smith as an embodiment of their Yorkshire rivals, don\'t want the transfer to go through either
          jaa, mitte k6ik ManU f2nnid pole rahul, aga m6ned Leedsi f2nnid k2ituvad nii
          nagu oleks olnud tegemist esimese Leeds Utd->Manchester Utd tehinguga
          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Super nüüd on Smith meie!
            Forlan võib ka oma asjad pakkida! :P

Kommentaar

Ajee! Sa oled ka nii cool. Ma ei saa aru, millega ma nüüd su pahameele ära teenisin? Ma ei öelnud ju midagi halvustavat vms.
              hush! :kuri nägu ja muidu õel emootikon:

aga smithi tulek teeb mu meele rõõmsaks... ei saa mitte öelda, et senised leeds>manu käigud oleks halvad tehingud olnud, ja ei usu ma, et seegi varasematele alla jääb. 2006 saksamaal > he\'s gonna rule.
              ärge siis pikka viha pidage, austet leedsi toetajad. teistest võimalikst ostjatest: pooli sisse ei usu ma enne, kui midagi suurt juhtub, ja inglased väljas ei ole just eriti hiilanud (pean silmas vahepealset valencia rumourit). rääkimata evertonist..
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Tuleb tunnistada, et kui Manu nüüd ka Steven Gerrardi enda eest mängima saab, siis hakkavad vastased nutma
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Originally posted by Daz_Booob

Tuleb tunnistada, et kui Manu nüüd ka Steven Gerrardi enda eest mängima saab, siis hakkavad vastased nutma
                  Jah ja mil moel sa seda kavatsed saavutada? Liverpooli esimees Rick Parry kinnitas mõni päev tagasi, et Gerrard ei ole müüa, sest tema ümber ehitatakse uus \'pooli meeskond. Sellest piisab täiesti.
                  Mis aga Smithi puutub, siis potensiaali on sel mehel kuhjaga. Iseasi, kuidas ta ManU ilmselt Leedsist oluliselt erinevas õhkkonnas hakkama saab. Sir Alex platsil (ja väljaspool seda) tembutamist ja kaartide kogumist kaua ei kannata.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Smith kogus eelmisel hooajal liigas kokku 6 kollast, nii et loodetavasti on see nooruse hull aeg selja taga. Selle pärast ma niiväga ei muretsekski.
                    League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

/me on selle tehinguga väga rahul

Leeds sai ka endale päris andeka poisikese Pugh on viimaste aastate üks andekamaid (koos näiteks Fletcheri ja Richardsoniga), kes Unitedi noorteakadeemiast tulnud on

Muide arvake ära, kes täna shotlastest Eesti vastu kaptenipaela kannab?

Kommentaar

Alex Ferguson?
                        League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Originally posted by Epic

/me on selle tehinguga väga rahul
                          Sama siin. Teine asi on see kui tihti ta järgmine hooaeg algkooseisu pääseb, on ta parem kui Saha? Aga muidu tore, et üks noor, hea ründaja juures. Enam vast ründes probleeme ei tohiks tekkida.
                          https://r-cold.blogabet.com/

Kommentaar

pigem on Smith back-upiks van Horseface\'ile, kui Sahale. prantslase roll on ikka pisut teine
                            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Mis puudutab mängijate mitte müümise kinnitamisse, siis...JAH muidugi, sõnad on ilusad asjad. Kuid samas tuleb tunnistada, et Gerrardi suundumisest Manusse võib unistada - eks ma seda siis ka tee.

Kuna Smith on rohkem olukordade looja kui ära lööja, siis kuulub ta pigem ühte patta Saha\'ga.
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Jaaa....igatahes tervitan Smithi tulekut, on selge, et tegu on väga hea ründajaga...iseasi on aga see, mis rolli ta järgmisel hooajal meeskonnas mängima hakkab.
                                Ei taha hästi uskuda, et Smith Ruud vani koha peaks hõivama...pigem hakkab ta Sahaga põhikoosseisu pärast võitlema, aga eks seda ole näha..

Igatahes...Welcome to Old Trafford, Alan
                                Where were you in '62?

Kommentaar

Working...
                                X