Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Manchester United\'

Kui Carrol eesti Eesti vastu samasuguseid sitahädade tõrjeüritusi teeb, siis eestlased võikski ainult umbes 25-lt meetrilt peale kõmmutada

Kommentaar

Krt mida te ManU fännid tahate? Manchesteril on hea ründeliin no ok poolkaitse on pask aga noh kaitse selleest jälle, kui Rio mängiks...väravavaht on ka...

Aga mida mina tahtsin tegelikult öelda on see etpaljud inglismaa jalgpallurid on pederastid, Beckham on niisama pervert kannab naiste trussikuid.

Ja veel Arsenal rules!!!!

Kommentaar

Originally posted by hewix
        1. tarkusetera (tõde): Krt mida te ManU fännid tahate? Manchesteril on hea ründeliin no ok poolkaitse on pask aga noh kaitse selleest jälle, kui Rio mängiks...väravavaht on ka...

2. tarkusetera (nali): Aga mida mina tahtsin tegelikult öelda on see etpaljud inglismaa jalgpallurid on pederastid, Beckham on niisama pervert kannab naiste trussikuid.

3. tarkusetera (arvamus): Ja veel Arsenal rules!!!!
        Õujeee!!!

Kommentaar

Originally posted by Roberto Carlos

Kui Carrol eesti Eesti vastu samasuguseid sitahädade tõrjeüritusi teeb, siis eestlased võikski ainult umbes 25-lt meetrilt peale kõmmutada
          Eesti vastu võib seista hoopis Birmighami Maik Taylor.
          Ja millal Giggsile see viga tehti? Kas jutt ikka eelmisest mängust? Ma saan aru, et sa mõtled seda penaltit (või siis \"penaltit\"), mille kohtunik andmata jättis. Minu meelest koperdas Sol talle kaks korda kandadesse seal. Esiteks jooksu pealt ja paar meetriti hiljem kukkus veel kättega otsa. Penalt oleks sealt muidugi liiga karm olnud.
          minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Krt mida te ManU fännid tahate? Manchesteril on hea ründeliin no ok poolkaitse on pask aga noh kaitse selleest jälle, kui Rio mängiks...väravavaht on ka...

Aga mida mina tahtsin tegelikult öelda on see etpaljud inglismaa jalgpallurid on pederastid, Beckham on niisama pervert kannab naiste trussikuid.

Ere näide sellest, et vahel ka lapse suu valetab

Kommentaar

Originally posted by eston#21

sama värdjad olete nagu brum scumi \"fännid\" nad ka see aasta võitisid away väravatega...
              khôm-khôm
              Where were you in '62?

Kommentaar

Originally posted by FCOperBK

Ere näide sellest, et vahel ka lapse suu valetab
                Ja Carrolli kohta lisaks veel, et ta vist siiski ei tule Eestisse. Vähemalt ITV football väidab nii. Samuti jätab kolmapäevase maavõistluse vahele Fletcher, keda vaevab pisivigastus. Ferguson palus Walesi treenerilt Mark Hughes`lt puhkust ka Giggsile.
                Wenger tegi sama liigutuse Piresi ja Vieira suhtes. Samuti puhkavad kolmapäeval Ashley Cole ja Sol Campbell (millest on siiski kahju). Kindlasti pidavat mängima kolmapäevastes maavistlustes Ljungberg ja Henry. Seevastu Lehmani, Toure ja Silvaga on asi fifty-fifty. Elame - näeme

Kommentaar

Wenger tegi sama liigutuse Piresi ja Vieira suhtes. Samuti puhkavad kolmapäeval Ashley Cole ja Sol Campbell (millest on siiski kahju). Kindlasti pidavat mängima kolmapäevastes maavistlustes Ljungberg ja Henry. Seevastu Lehmani, Toure ja Silvaga on asi fifty-fifty. Elame - näeme
                  nii armas on näha, et meie noored manyoo fännid jälgivad ka üleaedsete muresid ning osalemist/mitteosalemist koondise värvides. ega see unitedi punane ja arsenali punavalge nii erinevad polegi, mis? no ja lisaks on arsenal veel edukas ka sel hooajal, eksole!

Kommentaar

mina olen eelkõige koondise fänn ja seejärel ManU toetaja.

Kommentaar

millise?
                      ülal tegid juttu neljast koondisest, lisaks eeldaks ka toetust sinisärkidele?
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

mina olen eelkõige koondise fänn ja seejärel ManU toetaja.
                        Estland, Estland über alles!!!

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi

millise?
                          ülal tegid juttu neljast koondisest, lisaks eeldaks ka toetust sinisärkidele?
                          läheb küll off-topicucs, aga rääkisin Inglise koondisest. See et Eesti koondisele kaasa elan on vaikimisi selge. Ülejäänud koondised ei koti. Neljast koondisest rääksin seoses sellega, et laupäeval mängivad need mehed Villa Parkil oma vahel. Lisakommentaarid oleks (on juba) liigsed.

Kommentaar

selge pilt
                            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

A muuseas niisama mainin, et sinu nii nimetatud pederasti kohta on olemas üks väga modernne ja mitte üldse nii inetu kõlaga sõna: metroseksuaal
                              http://woman.delfi.ee/varia/huvitav_teada/article.php?id=6266351
                              Ja kes on meil seal pildil

Kommentaar

Sportnet: Manchester United maksab Fabien Barthezile viis miljonit naela ja lõpetab prantslasest väravavahiga lepingu tänavu 30. juunil. Hetkel veel ManU hingekirja ja palgalehele kuuluv Barthez mängib alates jaanuarist laenulepingu alusel Marseille\'i Olympique\'i eest. ManU ja Barthezi leping oli esialgu sõlmitud kuni 2006. aasta septembrini.

Krt, miks minul sellist tööandjat pole. Maksaks ka mu lahkumise eest välja 5 miljonit (võib lausa olla krooni, ei pea olema naelades) ja ma lubaks vastu, et nad mu koledat nägu siin enam kunagi ei pea vaatama

Kommentaar

Working...
                                X