Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Algselt postitas estone

Ründaja: Rooneyt ka hinnatakse üle või siis ta ise hindab end üle. Saha (Y), Ruud ka mängib nii kuidas jumal juhatab.

Ülejäänuga olen nõus aga Rooneyt küll üle ei hinnata.Ainuke mees kes südamest üritab ja kellel ka kõvasti annet on!

Kommentaar

praegu lahe kuulata-vaadata viasat sport 2-lt mutv eilse mangu ulekannet

muide raakides siin erinevatest mangustiilidest, siis lounamaalased polegi harjunud et neid koguaeg kehaga toodeldakse, seal on pohirohk pallivaldamistehnikal, pohjamaades mangitakse joulist keha mangu ja pikk pall ette. ja seda need lounamaalased ara kasutavadki
      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo

praegu lahe kuulata-vaadata viasat sport 2-lt mutv eilse mangu ulekannet

muide raakides siin erinevatest mangustiilidest, siis lounamaalased polegi harjunud et neid koguaeg kehaga toodeldakse, seal on pohirohk pallivaldamistehnikal, pohjamaades mangitakse joulist keha mangu ja pikk pall ette. ja seda need lounamaalased ara kasutavadki
        järelikult tuleb neid nii palju töödelda, et nende tehniline pool oleks 0

Kommentaar

Algselt postitas vincent

Kaua võib siis ühte meest hoida nagu s.tta pilpa peal? Tulemusi ei ole ju. Kui sellise materjaliga ei saavutata mitmendat hooaega järjest mitte kui midagi, siis on treener lihtsalt kotik.
          Tulemusi pole nagu mõtet üles loetlema hakata, enne jõuab päike looja minna. Ja mis selles materjalis siis nii väga erilist on? Kui sul on 1-2 maailmatasemel meest, ei tee see klubist veel ML-i võitjat. Nõustun, et sellest grupist oleks pidanud edasi minema. Mis täpselt valesti läks, on raske öelda, kuid treeneri kaela seda ajada pole ka õiglane. Enne kui valjuhäälselt nõuda Rudolfi tagandamist, võiks siiski lähiminevikku tagasi vaadata ja kainelt praegust koosseisu mõne lähima konkurendiga võrrelda. Abramovichi miljardite ja ManU praeguse finantsperspektiivi valguses oleks aeg hakata harjuma mõttega, et viimase aja hiilgus hakkab paratamatult tuhmuma. Treeneri väljavahetamine ei aitaks siin suurt midagi.
          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

Kui sul on 1-2 maailmatasemel meest, ei tee see klubist veel ML-i võitjat.
            Ei tee või? Õige treener peab vaid olema :�nnelik:
            Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
            Cry welcome to the song.
            And as it lifts you, time to move on.
            We go!

Kommentaar

või roppu moodi õnne - selle unustasin lisamata

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

Algselt postitas vincent

Kaua võib siis ühte meest hoida nagu s.tta pilpa peal? Tulemusi ei ole ju. Kui sellise materjaliga ei saavutata mitmendat hooaega järjest mitte kui midagi, siis on treener lihtsalt kotik.
                Tulemusi pole nagu mõtet üles loetlema hakata, enne jõuab päike looja minna.
                Duh... ma räägin viimaste aastate tulemustest ju. Mida see \'99 karikas praegu maksab - kottigi. Kaks viimast hooaega on ka koduses liigas suht nutused olnud ja praegunegi läheb üle kivide-kändude. Rääkimata Euroopast, kus kukutakse järjest varem välja. Ja ma ei räägigi niivõrd tulemustest, vaid mängupildist. Kui ManU klassi ja ründevõimsusega meeskond suudab kuue mängu peale igaühes luua kaks-kolm reaalset väravavõimalust, siis on asi jama ju. Viimased kümmekond minti toimis rünnakul kaks skeemi: a) peksame pikka ette, b) anname palli Rooneyle ja loodame, et ta üksi kolme kaitsja vastu ära teeb. Normaalse taktika puudumises ei saa nüüd küll mehi süüdistada, ikka treenerit. Lisaks mitmed viimase aja lollid otsused mängijate ja positsioonide valikul (Smithi toppimine keskväljale, kehvas vormis Fletcheri mängitamine jne).
                Ja no see jutt Abramovichi miljarditest - sa tahad öelda, et ongi käes aeg, kus ainult raha maksab? Et \"tuleb hakata harjuma mõttega\" - kui pappi juurde ei pumbata, ei võida ManU enam iial midagi? No kamoon. Tuletaks meelde, et eelmisel aastal suras \'Pool ja aasta varem Monaco nendele miljonäridele ilusti ära. Rääkimata Reali kannatustest. Miks Chelsea ja Real (eriti viimane) nii suures hädas on olnud - sest on puudunud meeskonnavaim. Ja ma julgen väita, et see on küll paljuski treeneri teha - võtta mehed ja panna nad ühtse pundina mängima. Reali treeneripost on pärast del Bosque minemalöömist läbisõiduhoov suuresti just antud põhjusel. Kusjuures vaid 1-2 maailmanimega meeskonnas peaks asi ju tegelikult palju paremini õnnestuma kui 11ne staariga satsi puhul, kus iga mees tahab ise kauboi olla. Või kuidas? Motivatsiooni peaks ManU\'l nagu olema - kolmapäeval platsil käinud meestest on ainult Neville, Giggs ja Scholes elu jooksul korra suurt võitu tunda saanud. OK, jah, ka Rio võitis Intertoto karika kunagi West Hamiga. Ja Rooney mängu vaadates ei saa kuidagi öelda, et poiss poleks tahtnud. Aga kui meeskonnal puudub läbimõeldud taktika, siis üksinda ei tee mängu ära.

Ahjaa, mis veel seda põhja- ja lõunamaalaste stiilierinevust puudutab, siis vähemalt minu jaoks on suur vahe selles, kas mängitakse Figo-Robinho-Cr.Ronaldo moodi nö \"varbaotsa peal\" liikudes, kust on keha andes lihtne meest tasakaalust välja ja pikali viia, või tegeletakse sellise vigastuse simuleerimisega nagu Quim viimati. Vennal oli veel nii palju jultumust, et hakkas istukil arsti oodates mingeid venitusharjutusi tegema Või kui Beto oigas maas nagu oleks makaron pooleks löödud, kui lõpuks raami peal ära lohistati, siis hüppas juba poole tee peal maha ja jooksis jälle nagu noor põder ringi. Vaat sellised asjad ajavad närvi, mitte niivõrd kergelt kukkumised ja sukeldumised.
                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Paraku on nii, et teie klassi ja ründevõimsusega meeskonda saab näha ainult läbi punaste prillide. Võiks nagu hakata vaikselt pilvedest maa peale tulema. Ja kulla mees, kui sa usud, et Fergusoni vallandamisega tuleb teid päästma prints valgel hobusel, kes kõik kohe kenasti terveks arstib, siis oled sa küll valele rajale eksinud. Millegipärast kipub see ikka nii olema, et kohe kui viltu hakkab minema, teeb treener, kes on klubiga võitnud jumal teab mis kõike kokku, selliseid lollusi, et hoia ja keela. Järsku on ta muutunud seniilseks, vanaks, idioodiks ja ei jaga jalgpallist enam ööd ega mütsi. Ja mis kõige tähtsam - fännid teavad alati, mida paremini teha. Vaielda on sellistega muidugi mõttetu. Minu jaoks on see vaidlus end ammendanud.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

või roppu moodi õnne - selle unustasin lisamata
                    Enamasti siiski mõlemat.

Kuid viimased 2 CLi võitjat on näidanud, et palju teed ära põhjaliku ja suurepärase peatreeneri kui kuhja papi ja kõvade mängijatega. Kui keegi oleks mulle Houllieri aja lõpul öelnud, et Traore, Biscani ja Smiceri abil on võimalik võita Meistrite Liiga, siis oleks ma ta lähima arsti poole suunanud.
                    Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
                    Cry welcome to the song.
                    And as it lifts you, time to move on.
                    We go!

Kommentaar

Jah, whatever... \"Kohe kui viltu hakkab minema\" - seda on juba mitu aastat näha, et Ferguson on ennast ammendanud ja nii ma muide ka kirjutasin, aga eks igaüks näeb ikka seda, mida tahab näha. Ma ei üritagi väita, et ManU praeguse koosseisu juures peaks Euroopas kõigile pika puuga panema, aga konkurentsivõimelisemaks esituseks peaks see punt küll suuteline olema. Ja loomulikult ei tähendaks Fergusoni lahtilaskmine, et kohe hakkab sealt kuldmune tulema, ma pole midagi sellist kordagi väitnudki. Aga sama naiivne on eeldada, et mitu aastat kestnud selgest langustendentsist hoolimata järgmisel hooajal midagi järsku paremaks läheks, kui teda jätkuvalt pukis hoida. Selle loogika järgi tuleks iga treener, kes kunagi midagi võitnud on, klubisse edasi jätta, ükskõik mis jama ta seal ka edaspidi kokku ei keeraks. No Jumal anna mõistust. Aga kui sa tahad tõsimeeli väita, et sellel eurohooajal on treener ManU\'s head tööd teinud ja ebaedu põhjuseks on lihtsalt kehvad mängijad, siis sul on muidugi see õigus...

Ja pole kunagi oma jutuga absoluutsele tõele pretendeerinud, aga vaata, fännina mulle tõesti läheb korda, mis mu lemmikmeeskonnas toimub, seega kavatsen edaspidigi siin oma lõugu laiutada. Ka kriitilises toonis. Kui sulle see ei meeldi - sinu probleem.

Kommentaar

Oh seda halinat. Vaadake, jalgpallis on õnneks nii, et üks meeskond ei püsi kogu aeg tipus ja ei võida kõiki tiitleid. Kui see nii oleks, siis ma sellest mängust enam ei huvituks ja usun, et sedasi on enamikuga meist. On teatud seaduspära, mis ütleb, et igale tõusule järgneb mõõn. Nii on ka jalgpalliklubidega.
                        Tean vana kloorihanterina liigagi hästi, mis tunne Manu toetajal praegu võib olla. Aga küll tulevad jälle paremad ajad.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Ahjaa, mis veel seda põhja- ja lõunamaalaste stiilierinevust puudutab, siis vähemalt minu jaoks on suur vahe selles, kas mängitakse Figo-Robinho-Cr.Ronaldo moodi nö \"varbaotsa peal\" liikudes, kust on keha andes lihtne meest tasakaalust välja ja pikali viia, või tegeletakse sellise vigastuse simuleerimisega nagu Quim viimati. Vennal oli veel nii palju jultumust, et hakkas istukil arsti oodates mingeid venitusharjutusi tegema Või kui Beto oigas maas nagu oleks makaron pooleks löödud, kui lõpuks raami peal ära lohistati, siis hüppas juba poole tee peal maha ja jooksis jälle nagu noor põder ringi. Vaat sellised asjad ajavad närvi, mitte niivõrd kergelt kukkumised ja sukeldumised.
                          selles simuleerimises olen sinuga nõus
                          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Oh seda halinat. Vaadake, jalgpallis on õnneks nii, et üks meeskond ei püsi kogu aeg tipus ja ei võida kõiki tiitleid. Kui see nii oleks, siis ma sellest mängust enam ei huvituks ja usun, et sedasi on enamikuga meist. On teatud seaduspära, mis ütleb, et igale tõusule järgneb mõõn. Nii on ka jalgpalliklubidega.
                            Tean vana kloorihanterina liigagi hästi, mis tunne Manu toetajal praegu võib olla. Aga küll tulevad jälle paremad ajad.
                            Ohvkoors. Ja eks ole neid kehvemaid aegu ka juba üle elatud, nii et saame hakkama Lihtsalt häirib, kui on näha, et vanamoodi enam edasi ei saa, aga sisuliste muudatuste tegemise asemel käib jutt \"jejee, aga vat küll me järgmisel hooajal...\". Kuid selles mõttes on madalseis vast isegi hea, et nüüd saab näha, kui paljud fännid jäävad ja kui paljud jooksevad... noh, kasvõi Liverpooli toetama

Kommentaar

oleks pohlak manu ees otsas oleks fergy vana ass ammu kinga saand...fergy peaks ise mõistma et tema aeg on juba 2-3 a läbi old

Kommentaar

Millal Manu poisid viimase Premieri tiitli võitsid? Ma arvan, et see vist oligi kolm aastat tagasi. Siis keegi nagu ei kisand, et Fergi mine ära.
                                Heitlikud olete, nö toetajad....
                                Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Working...
                                X