Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Koosseisu vaadates püüdis Sir vist taaskord Exeteri teha - aga Exeter tehti hoopis talle. Inglismaa FA karika 3. ringis B-koosseisuga kergelt ei võida ja see on imetore. Rafa sai selle õppetunni eelmisel aastal kätte ja nähtavasti võttis teadmiseks ka.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
tore tore manul jääbki mänge väheks muidu ja burton vääris sellise mänguga igati kohtumist hea muruga väljaku peal mängimist, väljak oli ikka mega kohutav richardson ei saanud üldse aru kus pall on ja ega teisigi kiita ei saa, täpselt eelmise aasta kordus kui samas ringis kohtuti exeteriga ja esimene mäng jäi samuti 0-0
Vaatasin ise ka mängu ja pean ütlema, et müts maha Burtoni poiste ees. Väga head mängu näitasid ning väga ohtlikke olukordi lõid. Oleks veel nad selle teenitud penalti kätte saanud, siis oleks mäng tehtud ka olnud. Man of the match oli minu arust Burtoni väravavaht Deeney ja kõige populaarsem pealtvaataja oli \"Nick\' Mum\" . Ja see oli vabshee tase kuidas Burtoni poisid lõpus väikse lipuga ringi jooksid \"We\'re going to Old Trafford\".
“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”
Keskkaitsel küll midagi viga polnud, Pique ja Brown said rahuldavalt hakkama
Minu arust mängis Pique küll alla igasugust arvestust, juba esimese 15 minuti järel pidi nad Wesiga kohad vahetama, sest Burton vasakäär (Gilroy vist) tekitas korralikku segadust. Vedas, et kohtunik mängu lõpupoole Burtoni mängijale vea välja võlus ja Pique kahtlast käe liigutust palli suunas, penaltiga ei karistanud.
Aga muidu tore, et väikeklubi saab taas topelt koguses rõõmu ja raha.
Jah, oli lahe ja emotsioone täis jalgpalliõhtu. Üldiselt peaks Fergusoni sugune treener aru saama, et reservide liiga baleriinidega poolamatööridest puuraiduritega viimaste muhklikul ja lohklikul kodukarjamaal on kuradima raske hakkama saada. Seetõttu üllatas mindki, et ta teist aastat järjest Exeteri tegi.
Algselt postitas Epic
Aga muidu tore, et väikeklubi saab taas topelt koguses rõõmu ja raha.
See on küll vahva.
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Algselt postitas Epic
Minu arust mängis Pique küll alla igasugust arvestust,
Eh? Minu arust olid Pique ja Bardsley kaks parimat, aga isegi kui nemad oleks kehva mängu näidanud, siis keskkaitsjaid küll juurde vaja pole, sest Pique ei ole mitte põhimeeskonna mängija.
Ka absoluutse ja vääramatu tõe kuulutaja ZE SAN hindas sassis peaga poissi ainsana kõrge 8-pallise hindega. Kuna ma ise vaatasin mängu asemel kogu aeg üht baaridaami ja ei suuda seetõttu Pique esitusest midagi meenutada, ei rutta ma ise talle hinnangut andma. Tegelikult ma ei viitsi selle mängu kordust ka vaadata, nii et see jääbki ilmselt õhku rippuma. Minu hinnag siis.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar