Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Algselt postitas petsman

Algselt postitas gamer

Sar, Neville, Brown, Vidic, Silvestre, Park, Richardson, Ferdinand, Rooney, Saha, Nistelrooy on siis tänane koosseis, ehk 4-3-3.

Ehk Rio on Alexi midfield-engine viimane ohver.
    vaatan et eurospordi live box näitab ka et ferdinand on keskvälja meheks tõusnud ja vidic keskkaitses. keegi mängud näinu võiks kommenteerida kuidas rio hakkama sai, praegu live commentaridest küll midagi välja ei loe.
    Kaitsva poolikuna mängib kuna Rooney siblab üle platsi aidates kõiki liine. Siiamaani on oma ülesandega hakkama saanud - pallid puhtaks löönud.

Kommentaar

väravaid on kellelgi näidata:P

Kommentaar

1-0 Richardson
        2-0 Saha (see turd noh)
        3-0 Richardson

Kommentaar

Eksperimendid Rio ja Rooney keskväljal võib õnnestunuks lugeda. Vähemalt hullemad kui Fletch, Smith & co nad ei olnud. Richardson oli teist mängu järjest suurepärane, Park on energiapomm, Ruudil on hakanud arenema suurepärane sööduoskus.

Kommentaar

Mitte et ei olnud hullemad, vaid olid oluliselt paremad, ehkki muidugi kaks puust kiikhobust suudaks ka paremini tegutseda kui Fletcherson ja Smith. Saha suutis algul jälle närvivapustuse äärele ajada, kui pall kasti joonele perfektselt ette söödeti ja ta selle kümmekond meetrit üle lajatas; väravaga rehabiliteeris end natuke, aga muidu... no tahtmist ju on, aga enamik asju läheb p...e lihtsalt. Vidic oli ka meeldivalt soliidne, mõningaid suhtlusprobleeme küll esines - päris koomiline oli vaadata, kuidas kaks keskkaitsjat kastis teineteist taklavad, ilma et ühtki wolvesi meest läheduses ka oleks . No ja kodanik \"Figaro siin, Figaro seal\" Rooney tekitab muidugi jätkuvalt imetlust.
            Ahjaa, Ince\'i oli ka meeldiv üle pika aja näha, ehkki ta suurt millegagi silma ei paistnud peale ühe pärast vilet \"südamerahustuseks\" ristnurka vindidatud pommi.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

FA Cupis siis Liverpool võõrsil. Mis sügisel halvasti, see uuesti.

Kommentaar

miks see evra ei mänginud mudu, keegi teab?
                eelmine mäng sai ta ju suht hästi hakama, minu arust

Kommentaar

Inimesed, rääkige mulle, kas ManU-l on mingi korralik internetilehekülga ka? Ma ei mõtle ametlikku asja, sest see on suht haiglane. Või ei oska ma sealt midagi leida... reservide statistikat nt. Loomulikult saan ma aru mõtteviisist, et reservid on mõttetud ja nende kohta ei peagi midagi juttu olema. Või no ei saa tegelt.

Huvitaks näiteks Kenny Cooperi isik rohkem. Kuigi homne päev näitab juba rohkem midagi ja siis mind suure tõenäosusega Cooper enam ei huvita. Või mine sa tea.

Kommentaar

Sarjast kollektiivne ja mitte eriti osav aju: Manchester United\'s players will not give TV interviews for one week in protest at repeated showings of Gary Neville\'s goal celebrations against Liverpool.

Oijah, Kiku Šhmigun tuleb meelde.

Kommentaar

Algselt postitas skint
                      Inimesed, rääkige mulle, kas ManU-l on mingi korralik internetilehekülga ka? Ma ei mõtle ametlikku asja, sest see on suht haiglane. Või ei oska ma sealt midagi leida... reservide statistikat nt.
                      Kui te kusagilt reservide statse leiate, öelge mulle ka.

Aga kui seda threadi alla kerida, saab lugeda foorumikasutaja Dark Savante päris kena kokkuvõtet ManU reservipoiste kohta. Kuna tema match reportidki on kaunis asjalikud, siis ta vb päris jama ei kirjutagi.
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas OskarM

Sarjast kollektiivne ja mitte eriti osav aju: Manchester United\'s players will not give TV interviews for one week in protest at repeated showings of Gary Neville\'s goal celebrations against Liverpool.

Oijah, Kiku Šhmigun tuleb meelde.
                        Mida see FA küll mõtleb, küll oleks tore kui pooli vs mänu mängus neville lööks võidu värava.
                        The Reward is Cheese.

Kommentaar

Mingisugune ülevaade ManU noortest hetkeseisuga, kes kus mis. Ehk ei jäänud midagi kahe silma vahele.

Dong Fangzhuo
                          Sylvan Ebanks-Blake
                          Adam Eckersley
                          Souleymane Mamam
                          Lee Martin
                          Danny Simpson - kõik ROYAL ANTWERP
                          (Ritchie Jones - kutsuti Belgiast tagasi)

David Jones - NEC (kui ma nüüd statse valesti ei vaadanud, siis 4 kolli 3 mänguga) e: siiski 4 kolli 4 mängust

Tommy Lee - MACCLESFIELD

Mads Timm - WALSALL

Phil Picken - CHESTERFIELD

Paul McShane - BHA

Ben Foster
                          Chris Eagles - WATFORD

Liam Miller - LEEDS

David Bellion - NICE

Jonathan Spector - CHARLTON

Eddie Johnson - CREWE

Kenny Cooper - released
                          David Fox - released (liitus Blackpooliga)
                          Jami Puustinen - released
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Chelsea segas vahele?

Nädala algul sai uut hoogu ligi aasta Manchester Unitedi ja Londoni Chelsea vahel kestnud sõnasõda 18-aastase ründaja, nigeerlase John Obi Mikeli üle.

Mullu aprillis ManUga lepingu sõlminud Mikel lükkas veidi hiljem kontrahti tagasi, kinnitades, et ManU avaldas talle allkirja kättesaamiseks survet ning tegelikult soovib ta liituda hoopis Chelsea’ga.

Nüüd aga esines šokeeriva avaldusega ManU, kes seitsmeleheküljelises kaebekirjas FIFA-le väidab, et noore mängumehe meelemuutuse tingis Chelsea lubamatu sekkumine. Erinevad meediaväljaanded räägivad isegi Chelsea tehtud tapmisähvardusest. FIFA võttis juhtumi luubi alla.

selline imeline uudis

Kommentaar

What THE FUCK is going on ?
                              Blackburn kes ?
                              tolvanite kari seal platsil
                              The Reward is Cheese.

Kommentaar

Algselt postitas Kerberos
                                18-aastase ründaja, nigeerlase John Obi Mikeli üle.
                                Tegelikult on ta poolkaitsja.

Kommentaar

Working...
                                X