Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Dumb f**k. Leidis ka koha, kust hakata kokku hoidma.
Ja ehkki mul on Sajetsi õnne üle hea meel, paluks samas siiski arvesse võtta, et hetkeolukorrast tulenevalt puuduvad meil võimalused sellise merchandise\'i nagu O\'Shea juuksegeeli või särkide \"I almost saw Rooney score with his left heel\" turustamiseks, nii et ei maksa üleliia pahandada, kui muid optioneid otsitakse, eksole .
Esimene poolaeg läbi, seis 1:0. Mis siin ikka öelda, hea värav Sahalt. Kaitse ikka auklik, ainukese positiivse mulje jättis mulle (kaitsest) Vidic. Väga julgelt asus palli eest võitlema ning võitis ka enamus olukorrad. Kaks korda (võib-olla rohkem) lõi ka väravale, need lendasid aga mööda. Van der Sar päästis kahe super-tõrjega meid juba mitmendat mängu järjest. Rooneylt jällegi head söödud. Giggsy oleks võinud samuti poolaja lõpus oma olukorra ära lüüa. Loodame, et teisel poolajal tuleb lisa.
Mäng läbi, 2:1. Lõpp läks pingeliseks, aga hea mäng kõigilt, eriti Sahalt.
Esimene poolaeg läbi, seis 1:0. Mis siin ikka öelda, hea värav Sahalt. Kaitse ikka auklik, ainukese positiivse mulje jättis mulle (kaitsest) Vidic. Väga julgelt asus palli eest võitlema ning võitis ka enamus olukorrad. Kaks korda (võib-olla rohkem) lõi ka väravale, need lendasid aga mööda. Van der Sar päästis kahe super-tõrjega meid juba mitmendat mängu järjest. Rooneylt jällegi head söödud. Giggsy oleks võinud samuti poolaja lõpus oma olukorra ära lüüa. Loodame, et teisel poolajal tuleb lisa.
Mäng läbi, 2:0. Lõpp läks pingeliseks, aga hea mäng kõigilt, eriti Sahalt.
Kommentaar