Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

temale omaselt seisis 6iges kohas,
    hakkas juba kerge paanika tekkima,

Ferguson ja Quieros olid silmn2htavalt kergendatud n2gudega
    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

siin siis see nistelrooy värav

Kommentaar

kelle kohta tahaks hästi öelda:

VDS - JÄLLE paar supertõrjet, Simao löök oli küll suurepärane, aga eks ta ise teab, kuidas oma müüri paika pani.

Bardsley - uskumatult hea mäng. Oleks Ruud esimesel poolajal tema söödust lati asemel võrku löönud, oleks see olnud kahtlemata üks M. liiga ilusaima värava kandidaate. Oma äärel suurte kaladega maha ei saanud ja jagas mitmeid häid sööte (noh, muidugi ka ebaõnnestus selle koha pealt siinseal, aga närviline värk ka eks ). meeldiv oli vaadata, kuidas ta teise värava toonud korneri eel end paar tolli pikemaks kasvatas, et palli platsil hoida - go red academy! Kõlab rõvedalt, aga mul on lausa hea meel, et tema ja Kieran tänu teiste vigastustele oma võimalused on saanud.

Smith - minu arvates ründaja>uus Keane-transformatsioon töötab. Arvestades, et Scholes oleks võinud sama hästi ka mitte mängida - TÄIESTI olematu mees - tegi ta üksi keskväljal, mis teha vaja. Asjatult karm taklamine, mis ka küll paraku värava tõi, tekitas tunde, et Keane ongi platsil.

Ruud - paistab, et lone strikeriks olemine on tallegi juba igavaks muutunud ja käis ise pidevalt all pallil vastas. Paraku ei olnud tal neid eriti kellelegi anda, Paulie, kes tundus olevat ka pooleldi forwardi rolli asetet, kuskil seal jalutas ka (vist), aga abi temast polnud.

Giggs - õigustas igati oma valikut Parki ees ja ma loodan, et ta säilitab oma koha ka laupäeval.

võibolla homme tuleb veel midagi pakilist meelde.
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Smithi kohapealt täiendaksin, et talle peaks natuke söötmist õpetama, kolepalju eksis kergete söötudega.

Kommentaar

Way to go me lad\'s, man has just won himself a huge pile of money
            “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Algselt postitas Pealik
              Way to go me lad\'s, man has just won himself a huge pile of money
              selge, täna on õlled sinu kulul.

Kommentaar

njaaah, eilse mängu põhjal võib küll väita, et ei lähe kaua aega kui koondises on uus right back julge esitus sellelt poisilt!

edit: ja nagu fittigi juba mainis siis kieran tegi ka hea mängu! selle üle ainult hea meel. teda PEAB proovima koondises left wingeri kohal!

Kommentaar

manu mehed peaksid õllekõhud tekitama, siis oleks tõeline american dream
                  see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

ManU-l oli mõlema värava löömisel hea kogus õnne, aga eks see soosib teatavasti tugevaid. Benfica mängis üldiselt väga hästi, kuid pärast Simao väravat jäädi rünnakul liiga passiivseks ja teadagi mis siis enamasti juhtub...

Mul hea meel ka selle üle, et sain Man Utd-i mängu vaadata üle pika aja ilma ühe vastiku paddy crerandi (from mutv) kommentaarita

Kommentaar

Algselt postitas ecco

Mul hea meel ka selle üle, et sain Man Utd-i mängu vaadata üle pika aja ilma ühe vastiku paddy crerandi (from mutv) kommentaarita
                      mulle käib ka se vanamees pinda

Kommentaar

Mis teil paddy vastu :<

Kommentaar

Algselt postitas Indrec

Nad ei saa Paddy ingliskeelest aru

Kommentaar

Algselt postitas keane16

Algselt postitas Indrec

Nad ei saa Paddy ingliskeelest aru
                            Muideks väga hästi saan.

Kommentaar

Keane\'ilt küsiti just, kas ta oma lepingu pikendamise peale ka mõtleb. Ütles - Ei, palju noori tuleb peale jne. Küsiti, et kas on siis võimalik, et ta liigub edasi kuhugi teise klubisse? Ütles - jee, ai tink sõu. Eetris valitses pikk vaikus. Hmm, täts intresting, tuli lõpuks.

Ma loodan et see on mingi Corki huumor.

Kommentaar

Samas ütles ta ka, et kui Unitedist lahkub siis Inglismaale ta ei jää, kunagi rääkis ta, et tahab enne karjääri lõpetamist ka Celticu au kaitsta. Mingid jutud on ka poolekohaga treeneriks hakkamisest Unitedis, nagu Robbo enne putsade varna riputamist. Kurb muidugi, kui ta tõepoolest lahkub. Nagu ma siin paar nädalat tagasi kirjutasin on meeskond ilma temata väga mannetu. Aga iga hea asi saab ükskord otsa.

Kommentaar

Working...
                                X