Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

kõikide lemmik rooney rikkus kül esimese poolaja kõik manu võimalused. Andku sööt varem 5 korda juba ronaldo end lolliks jooksnud ja jüüd andis ronaldo käega ja akkab närvitsema ja palle kaotama. Rooney küll manu võidu peale ei mõtle. Pigem kuidas endale skoori teha saaks.

Kommentaar

Kui Solskjaer ei too CL sarnast imet, siis libiseb võimalus tiitlile käest!

Kommentaar

kelvin davies teie tiitli 2ra v2ttis.super m2ng temalt!!!
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Igatahes sunderlandi GK MOM, ma isegi ei tea ta nime, ega ei huvita ka
          Aga manule tuleb ikka au anda kuna keskväli puudub ja isegi nii kaugele jõutud.

Krt, tunne on nagu oleks karika finaalis kaotanud!

BORN A RED
          STILL A RED
          DIE A RED
          The Reward is Cheese.

Kommentaar

njah. korraks põnevus tõusis...

Aga siiski. Red till the day I die
            Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Ei midagi Sunderlandile tuleb au anda. Ball-lt hea taktikaline käik jätta ette ikkagi 2 ründajat ja mitte vajuta 10-kesi oma kasti. Sunderland suutis ka Kuradite poolel palli hoida ja see saatuslikuks saigi, aga mida teeb Rondaldo hetkevormiga platsil, no nii hädisena pole teda näinudki. Ja Ruud kah, 3+ korda kastis lihtsalt palli omaks võttes sellele selline obadus anda, et pall kaugele lendab, no müüge aga maha (vihje: Rossile võiks kah lõpuks võimaluse anda)

Kommentaar

No ManU ei saanud ka Sunderlandi vastu kolme punkti. Olen veendunud, et punased ei vääri isegi esikolmiku kohta. Isegi tabeli keskmikud näitavad suuremat stabiilsust üles(nad võtavad endast nõrgematelt kindlalt 3 punni ära). Pole ime, miks Vodafone ManU toetamise maha jättis

Kommentaar

Algselt postitas mart44

No ManU ei saanud ka Sunderlandi vastu kolme punkti. Olen veendunud, et punased ei vääri isegi esikolmiku kohta. Isegi tabeli keskmikud näitavad suuremat stabiilsust üles(nad võtavad endast nõrgematelt kindlalt 3 punni ära). Pole ime, miks Vodafone ManU toetamise maha jättis
                  Nägid sa mängu kah ise ikka? Ma ütleks, et sellise mänguga nagu eile oleks Sunderland igale meeskonnale pinnuks silmas.

Kommentaar

Algselt postitas gamer

Algselt postitas mart44

Nägid sa mängu kah ise ikka? Ma ütleks, et sellise mänguga nagu eile oleks Sunderland igale meeskonnale pinnuks silmas.
                    Kui jah vähemalt ilus mäng iga klubi fänne kindlasti lohutab kui ei tulnud see tulemus mida loodeti, siis jään ikkagi põhimõttele, et jalkas loeb skoor mitte mängupilt.

Kommentaar

there was a kung-fu fighting...
                      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Manul on traditsiooniks saanud mängida viiki EPL 20.ndal kohal olevate meeskondadega.

Come on Bolton

LAST FUCKING CHANGE

EDIT :

39\' Bolton W. 0 - 0 Chelsea

fecccckkkkkkkkk post for bolton that was soooooooooooo close

The Reward is Cheese.

Kommentaar

Algselt postitas ZhiT

Come on Bolton

LAST FUCKING CHANGE
                          Viimane muutus?

Kommentaar

Algselt postitas ZhiT

Ooo jaa eestimees sa olen siin kõige normaalsem idioot
                            Anna andeks, aga ega see läga ei ole ka päris normaalne, mida sa siia ManU teemasse peaaegu iga mängu ajal postitad...

Dallas Cupilt niipalju, et U19 kutid said kahjuks poolfinaalis mehhiklaste Santose käest 2:3 tappa. Täna mängitakse kolmandale kohale samuti mehhiklaste Monterreyga.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Selge vincent,
                              ja iga mu postitus on läga!!!
                              Ok, siin enam ei julge midagi öelda

e: irw eestimehe postitus kustutati ära

Aga jah, ma püüan oma rõõmu siia mitte postida ja viha , kui manu värava lööb vms.
                              The Reward is Cheese.

Kommentaar

rehitsesin seda teemat natuke ja kustutasin ühesõnalised postitused ja suurema osa viimastest vastastikustest armuavaldustest ära. selleks on teile loodud privaatsõnumite saatmise võimalus, kasutage seda. ja proovige muidu ka kuidagi olla.

Kommentaar

Working...
                                X