Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Isiklikult väga ei usu et Riquelme ostetakse ManUsse. 1) ta pole see keda me kõige enam vajame: Defencive midfilder ning 2) ta on üpriski vana, 27 et mingisugusest long term replecemendist Scholesile rääkida me küll ei saa. Ning nagu ma aru saanud, ta ei sobiks sellesse taktikasse mida ManU mängib.

Pigem tuleks siiski meil osta nt Carrick, käitsev keskvälja ankur,kes on Premierleague kogemusega, sest olgem ausad, me ei tea kuidas Diarra ning teised välismaallased kohaneksdid ning me ei saa anda neile pool aastat aega (CL alagrupimängud on ju suhteliselt sügisel:P )

Kommentaar

Ei tahaks Riquelmet, ta on natuke liiga vana, minu meelest ja ta ei ole ka eriline box-to-box mängija, keda meil vaja läheb, samas oleneb mis hinnaks kujuneb, parem ikka kui Fletcher või O´Shit.

Ma oleks väga õnnelik, kui meiega Ribery ja mõni Carricku-taoline mängija liituks. Mis Diarrasse puutub, siis ma küll ei ütleks, et ta rohkem kui £15 miljonit väärt oleks. Ribery tulek oleks selles mõttes tore, et kui Ruud lahkub. Siis oleks meil piisavalt ääremängijaid, et Ronaldo ette poole liigutada, minu meelest oleks Rooney/Ronaldo ründepaar väga äss, AGA kui pole kedagi, kes rünnakut üles-ehitaks, siis on suht ükskõik kes seal ees passivad. Uut ründajat meil nüüd küll vaja pole (isegi kui Ruud maha müüakse).

Kommentaar

saadaval pikaajalise koondise- ja premierikogemusega kaitsev keskväljur - gavin mccant

Kommentaar

@ gavin mccant

Kommentaar

Algselt postitas fitti

Tore on lugeda ka toonase meeskonna tutvustust.
            jah aga põhisse tookord preili phil siiski ei pääsenud. hoopiski alustas vasakul äärel selline härrasmees nagu jesper blomqvist. ja johnsen oli stamiga keskkaitses.

Kommentaar

No sellist küsitlust on seal fännide seas korraldatud teistegi spukulatsioonide kohta. Rique on vaatevinklis juba ammu......kuid suveni tuleb kindlasti veel oodata, ennem kui miskit selgub.
              MU FCUK

Kommentaar

Jama John Obi Mikel-iga on nüüd siis läbi ja muidugi sai Chelsea ta endale!

Kommentaar

Taaskord ühe üliandeka noormängija karjäär rikutud.. Mõttetu

Kommentaar

õnnitlused manchester unitedile kõigi aegade parima müügitehingu puhul.

Kommentaar

Dire Straits-Money for nothing
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

easiest £12m ever made...

Kommentaar

Abramovitsh peaks psühholoogi poole pöörduma...täitsa ausalt!
                          MU FCUK

Kommentaar

Ritchie Jones allkirjastas uue lepingu

Eelmise hooaja liigakarika mängudes sai tüüp minu arust väga hästi hakkama, lisaks moodustab reservides koos Darron Gibsoniga väga hea paari. Üleüldse on reservis mitu andekat keskvälja mängijat, kes võiksid lähitulevikus hakata esindusmeeskonnas tegusi tegema.

Kommentaar

David Jones võiks saada oma võimaluse tõestada ennast juba järgneval hooajal!

Kommentaar

Muidugi Richie Jones ja Darron Gibson on kindlasti ka osa Fergie tuleviku mängijatest kes tulemas noorte seast! Nagu ka Lee Martin!

Kommentaar

Working...
                                X