Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tuli siis võit jälle. Nüüd on hea aastavahetusele vastu minna. Ehk jätkame uuel aastal sama moodi. Minu meelest olex Aimari tulek hea, saaks kaitsesse kindlust.
Head vana-aasta lõppu ja head uut aastat kõigile. !
Liverpool boss Rafael Benitez is considering a move for Valencia defender Mauricio Pellegrino, who is available on a free transfer. (Daily Express)
Ilmselt keegi teine peale Hr. Hughes-i ei tea, et infot võimalikke üleminekute kohta saab
legekülgedelt.
www.football365.com
www.teamtalk.com
www.soccernet.com
jne, jne...
aga edu postitamisel sellegipoolest..
Liverpool boss Rafael Benitez is considering a move for Valencia defender Mauricio Pellegrino, who is available on a free transfer. (Daily Express)
Ilmselt keegi teine peale Hr. Hughes-i ei tea, et infot võimalikke üleminekute kohta saab
legekülgedelt.
www.football365.com
www.teamtalk.com
www.soccernet.com
jne, jne...
kirjutasin sinna Daily Express lihtsalt sellepärast, et mina leidsin uudise sealt!
legekülgedelt.
www.football365.com
www.teamtalk.com
www.soccernet.com
jne, jne...
kirjutasin sinna Daily Express lihtsalt sellepärast, et mina leidsin uudise sealt!
Vaata selles see interneti mõte ongi, et see nö \"käib kõigil\", vähemalt kellel on siia foorumisse ligipääs.
LFC koduleht tsiteerib Morientest, kes olla otsustanud liituda jaanuaris Liverpooliga. Tegelik otsustaja on muidugi Real Madrid - uut ametlikku pakkumist pole \'pool väidetavalt teinud.
Laupäeval Chelsea vastu ei tohiks poistel motivatsioonipuudust tulla - eriti selle uudise tasutal, et kodanik Mourinho \'pooli esindajad kevadel otseses mõttes põrgusse saatis. Märksa rohkem kardan pea kohe järgneva Norwichi-mängu pärast. See võib olla juba liig.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
FC Liverpooli peatreener Rafael Benitez usub, et klubi poolkaitsja Steven Gerrard mängib laupäevases keskväljameeste duellis üle Londoni Chelseas palliva Frank Lampardi.
„Olen kindel, et keskväli on kohtumises Chelsea vastu kõige tähtsam,“ lausus Benitez. „Vaatame, kas Frank Lampard suudab mängida Hamanni, Xabi Alonso ja Steven Gerrardi vastu.“
„Arvatakse, et Lampard on hea, kuid minu meelest on Steven parim,“ lisas Benitez.
Benitez kinnitas samas, et Harry Kewell peab vigastuse tõttu pidama viienädalase mängupausi.
Kommentaar